Χμμμ, το να αποφεύγει κανείς άβολες έμφυλες συζητήσεις με αναφορά σε τρολάρισμα και δεν ξέρω τι είναι γνωστό στη βιβλιογραφία ως εύθραυστη αρρενωπότητα.Stalker έγραψε: ↑18 Ιούλ 2021, 20:19Απλά προσπάθησε λίγο όταν τρολλάρεις, πολλά ζητάω;Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Ιούλ 2021, 14:25Αν δεν πήρε κάτι το αυτί σου ήταν γιατί δεν ενδιαφερόσουν να ακούσεις. Ούτε τώρα ενδιαφέρεσαι.Stalker έγραψε: ↑18 Ιούλ 2021, 01:41
Αν θέλεις να συνεχίσεις αυτή την παντομίμα δήθεν αγανάκτησης καλό είναι να δώσεις καμιά παραπάνω ένδειξη σεξισμού από δεν είναι όλες οι χαρακτήρες άπταιστα πρότυπα μοντέρνας γυναίκας.
Κατά τα άλλα, ούτε εγώ το έχω διαβάσει (και ούτε πρόκειται όσο δεν έχει τέλος), μιλάω με βάση την σειρά που δεν είδες ούτε τους τίτλους αρχής και το γεγονός ότι αν θεωρούνταν τόσο πρόδηλα σεξιστικό κάτι θα είχε πάρει το αυτί μου, ενώ μέχρι στιγμής το χειρότερο που έχει πιάσει το ραντάρ είναι για περιστασιακές male gaze κριντζιές.
Δεν είναι δα τόσο δύσκολο να το γκουγκλίσεις να δεις τις εκατοντάδες άρθρα που έχουν γραφεί στο θέμα.
A Song of Ice and Fire the Book
- Καραμελίτσα
Re: A Song of Ice and Fire the Book
Z
Αυτή η Αρυα Σταρκ πάντως, πολύ μισογυνιστικό πρότυπο.
Όλη την ώρα κάνανε ντριγκ-ντραγκ τα πιάτα που έπλενε στην κουζίνα της.
Όλη την ώρα κάνανε ντριγκ-ντραγκ τα πιάτα που έπλενε στην κουζίνα της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ ακόμα εδώ είμαι πάντως αν αποφασίσεις ποτέ να πεις κάτι ουσίας.Καραμελίτσα έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 15:05Χμμμ, το να αποφεύγει κανείς άβολες έμφυλες συζητήσεις με αναφορά σε τρολάρισμα και δεν ξέρω τι είναι γνωστό στη βιβλιογραφία ως εύθραυστη αρρενωπότητα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
μπουμπ
Θα ξανασημειώσω πάντως ότι άλλο αυτό και άλλο να μην μπορείς να γράψεις καλούς γυναικείους χαρακτήρες ή να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να φλερτάρεις με το (genre του) exploitation χωρίς να ρισκάρεις το κύρος σου σαν high fantasy συγγραφέας, όχι ότι έχω άποψη αν τα κάνει ο μάρτιν όλα αυτά.
Θα ξανασημειώσω πάντως ότι άλλο αυτό και άλλο να μην μπορείς να γράψεις καλούς γυναικείους χαρακτήρες ή να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να φλερτάρεις με το (genre του) exploitation χωρίς να ρισκάρεις το κύρος σου σαν high fantasy συγγραφέας, όχι ότι έχω άποψη αν τα κάνει ο μάρτιν όλα αυτά.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση The Gun Club - Fire Spirit
από Sid Vicious » 18 Μάιος 2024, 14:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
18 Μάιος 2024, 16:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Πούτιν ξαναφέρνει τον Intervision Song Contest
από nikos p 2020 » 14 Φεβ 2025, 21:10 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 22 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo