Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ; -- μετά από μένα φυσικά.

Πεζογραφία, ποίηση, γλώσσα και γραπτός λόγος, βιβλία
zteo

Re: Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ; -- μετά από μένα φυσικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 03 Ιαν 2025, 17:28

Μετά από εσένα ο μεγαλύτερος συγγραφέας είναι ο Αμπντούλ Αλχαζρέντ. Θέλω την άποψη σου για τα βιβλία του?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Kappa

Re: Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ; -- μετά από μένα φυσικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 10 Ιαν 2025, 10:45

Και μόνο που δεν είσαι σε θέση να ειδολογήσεις τις διαφορές σε έναν τόσο ευρύ τομέα όσο η λογοτεχνια και πιστεύεις ότι μπορεί να αναδειχθεί ένα και μόνο όνομα μέσα από τέτοια αφελή ερωτήματα, δεν είσαι συγγραφέας.
Έχει γίνει η μάστιγα των καιρών μας πια όλοι να θεωρούν ότι είναι συγγραφεις επειδή γράφουν. Γραψτε για τους φίλους σας, δεν είναι ο,τι μπαρουφα γράφετε αξία έκδοσης.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 10 Ιαν 2025, 10:48

μετά αποσένα το χάος...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas » 10 Ιαν 2025, 10:54

Ο Όμηρος φυσικά, ακόμα και σήμερα τον περνάνε για ιστορικό.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 10 Ιαν 2025, 11:14

Κική Δημουλα
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 10 Ιαν 2025, 11:25

Ντοστογιέφσκι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 20 Μαρ 2025, 15:05

Μερικοί σπουδαίοι λογοτέχνες (ανεξαρτήτως είδους) που μου ήρθαν γρήγορα στο μυαλό:

Οκτάβιο Πας, Πέτρε Μ. Αντρέεφσκι, Βου Μιν-γι, Γιασάρ Κεμάλ, Πίτερ Ματιέσεν, Ρομπέρ Μερλ, Μέσα Σελίμοβιτς, Νταν Σίμονς, Έριχ Κέστνερ,Τόμας Μαν, Ισμαήλ Κανταρέ, Ράνκο Μαρίνκοβιτς, Λάσλο Κρασναχορκάι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Λογοτεχνία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών