Παλιά βιβλία
- Otto Weininger
Παλιά βιβλία
Ασχολείται κανείς με συλλογή παλαιών βιβλίων; Ή τέλος πάντων να έχει "κληρονομήσει" κάποιες εκδόσεις;
Γω είμαι φαν, αλλά προτιμώ να μην εμπλουτίσω το νήμα μόνος μου, για να έχει και κάποιο νόημα.
Ξεκινώ με ένα από τα καμάρια της συλλογής. Πρώτη έκδοση του 1915.
Έχει κλείσει ήδη τα 107 του χρόνια.
Γω είμαι φαν, αλλά προτιμώ να μην εμπλουτίσω το νήμα μόνος μου, για να έχει και κάποιο νόημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Παλιά βιβλία
ωραιο θεμα - εχω κι εγω κατι λιγα
μονογραφια για το χρυσανθεμο στα ιταλικα μονογραφια για την λευκα στα ιταλικα βιβλιο για την ελια και την μουρια στα γαλλικα
μονογραφια για το χρυσανθεμο στα ιταλικα μονογραφια για την λευκα στα ιταλικα βιβλιο για την ελια και την μουρια στα γαλλικα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Space_Passenger
Το πιο παλιο βιβλιο που εχουμε ειναι του 1894. Εχουμε και αλλα παλια (αρκετα μαλιστα).
- Space_Passenger
Πώς μπορεις να κανεις εκτιμηση της αξιας ενος παλιου βιβλιου? (χωρις να σε κοροιδεψουν)
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Από τον παππού που έφτασε μέχρι τον Σαγγάριο.

To κονόμησες σε κανα furry convention?Otto Weininger έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 19:43Ασχολείται κανείς με συλλογή παλαιών βιβλίων; Ή τέλος πάντων να έχει "κληρονομήσει" κάποιες εκδόσεις;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Όχι ρε έλεοςYochanan έγραψε: ↑09 Οκτ 2022, 06:33To κονόμησες σε κανα furry convention?Otto Weininger έγραψε: ↑03 Οκτ 2022, 19:43Ασχολείται κανείς με συλλογή παλαιών βιβλίων; Ή τέλος πάντων να έχει "κληρονομήσει" κάποιες εκδόσεις;

+1 για τον νήμα, επιτέλους κάτι διαφορετικό
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο πατέρας μου έχει πολλά που τα έχει κληρονομήσει από τον παππού μου.
Το πιο χαρακτηριστικό ήταν η πρώτη ελληνική μετάφραση των Αθλίων του Ουγκώ, σε 2 hardcover τόμους, δεν θυμάμαι την εκδοτική. Από εκεί το διάβασα όταν ήμουν μικρός.
Το πιο χαρακτηριστικό ήταν η πρώτη ελληνική μετάφραση των Αθλίων του Ουγκώ, σε 2 hardcover τόμους, δεν θυμάμαι την εκδοτική. Από εκεί το διάβασα όταν ήμουν μικρός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό θα ήταν ομορφη εμπειρια, να διαβαζεις το ιδιο ακριβως βιβλιο που διαβαζε μικρος ο πατερας σου και ισως ο παππους σου. Αυτο ειναι κατι που το ηλεκτρονικο βιβλιο δεν εχει να προσφερει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι κανείς εδώ απ τα παλιά;
από Μοιραία_Ολα » 07 Μάιος 2025, 15:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 45 Απαντήσεις
- 1079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
Χθες, 15:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Phorum παλιά μεγαλεία
από Kostas Larisa » 25 Οκτ 2023, 21:28 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 105 Απαντήσεις
- 7654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
30 Νοέμ 2023, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στρουμφάκια playlist ... τα παλιά !!!
από tanipteros » 19 Μαρ 2024, 16:23 » σε Μουσική - 9 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
19 Μαρ 2024, 17:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε, θα σας δώσουμε καινούργια
από Kauldron » 01 Ιουν 2023, 01:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-