Κωστάκης Ανάν
-
Κωστάκης Ανάν
ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει τον κόπο να αγοραστεί βιβλίο του;
-
Re: Κωστάκης Ανάν
https://biblionet.gr/titleinfo/?titleid ... return_url
υποψιάζομαι ότι είναι ο kongrosian
υποψιάζομαι ότι είναι ο kongrosian

(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-07-2012)Περίληψη:
Όταν ήρθε μια εποχή που το τυρί άρχισε να λιγοστεύει επικίνδυνα, μαζεύτηκαν ως συνήθως όλες οι γάτες μαζί για να βρούνε λύση στο πρόβλημα. Τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα γιατί εν τω μεταξύ είχαν σηκώσει κεφάλι και τα ποντίκια και ζητούσαν το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε από τα αποθέματα. Στη μεγάλη αίθουσα των συνεδριάσεων υπήρχε μεγάλη αναταραχή, αντεγκλήσεις, νυχιές, δαγκώματα, χαμός. "Κάτω τα χέρια από τα ποντίκια! Είμαστε όλοι ζώα!" νιαούριζαν ακίνδυνα όσοι κάθονταν στα αριστερά. "Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ποντικών είναι άμεση συνάρτηση των γατίσιων συμφερόντων", πετούσαν την φαντεζί αρλούμπα τους, όπως πάντα, οι γάτες του κέντρου. "Εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς, θα ταΐζουμε και τα ποντίκια τώρα; Να φύγουνε, να πάνε αλλού!" ούρλιαζαν τα κωλόγατα από τη δεξιά πλευρά της αίθουσας. Το προεδρείο κοιτούσε με απάθεια. Έτσι κι αλλιώς, οι αποφάσεις ήταν ήδη ειλημμένες: Τα ποντίκια φυσικά δεν είχαν καμία ελπίδα. Με τα νέα μέτρα, όμως, θα έμεναν και ένα σωρό γάτες ξεκρέμαστες, και αυτό μπορεί να οδηγούσε σε γενικότερες αναταραχές. Ο κεραμιδόγατος δημόσιας τάξης κοίταξε τον πρόεδρο της συνέλευσης και, από το βλέμμα που εισέπραξε, κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να ενεργοποιηθεί για άλλη μια φορά η προαιώνια, κατάπτυστη, ανίερη συμμαχία. Σήκωσε το τηλέφωνο, κάλεσε τον αριθμό, και μια τραχιά φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής απάντησε: "Γαβ;"
- Μαδουραίος
Κωστάκης Αυνάν διάβασα και πίστεψα ότι εκδόθηκε βιβλίο από τον Καραμανλή.
Ψάχνω χρόνια να βρω τις μ'έλυσες αλλά φευ, πουθενά...
Ναι, φαίνεται αριστουργηματικο
Μία wannabe οργουελική φάρμα για την πολιτική σκηνή του 2012; No thanks.

- NoMoreLice
Χμ, πόσων χρονών είσαι; Αν είσαι 40ρης και δεν τα είχες διαβάσει όταν βγήκαν, δύσκολο να σου πουν κάτι σήμερα. Εγώ π.χ. που τα έχω συνδυάσει με τη νοσταλγία των μετεφηβικών και φοιτητικών χρόνων, θα τα ξαναδιάβαζα μία αν τα ξαναέβρισκα, αλλά κυρίως για να ξαναθυμηθώ τρόπον τινά εκείνη την εποχή της ζωής μου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 09:13ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει τον κόπο να αγοραστεί βιβλίο του;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

-
-
Είμαι λίγο μικρότερος πύτε αλλά δεν νομίζω ότι άλλαξαν και πολλά. Με άλλα λόγια, δεν βλέπεις καμία λογοτεχνική αξία;NoMoreLice έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 00:59Χμ, πόσων χρονών είσαι; Αν είσαι 40ρης και δεν τα είχες διαβάσει όταν βγήκαν, δύσκολο να σου πουν κάτι σήμερα. Εγώ π.χ. που τα έχω συνδυάσει με τη νοσταλγία των μετεφηβικών και φοιτητικών χρόνων, θα τα ξαναδιάβαζα μία αν τα ξαναέβρισκα, αλλά κυρίως για να ξαναθυμηθώ τρόπον τινά εκείνη την εποχή της ζωής μου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 09:13ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει τον κόπο να αγοραστεί βιβλίο του;
Ποια γειτονισσα και ποιο κιλοτακι;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 01:45
Ο Φιόντορ Ντοστογιέφσκι 2023 με το κλεμμένο κιλοτάκι της γειτόνισσας στο κεφάλι, αποφάνθηκε
Κάνει μπαμ, δεν χρειάζεται καν να το διαβάσω. Και μόνο από την περίληψη κατάλαβα.
Ενδιαφέρουσα πρόταση.
Το έβαλα στους σελιδοδείκτες μου, στις προσεχείς αγορές. Γ(ι)ατί όχι;
Το έβαλα στους σελιδοδείκτες μου, στις προσεχείς αγορές. Γ(ι)ατί όχι;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Δεν βαρέθηκες να μιλάς για βρακιά;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 16:30Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γαρίφαλο στ’ αυτί μας
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
-
Εδώ διαβάζουμε μόνο σοβαρή λογοτεχνία, όχι χαβαλεδοετσι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
"Η θεια μ' η αμιρσούδα40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 16:34Της νοικοκυράς ο άντρας από τα βρακιά του φαίνεταιaLiCat έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 16:32Δεν βαρέθηκες να μιλάς για βρακιά;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 16:30
Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γαρίφαλο στ’ αυτί μας
Τρια βρατσά φουρεί
Ώσπου να λύσ' του ένα
Τα δυο τα κατουργεί " (από το ομώνυμο άσμα)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
19 Φεβ 2025, 11:02