Καμία μα καμία επιθετικότητα , αλλά αν παίζεις στην ελεύθερη αγορά κάθε πράγμα το παίρνεις με το σπαθί σου.
Μασημένες μπουκιές αλλού.
Καμία μα καμία επιθετικότητα , αλλά αν παίζεις στην ελεύθερη αγορά κάθε πράγμα το παίρνεις με το σπαθί σου.
Οκ, κατάλαβα.Machine ghost έγραψε: ↑01 Αύγ 2024, 22:55Καμία μα καμία επιθετικότητα , αλλά αν παίζεις στην ελεύθερη αγορά κάθε πράγμα το παίρνεις με το σπαθί σου.
Μασημένες μπουκιές αλλού.
ανέφερες το λίμπτζεν κι έβαλες λινκ από το πολιτείανετ, μπερδεύτηκαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 16:56Υπάρχει και στο libgen στα ελληνικά τζαμπα στην μετάφραση Παπάγιωργη, εξαιρετική όντως.. https://www.politeianet.gr/books/978960 ... moi-169816 το κατεβάζεις στο κινητό και διαβάζεις στο μετρό τα εδάφια. Τρομερά ποιητικος στοχευμένος και διεισδυτικός ο κερατάς, χωρίς εθνοπολιτική σαχλαμάρα και φιλοσοφική μπαρουφα, τι Νίτσε και παπαριές, τον έκανε μια χόρτα. Και να διαφωνείς με τα πολλά έτζι μηδενιστικα, δε σταματάς να διαβάζεις.
Είναι παράνομο το libgen, θα με κόψουν. Άσε που το ρίχνουν. Μπες anna archive και ψάξε σιοραν, το έχει. Το καλό είναι πως δε θέλει σημειωσεισ γιατί γράφει πυκνά, βαθιά, ποιητικά, και σύντομα, δεν το ξεχειλωνει σαν τους κλασσικούς φιλοσόφους. Και ο μηδενισμός του είναι υπαρξιακός, δεν μπλέκει φυλές, έθνη και λοιπές σκοταδιστικές παπαριές. Και να λες τι ετζι δηθενιες γράφει ο τύπος, δεν μπορείς να σταματάς να τον διαβάζεις , είναι απόλαυση πολυεπίπεδη.νύχτα έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:33ανέφερες το λίμπτζεν κι έβαλες λινκ από το πολιτείανετ, μπερδεύτηκαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 16:56Υπάρχει και στο libgen στα ελληνικά τζαμπα στην μετάφραση Παπάγιωργη, εξαιρετική όντως.. https://www.politeianet.gr/books/978960 ... moi-169816 το κατεβάζεις στο κινητό και διαβάζεις στο μετρό τα εδάφια. Τρομερά ποιητικος στοχευμένος και διεισδυτικός ο κερατάς, χωρίς εθνοπολιτική σαχλαμάρα και φιλοσοφική μπαρουφα, τι Νίτσε και παπαριές, τον έκανε μια χόρτα. Και να διαφωνείς με τα πολλά έτζι μηδενιστικα, δε σταματάς να διαβάζεις.
είναι πραγματικά καταπληκτικός ο Σιοράν, είμαι μ ένα μολύβι
στο χέρι και σημειώνω συνεχώς, απλά δεν με βολεύει το μέγεθος
του βιβλίου και η βιβλιοδεσία
κάποιες φράσεις χρειάζονται πολλαπλές αναγνώσεις αλλά αξίζει
ναι, μπήκα κι έχει κλείσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:45Είναι παράνομο το libgen, θα με κόψουν. Άσε που το ρίχνουν. Μπες anna archive και ψάξε σιοραν, το έχει. Το καλό είναι πως δε θέλει σημειωσεισ γιατί γράφει πυκνά, βαθιά, ποιητικά, και σύντομα, δεν το ξεχειλωνει σαν τους κλασσικούς φιλοσόφους. Και ο μηδενισμός του είναι υπαρξιακός, δεν μπλέκει φυλές, έθνη και λοιπές σκοταδιστικές παπαριές. Και να λες τι ετζι δηθενιες γράφει ο τύπος, δεν μπορείς να σταματάς να τον διαβάζεις , είναι απόλαυση πολυεπίπεδη.
