Συμφωνώ,του Τρεμπέλα είναι ολίγον τι ταραντέλα.
Τι διαβάζετε αυτό τον καιρό;
Re: Τι διαβάζετε αυτό τον καιρό;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αυτή ειναι η τρίτη και καλύτερη έκδοση της Καινής Διαθήκης που έχω, εχω μια της Ελληνικής Βιβλικής Εταιριας, μόνο στα νέα ελληνικά, αλλά η μετάφραση μου φάνηκε πολύ απλοική. Του Τρεμπέλα που έχω είναι στην καθαρεύουσα και τα γράμματα ειναι μικροσκοπικά και δεν μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ειναι βαλμένο το αρχαίο και το νεο ελληνικο κείμενο σε κάθε σελίδα. Έτσι προτίμησα την έκδοση του Ν. Σωτηρόπουλου που ειναι εξαιρετική και στην αποδοση του αρχαιου κειμένου αλλά και εκδοτικά ως βιβλίο.
Club Dumas
Έγινε και ταινία, η Ένατη Πύλη με Ντεπ.
Ενδιαφέρον
Έγινε και ταινία, η Ένατη Πύλη με Ντεπ.
Ενδιαφέρον
Καλύτερο από την ταινία ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
είμαι κάπου στο 60%, μόλις το τελειώσω θα σου πω, θα δω και την ταινία στο καπάκι να τη θυμηθώ

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Μετά από 30και χρόνια, ξανά Άρθουρ Μαχεν.
Νέα έκδοση στα ελληνικά.
Νέα έκδοση στα ελληνικά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το τελείωσα σήμερα το πρωί. Σε σημεία είναι ωραία γραμμένο, έχει ενδιαφέροντες διαλόγους, δίνει παραπάνω λεπτομέρεια σε σχέση με την ταινία. Σε άλλα είναι αρκετά περίεργο έως και βαρετό, ειδικά σε όσα έχουν να κάνουν με τους Τρεις Σωματοφύλακες και την ιστορία του Δουμά. Αρκετά πιο φτωχή και διαφορετική η ταινία, αλλά ταυτόχρονα πιο σφιχτή και συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι διχασμένος για το αν αξίζει να το διαβάσει κανείς έχοντας δει την ταινία (η οποία κατά τη γνώμη μου δεν είναι και αριστούργημα, μάλλον μέτρια θα την έλεγα). Το λήμμα της Wiki για το βιβλίο έχει αρκετή πληροφορία για να σου λυθούν οι απορίες, αν δεν σε ενδιαφέρει να το διαβάσεις.
Λεγεών έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 14:58Το τελείωσα σήμερα το πρωί. Σε σημεία είναι ωραία γραμμένο, έχει ενδιαφέροντες διαλόγους, δίνει παραπάνω λεπτομέρεια σε σχέση με την ταινία. Σε άλλα είναι αρκετά περίεργο έως και βαρετό, ειδικά σε όσα έχουν να κάνουν με τους Τρεις Σωματοφύλακες και την ιστορία του Δουμά. Αρκετά πιο φτωχή και διαφορετική η ταινία, αλλά ταυτόχρονα πιο σφιχτή και συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι διχασμένος για το αν αξίζει να το διαβάσει κανείς έχοντας δει την ταινία (η οποία κατά τη γνώμη μου δεν είναι και αριστούργημα, μάλλον μέτρια θα την έλεγα). Το λήμμα της Wiki για το βιβλίο έχει αρκετή πληροφορία για να σου λυθούν οι απορίες, αν δεν σε ενδιαφέρει να το διαβάσεις.
Σε.ευχαριστω πολύ για την κριτική
Λεγεών έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 14:58Το τελείωσα σήμερα το πρωί. Σε σημεία είναι ωραία γραμμένο, έχει ενδιαφέροντες διαλόγους, δίνει παραπάνω λεπτομέρεια σε σχέση με την ταινία. Σε άλλα είναι αρκετά περίεργο έως και βαρετό, ειδικά σε όσα έχουν να κάνουν με τους Τρεις Σωματοφύλακες και την ιστορία του Δουμά. Αρκετά πιο φτωχή και διαφορετική η ταινία, αλλά ταυτόχρονα πιο σφιχτή και συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι διχασμένος για το αν αξίζει να το διαβάσει κανείς έχοντας δει την ταινία (η οποία κατά τη γνώμη μου δεν είναι και αριστούργημα, μάλλον μέτρια θα την έλεγα). Το λήμμα της Wiki για το βιβλίο έχει αρκετή πληροφορία για να σου λυθούν οι απορίες, αν δεν σε ενδιαφέρει να το διαβάσεις.
Σε.ευχαριστω πολύ για την κριτική
-
Αυτή τη βιβλιάρα για τον Φάουστ, γραμμένη από τον επί τρεις δεκαετίες πρύτανη του πανεπιστημίου του Άαχεν, Hans Schwerte, που πριν το 1945 λεγόταν Hans Schneider και ήταν συνταγματάρχης των SS. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζετε κατά την αφόδευση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Ιαν 2025, 13:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Ιαν 2025, 22:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια φορά κι έναν καιρό
από hellegennes » 31 Αύγ 2023, 14:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
31 Αύγ 2023, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν πολυκαυλώνω τον τελευταίο καιρό.
από Εκτωρ » 20 Οκτ 2023, 17:19 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 959 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Οκτ 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΝΔ παραδέχεται ότι τόσο καιρό έλεγε ψέματα!
από Γάταρος » 07 Νοέμ 2024, 23:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
09 Νοέμ 2024, 22:12
-