Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Ευχαριστη εκπληξη της χρονιας απο το πουθενα.Εξυπνο σεναριο πανω σε πραγματικα γεγονοτα αριστη σκηνοθεσια,ελπιδοφορες ερμηνιες,χαρακτηρες που εξελισονται.
Κορυφαιες στιγμες η αυτοκτονια του Dead,το live του Freezing Moon και η πρωτη συναντηση Varg-Euronynous.
Ευχαριστη εκπληξη της χρονιας απο το πουθενα.Εξυπνο σεναριο πανω σε πραγματικα γεγονοτα αριστη σκηνοθεσια,ελπιδοφορες ερμηνιες,χαρακτηρες που εξελισονται.
Κορυφαιες στιγμες η αυτοκτονια του Dead,το live του Freezing Moon και η πρωτη συναντηση Varg-Euronynous.
Καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Απλά βασίστηκε το σενάριο στα σκηνικά στην Νορβηγία των αρχών του '90. Τον Βίκερνες τον παίζει ένας κακάσχημος μυτόγκας (Εβραίος by the way). Προς τιμήν τους, όλη η σκηνή αρνήθηκε να τους δώσει μουσική για το soundtrack.
Καλύτερα δες το until the light takes us και ορισμένα video από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης, στα οποία μιλάνε για τα γεγονότα.
Ωραία ταινιούλα, εγκρίνω. Εμφανίζει τον Ευρύνομο/Ευρώνυμο/Ιερώνυμο ως καλύτερο παιδάκι απ' ότι μάλλον ήταν, αλλά είναι ενδιαφέροντας και ο τρόπος που ο Κρίστιαν αλλάζει από αδέξιο φάνμποι σε ίβιλ καλτ λορντ οβ χελλ.
Ωραία ταινιούλα, εγκρίνω. Εμφανίζει τον Ευρύνομο/Ευρώνυμο/Ιερώνυμο ως καλύτερο παιδάκι απ' ότι μάλλον ήταν, αλλά είναι ενδιαφέροντας και ο τρόπος που ο Κρίστιαν αλλάζει από αδέξιο φάνμποι σε ίβιλ καλτ λορντ οβ χελλ.
έλα ρε μόνο το φωτοστέφανο του λείπει του ευρώνυμου
ο Βαργκ διάβασα πως έβριζε επειδή τον υποδύθηκε ένας "χοντρός εβραίος"
κατά τ'άλλα δεν νομίζω να απέχει πολύ από τη πραγματικότητα με βάση αυτά που έχω διαβάσει
ωστόσο όλοι σχεδόν τη κράξανε ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του Αττίλα του οποίου ο γιος τον υποδύεται σε μια σκηνή.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
κατά τ'άλλα δεν νομίζω να απέχει πολύ από τη πραγματικότητα με βάση αυτά που έχω διαβάσει
ωστόσο όλοι σχεδόν τη κράξανε ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του Αττίλα του οποίου ο γιος τον υποδύεται σε μια σκηνή.
Φωτοστεφανο δεν νομιζω να του φοραει.Τον παρουσιαζει ολιγον δηθεν ψιλολαμογιο που προσπαθει να πατρωναρει τους αλλους και μεγαλοστομος.
Φωτοστεφανο δεν νομιζω να του φοραει.Τον παρουσιαζει ολιγον δηθεν ψιλολαμογιο που προσπαθει να πατρωναρει τους αλλους και μεγαλοστομος.
έλα ρε, όπως γράφεις παρουσιάζεται απλά να πατρωνάρει και να προσπαθεί να καπελώσει
στη πραγματικότητα ο ευρώνυμος ήταν καθίκι το οποίο σκόπευε να ξεκάνει και ο Φάουστ, και για τον οποίο ειπώθηκε (αν δε κάνω λάθος στο until light takes us) πως όταν πέθανε, πολύς κόσμος ένιωσε ανακούφιση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
έλα ρε, όπως γράφεις παρουσιάζεται απλά να πατρωνάρει και να προσπαθεί να καπελώσει
στη πραγματικότητα ο ευρώνυμος ήταν καθίκι το οποίο σκόπευε να ξεκάνει και ο Φάουστ, και για τον οποίο ειπώθηκε (αν δε κάνω λάθος στο until light takes us) πως όταν πέθανε, πολύς κόσμος ένιωσε ανακούφιση
Λογικο ηταν να μην τον πηγαινουν διοτι ηθελε να καπελωνει τα παντα.Παντως πρεπει να ηταν μονο λογια και απειλες και απο πραξεις μηδεν απο οτι καταλαβα.
Ενταξει μεγαλος κιθαριστας και μουσικος αλλα αρκετα δηθεν στον τροπο ζωης του.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.