είχα στον νού μου να διαβάσω το Πατέρες και Γιοί, μαJolly Roger_ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:43Σιοράν και Νίτσε και Πίσαρεφ (τον πατέρα του ρωσικού μηδενισμού, απαθανατισμένο λογοτεχνικά κι από τον Τουργκένιεφ στο Πατέρες και Γιοι) διάβαζα κι εγώ όλο το χειμώνα πέρσι[/img]
Ντοστογιέφσκι δεν είναι, όντως. Κι η αλήθεια είναι ότι πιο βαθιά κατανοεί τον τότε ρωσικό μηδενισμό το Έγκλημα και Τιμωρία ή οι Δαιμονισμένοι, αλλά και το Πατέρες και Γιοι δεν κάνει άσχημη δουλειά.νύχτα έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:54ναι, μπήκα κι έχει κλείσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:45Είναι παράνομο το libgen, θα με κόψουν. Άσε που το ρίχνουν. Μπες anna archive και ψάξε σιοραν, το έχει. Το καλό είναι πως δε θέλει σημειωσεισ γιατί γράφει πυκνά, βαθιά, ποιητικά, και σύντομα, δεν το ξεχειλωνει σαν τους κλασσικούς φιλοσόφους. Και ο μηδενισμός του είναι υπαρξιακός, δεν μπλέκει φυλές, έθνη και λοιπές σκοταδιστικές παπαριές. Και να λες τι ετζι δηθενιες γράφει ο τύπος, δεν μπορείς να σταματάς να τον διαβάζεις , είναι απόλαυση πολυεπίπεδη.
κρατάω σημειώσεις για να μπορώ να ανατρέξω μελλοντικά
και κάποιες άγνωστες (υπέροχες) λέξεις
μέχρι στιγμής δεν διάβασα τίποτα έτζιείχα στον νού μου να διαβάσω το Πατέρες και Γιοί, μαJolly Roger_ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:43Σιοράν και Νίτσε και Πίσαρεφ (τον πατέρα του ρωσικού μηδενισμού, απαθανατισμένο λογοτεχνικά κι από τον Τουργκένιεφ στο Πατέρες και Γιοι) διάβαζα κι εγώ όλο το χειμώνα πέρσι[/img]
με αποθάρρυναν δύο άλλα δικά του που είχα διαβάσει
το Ρούντιν και την Πρώτη Αγάπη, τα οποία, οκ, το Ρούντιν
το βρήκα συμπαθητικό, αλλά κάπως είχα απογοητευτεί γιατί
περίμενα να αισθανθώ στη γραφή και την περιγραφή την
διαχρονικότητα του Ντοστογιέφσκι αλλά καμία σχέση
δεν ξέρω αν έφταιγαν οι εκδόσεις, μα μου είχαν φανεί και
τα δύο κάπως παλιακά, και παρόλο που είμαι άνθρωπος που
έχει τεράστια αδυναμία στα παλιακά, δεν με συγκίνησαν
Ρεεε μπαχαλάκη, τι παράνομο και θα σε κόψουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:45χρειάζονται πολλαπλές αναγνώσεις αλλά αξίζει
Είναι παράνομο το libgen, θα με κόψουν. Άσε που το ρίχνουν. Μπες anna archive και ψάξε σιοραν, το έχει. Το καλό είναι πως δε θέλει σημειωσεισ γιατί γράφει πυκνά, βαθιά, ποιητικά, και σύντομα, δεν το ξεχειλωνει σαν τους κλασσικούς φιλοσόφους. Και ο μηδενισμός του είναι υπαρξιακός, δεν μπλέκει φυλές, έθνη και λοιπές σκοταδιστικές παπαριές. Και να λες τι ετζι δηθενιες γράφει ο τύπος, δεν μπορείς να σταματάς να τον διαβάζεις , είναι απόλαυση πολυεπίπεδη.
Για εδώ λεω, είναι εκτός κανονισμών! Ωστόσο μια χαρά κατεβάζω από anna archive.masterridley έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 01:58Ρεεε μπαχαλάκη, τι παράνομο και θα σε κόψουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 19:45χρειάζονται πολλαπλές αναγνώσεις αλλά αξίζει
Είναι παράνομο το libgen, θα με κόψουν. Άσε που το ρίχνουν. Μπες anna archive και ψάξε σιοραν, το έχει. Το καλό είναι πως δε θέλει σημειωσεισ γιατί γράφει πυκνά, βαθιά, ποιητικά, και σύντομα, δεν το ξεχειλωνει σαν τους κλασσικούς φιλοσόφους. Και ο μηδενισμός του είναι υπαρξιακός, δεν μπλέκει φυλές, έθνη και λοιπές σκοταδιστικές παπαριές. Και να λες τι ετζι δηθενιες γράφει ο τύπος, δεν μπορείς να σταματάς να τον διαβάζεις , είναι απόλαυση πολυεπίπεδη.
Βάλε το veepn extension στον chrome και συνδέσου πχ με Άμστερνταμ πριν πατήσεις libgen.rs. Κανένας δεν θα σε δει ούτε θα σε πιάσει.
Εγώ κατεβάζω αβέρτα έτσι και είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσω το μπλόκο της ΕΔΠΠΙ (πνευματική ιδιοκτησία κιετσ)
Εννοείς να αναφέρεις εντός phorum?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 02:00Για εδώ λεω, είναι εκτός κανονισμών! Ωστόσο μια χαρά κατεβάζω από anna archive.