Επίσης δεν υπάρχουν πια μερη που να μην προτιμούνται από καγκουρες. Ο υπερπληθυσμός, η αφραγκια και η ευκολία του γκουγκλ μας έχει γαμησει.
Σε κάποια μέρη επαρχία, έχω βρει ησυχία ακόμα και ως πέρσυ, αλλά εφέτο θα αφορούν τόσο μικρό διάστημα που λίγη σημασία έχει. (Αλλά και παραδοσιακά οικογενειακά μέρη, έχουν κατρακυλήσει και αυτά, μονάχα κάπως λιγότερο και με εξόδους διαφυγής αν είσαι πρόθυμος να πηγαίνεις παραπέρα 2-3 φορές από εκεί που καθίσεις)
Λύσεις τσακωμού, ευγενικής παρατήρησης τύπου κλπ δεν έχουν νόημα να γραφουν. Εκτός του ότι πλέον πια οποιαδήποτε ευγενική παρατήρηση μπορεί να καταλήξει σε μακελειο. Ναι ξέρω ότι ενίοτε μπορεί να σας βγήκε ως λύση. Τσακώνομαι συνέχεια αλλά όταν έχω πάει να χαλαρώσω, δεν έχω καμία όρεξη και πόσο μάλλον όταν τα πράγματα μου είναι εκθετα όσο βουτάω.
Για κάποια χρόνια είχα μερικά ψιλοακυρα μαγαζιά που ήξερα ότι θα κάνω έναν συμβιβασμό μεταξύ "κοινωνικοποίησης" και ησυχίας, με υποφερτό περιβάλλον. αν ξέρετε τέτοια μαγαζιά ακόμα, πείτε.
Αλλά το άγνωστο μου πεδίο είναι οι παραλίες γυμνιστών. Ξέρω τουλάχιστον 2 (όχι από προσωπική εμπειρία

Είτε ξέρετε από δικές σας βόλτες ή από φίλους από το χωριό, πείτε καμιά παραλία που να έχει ησυχία ακουστική.