Τζαμάρισμα
Re: Τζαμάρισμα
Το μπέργκερ το μπιφτεκοποιημένο
κάθισε κι έγραψε ποίημα να με τσιτώσει
μα δεν ξέρει το καημένο
πως καθένας που τον διαβάζει θα τον γειώσει.
κάθισε κι έγραψε ποίημα να με τσιτώσει
μα δεν ξέρει το καημένο
πως καθένας που τον διαβάζει θα τον γειώσει.
-

-
the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 15:07

mpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 15:32

-
the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 18:46

mpiftekopoiimeno burger πώς θα ήθελες να λένε το alter egο σου;
Δώσε όνομα κι επίθετο, όχι τίποτα παλαβό.
Δώσε όνομα κι επίθετο, όχι τίποτα παλαβό.
Έλα ρε mpiftekopoiimeno burger, μη μου κρατάς κακία. Άλλωστε σε είχα προειδοποιήσει:
Λες πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
Όμως με τις προτάσεις σου δεν θα κάνω τίποτα, ήταν λίγο απρόκλητη επίθεση. Οφείλεις κι εσύ να το παραδεχθείς από μέρους σου αυτό.
Αυτά που έγραψα τα παίρνω πίσω, ντάξ;
Όμως με τις προτάσεις σου δεν θα κάνω τίποτα, ήταν λίγο απρόκλητη επίθεση. Οφείλεις κι εσύ να το παραδεχθείς από μέρους σου αυτό.
mpiftekopoiimeno burger @ Τι σκέφτεσαι τώραΒλήμα έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:56Έλα ρε mpiftekopoiimeno burger, μη μου κρατάς κακία. Άλλωστε σε είχα προειδοποιήσει:Αυτά που έγραψα τα παίρνω πίσω, ντάξ;
-
καλημέρα, φασιστάκια
καθρεφτάκι, λούμπεν μπιφτεκάκι.
Κενές μέρες. Εξακολουθούν να είναι κενές παρά την παύση της καραντίνας. Πώς να γράψεις χωρίς ερείσματα; Μόνο για την απουσία ερεισμάτων;
Ένα τεράστιο κενό κι ένα ποτήρι ρακή που μόλις αδειάσει ξαναγεμίζει.
Ωχ, θυμήθηκα ένα πρόσφατο έρεισμα που προσφέρεται γι' ανάπτυξη, αλλά πονάει πολύ. Αν είναι να αιμορραγήσω επαρκώς ώστε να το εκφράσω δεν θα' θελα να το κάνω εδώ.
Οπότε τι;
Τίποτα. Λέξεις που είναι αυτοσκοπός, άρα φτηνές, τόσο φτηνές που λέω πως θα' πρεπε να βάλω το νήμα στο περί ανέμων και υδάτων αντί για την λογοτεχνία.
Δεν αναρωτιέμαι, είμαι σίγουρος.
Γι' άλλο πήγαινα όμως κι άλλο βγήκε.
Ένα τεράστιο κενό κι ένα ποτήρι ρακή που μόλις αδειάσει ξαναγεμίζει.
Ωχ, θυμήθηκα ένα πρόσφατο έρεισμα που προσφέρεται γι' ανάπτυξη, αλλά πονάει πολύ. Αν είναι να αιμορραγήσω επαρκώς ώστε να το εκφράσω δεν θα' θελα να το κάνω εδώ.
Οπότε τι;
Τίποτα. Λέξεις που είναι αυτοσκοπός, άρα φτηνές, τόσο φτηνές που λέω πως θα' πρεπε να βάλω το νήμα στο περί ανέμων και υδάτων αντί για την λογοτεχνία.
Δεν αναρωτιέμαι, είμαι σίγουρος.
Γι' άλλο πήγαινα όμως κι άλλο βγήκε.
Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 19:48Δεν είμαι εγώ ο φασίσταςmpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 19:34the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 19:27
καθρεφτάκι.
υ.γ.Κώδικας: Επιλογή όλων
https://www.bourdela.com/forum/Smileys/default/jerking2.gif
έλεοςςςςςςςς
τι έγινε, έστειλε το κόμμα και άλλον στρατιώτη στην μάχη για την απόλυτη αλήθεια; ου να μου χαθείτε, πρόβατα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.