Γιατί να μη γράψω και να με στηρίξετε; Απαγορεύεται; Πως θα ξεκινήσω ως καλλιτέχνης;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:20Ξέρω τι κάνεις και γιατί το κάνεις επειδή ξέρω ποιος είσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:18Το νήμα λέγεται τα ερωτικά μου. Είμαι όμως κατεξοχήν πολιτικός ποιητής κοίτα τι κάνω στα διάφορα πολιτικά νήματα. Εννοείται θα είναι καθαρά πολιτικά ποιήματα.
Και θα στο ξαναπώ. Ξεκόλλα.
Τα ερωτικά μου
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Τα ερωτικά μου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι είναι αυτά που λέει Γενιά?
Όλο αυτό ήταν ένα ψέμα?

Όλο αυτό ήταν ένα ψέμα?

Ξεκίνα όπως θες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:22Γιατί να μη γράψω και να με στηρίξετε; Απαγορεύεται; Πως θα ξεκινήσω ως καλλιτέχνης;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:20Ξέρω τι κάνεις και γιατί το κάνεις επειδή ξέρω ποιος είσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:18
Το νήμα λέγεται τα ερωτικά μου. Είμαι όμως κατεξοχήν πολιτικός ποιητής κοίτα τι κάνω στα διάφορα πολιτικά νήματα. Εννοείται θα είναι καθαρά πολιτικά ποιήματα.
Εγώ γράφω την άποψη μου ως αναγνώστης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ποιο είναι το ψέμα. Μη μιλάτε σαν παιδιά του δημοτικού μιλήστε κατανοητά. Και για τη Γαλή το λεω που δε με παραδέχεται ως καλλιτεχνη. Περίμενα καλύτερο αισθητήριο.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:28Ποιο είναι το ψέμα. Μη μιλάτε σαν παιδιά του δημοτικού μιλήστε κατανοητά. Και για τη Γαλή το λεω που δε με παραδέχεται ως καλλιτεχνη. Περίμενα καλύτερο αισθητήριο.
Ξέρω τι κάνεις και γιατί το κάνεις επειδή ξέρω ποιος είσαι.

Γιατί;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:28Μη μιλάτε σαν παιδιά του δημοτικού μιλήστε κατανοητά. Και για τη Γαλή το λεω που δε με παραδέχεται ως καλλιτεχνη. Περίμενα καλύτερο αισθητήριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί νόμιζα ότι ήξερες την αξία μου και το ταλέντο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:30Γιατί;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:28Μη μιλάτε σαν παιδιά του δημοτικού μιλήστε κατανοητά. Και για τη Γαλή το λεω που δε με παραδέχεται ως καλλιτεχνη. Περίμενα καλύτερο αισθητήριο.
Ακριβώς γι' αυτό σου λέω να ξεκολλήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:32Γιατί νόμιζα ότι ήξερες την αξία μου και το ταλέντο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:30Γιατί;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:28Μη μιλάτε σαν παιδιά του δημοτικού μιλήστε κατανοητά. Και για τη Γαλή το λεω που δε με παραδέχεται ως καλλιτεχνη. Περίμενα καλύτερο αισθητήριο.
Με λίγα λόγια μικρέ, αυτό που -θεωρείς ότι- σε απελευθερώνει είναι μια προσωρινή διέξοδος, που ουσιαστικώς σε εγκλωβίζει. Πεταλούδα γίνεσαι, όταν βγαίνεις από το προστατευτικό κουκούλι της χ ή ψ θεωρίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Και να μην ξεδιπλώσω την τέχνη μου; Αυτό το «μέγα λάθος» ίσως είναι ό,τι πιο σωστό. Άσε που το πήρα βαριά και απότομα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Νήμα διαμάντι.

Αυτό που κάνεις δεν είναι ξεδίπλωμα της δικής σου τέχνης αλλά άσχετες και σχεδόν ηθικίστικες παρεμβολές που αλλοιώνουν τον δικό σου χαρακτήρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:39Και να μην ξεδιπλώσω την τέχνη μου; Αυτό το «μέγα λάθος» ίσως είναι ό,τι πιο σωστό. Άσε που το πήρα βαριά και απότομα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τέσπα περίμενα υποστήριξη. Ξέρω το ποτένσιαλ που έχω και πλέον δεν φοβάμαι ούτε καν να αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Πολιτικούς εθισμούς έχουμε όλοι, Γαλή.
Σαφώς και έχουμε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:48Τέσπα περίμενα υποστήριξη. Ξέρω το ποτένσιαλ που έχω και πλέον δεν φοβάμαι ούτε καν να αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Πολιτικούς εθισμούς έχουμε όλοι, Γαλή.
Αλλά και όταν σου είχα ξαναπεί ότι μπορείς να γράψεις καλά, πολιτικός εχθρός ήμουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ναι αλλά κάπου βλέπεις μέγα λάθος και δε με βοηθάς να το εντοπίσωΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:56Σαφώς και έχουμε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 16:48Τέσπα περίμενα υποστήριξη. Ξέρω το ποτένσιαλ που έχω και πλέον δεν φοβάμαι ούτε καν να αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Πολιτικούς εθισμούς έχουμε όλοι, Γαλή.
Αλλά και όταν σου είχα ξαναπεί ότι μπορείς να γράψεις καλά, πολιτικός εχθρός ήμουν.
Πρέσεχε φιλ@ μου κάποιοι θα θελήσουν να σε περιορίσουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είδατε ποτέ ερωτικά όνειρα με συμμαθητές/συμμαθήτριές σας;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 12:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 1022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Σεπ 2023, 17:35
-