Ισίδωρος Ζουργός
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ισίδωρος Ζουργός
Ξεκίνησα να διαβάζω το "Ρετσίνες του βασιλιά" πριν μια εβδομάδα και κόλλησα τόσο με τον τρόπο γραφής όσο και με την ιστορία. Παρείγγειλα άλλα δύο βιβλία του αυτή την εβδομάδα.
Πολύ καλή πένα. Κι ας είμαι προκατειλήμενος με τους boomers. Τον έχετε ψάξει; Πως τον βλέπετε;
Πολύ καλή πένα. Κι ας είμαι προκατειλήμενος με τους boomers. Τον έχετε ψάξει; Πως τον βλέπετε;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Re: Ισίδωρος Ζουργός
Εξαιρετικά διαβασμένος, φαίνεται ότι έχει κάνει ενδελεχή ιστορική έρευνα πριν ξεκινήσει να γράψει..
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε ένα ιστορικό μυθιστόρημα να εντοπίζεις αστοχίες σε μικρές λεπτομέρειες. Με τα βιβλία του Ζουργού δεν έχεις ποτέ τέτοιο θέμα...
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε ένα ιστορικό μυθιστόρημα να εντοπίζεις αστοχίες σε μικρές λεπτομέρειες. Με τα βιβλία του Ζουργού δεν έχεις ποτέ τέτοιο θέμα...
E΄χα ακούσει καλά, παρασύρθηκα, το Ανεμώλια είναι από τις πιό ντροπιαστικές προχειρότητες που έχω διαβάσει, πιθανόν αναγκαστικό προιόν κάποιου συμβολαίου, στην θέση του θα έψαχνα μέχρι και το τελευταίο αντίτυπο γιά να σώσω την όποια υστεροφημία, ντράπηκα που το διάβασαέργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 19:33Ξεκίνησα να διαβάζω το "Ρετσίνες του βασιλιά" πριν μια εβδομάδα και κόλλησα τόσο με τον τρόπο γραφής όσο και με την ιστορία. Παρείγγειλα άλλα δύο βιβλία του αυτή την εβδομάδα.

Δεν θα δοκιμάσω κάτι άλλο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Μάπα. Πουλάει ιστορικη γνώση για να βάλει κάτι αδιάφορες ιστορίες. Μια πιο ιστορικά ψαγμένη Λένα μαντα. Σοβαρευτείτε, αφήστε το χαιπ, διαβάστε τίποτα αυθεντικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Αυτό ηταν πριν το γυρίσει στα ιστορικά και γίνει της μόδας.Μπίστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:30E΄χα ακούσει καλά, παρασύρθηκα, το Ανεμώλια είναι από τις πιό ντροπιαστικές προχειρότητες που έχω διαβάσει, πιθανόν αναγκαστικό προιόν κάποιου συμβολαίου, στην θέση του θα έψαχνα μέχρι και το τελευταίο αντίτυπο γιά να σώσω την όποια υστεροφημία, ντράπηκα που το διάβασαέργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 19:33Ξεκίνησα να διαβάζω το "Ρετσίνες του βασιλιά" πριν μια εβδομάδα και κόλλησα τόσο με τον τρόπο γραφής όσο και με την ιστορία. Παρείγγειλα άλλα δύο βιβλία του αυτή την εβδομάδα.
Δεν θα δοκιμάσω κάτι άλλο
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,