Ναι, και η Ναιδα αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τη ισότητα των δύο φύλων
Φωτογραφίες του εαυτού μας
-
Re: Φωτογραφίες του εαυτού μας
Μπορεί να μπερδεύτηκε επειδή έχει φουσκοδεντριές ο ίδιος, ας μην βγάλουμε τόσο γρήγορα συμπέρασμα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41
Gherschaagk από ότι φαίνεται, η Διευθύντρια που του κάνει ιδιαίτερα, δεν είναι φιλόλογος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, με ατρετοχοαναΚαρολίνα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:40Ευτυχώς που έχει πόδια, γιατί θα μπορούσε κάποιος να το μπερδέψει με κάτι άλλο (όχι εγώ, κάποιος πονηρός).Αγις έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:36BigChiefWahoo έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:34
Έλα ρε,πλάκα σου κάνω
Ματάρες έχεις και είσαι και καλό κουριτσ'
Και ποιος σου είπε ότι οι σαλαμάνδρες είναι άσχημες ; Προσωπικά τις βρίσκω μυστήριες και γοητευτικότατες (όλα τα ερπετοειδή/σαυροειδή βασικά_
The Rebel @ Ερπετά
Κοίτα να δεις τι δημιουργεί η φύση όταν έχει κέφια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όταν με το καλό πάρω και τα ζευγαρωσω, θα σου κρατήσω ένα.Καρολίνα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:46Κοίτα να δεις τι δημιουργεί η φύση όταν έχει κέφια.
vantono @ ατρετοχοάνα για κατοικίδιο
Σε ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά, αλλά μου θυμίζει κάπως τον πρώην μου (όχι στο χρώμα). Λέω να πάρω κανένα κουνελάκι, κανένα γουρουνάκι, κάτι πιο γλυκό τέλος πάντων.vantono έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:48Όταν με το καλό πάρω και τα ζευγαρωσω, θα σου κρατήσω ένα.
vantono @ ατρετοχοάνα για κατοικίδιο
-
Φχαριστώ για τα σχόλια Big Chief μου, εγώ τις θεωρώ άσχημες, γι' αυτό είπα έτσι, αλλά θα συμφωνήσω πως είναι τα υπόλοιπα που είπεςBigChiefWahoo έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:34Έλα ρε,πλάκα σου κάνω
Και ποιος σου είπε ότι οι σαλαμάνδρες είναι άσχημες ; Προσωπικά τις βρίσκω μυστήριες και γοητευτικότατες (όλα τα ερπετοειδή/σαυροειδή βασικά_

-
Δεν μου αρέσει να βγάζω ρηχά συμπεράσματα, το ξερεις. Ας συμβιβαστούμε σε κάτι ενδιάμεσο. Είχε την λέξη πρόχειρη πάνω πάνω το Τ9 λόγω συχνής επικοινωνίας με την διευθύντρια για την πρόοδο του τέτοιου.Καρολίνα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:42Μπορεί να μπερδεύτηκε επειδή έχει φουσκοδεντριές ο ίδιος, ας μην βγάλουμε τόσο γρήγορα συμπέρασμα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41
Gherschaagk από ότι φαίνεται, η Διευθύντρια που του κάνει ιδιαίτερα, δεν είναι φιλόλογος
Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια, εσύ κάπως πιο ποιητικά, εγώ κάπως πιο ωμά.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:54Δεν μου αρέσει να βγάζω ρηχά συμπεράσματα, το ξερεις. Ας συμβιβαστούμε σε κάτι ενδιάμεσο. Είχε την λέξη πρόχειρη πάνω πάνω το Τ9 λόγω συχνής επικοινωνίας με την διευθύντρια για την πρόοδο του τέτοιου.Καρολίνα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:42Μπορεί να μπερδεύτηκε επειδή έχει φουσκοδεντριές ο ίδιος, ας μην βγάλουμε τόσο γρήγορα συμπέρασμα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41
-
Δεν πειράζει Πασιφάη, αντέχω (χτυπά Άγις) , έτσι θέλω για να ταπεινώνομαι και να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα

Μια χαρά είμαστε όλοι μας

-

Ποιά ταπείνωση και μαλακίες. Έλα λίγο να συνέλθουμε εδώ μέσα. Και ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ. Χρωστάς σε κανέναν; Ό,τι θες κάνεις.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι όσο εσύ για τα προσωπικά δεδομέναΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:42
Ναι, και η Ναιδα αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τη ισότητα των δύο φύλων

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Και τους χαμαιλέοντες;BigChiefWahoo έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:34Έλα ρε,πλάκα σου κάνω

Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα μπερδευόμουν μη μπορώντας να ξεχωρίσω εύκολα μεταξύ σαλαμάνδρας, ιγκουάνα και χαμαιλέοντα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ κάποτε ήθελα να πάρω ιγκουάνα για πετ, τα λατρεύω.aLiCat έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:07Και τους χαμαιλέοντες;BigChiefWahoo έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:34Έλα ρε,πλάκα σου κάνω
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα μπερδευόμουν μη μπορώντας να ξεχωρίσω εύκολα μεταξύ σαλαμάνδρας, ιγκουάνα και χαμαιλέοντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτογραφίες του εαυτού μας (ως χαρακτήρες από τους Simpsons)
από Ζενίθεδρος » 09 Απρ 2025, 22:13 » σε Eικαστικές τέχνες - 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
10 Απρ 2025, 11:16
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
03 Οκτ 2024, 00:54
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτογραφίες απ' το μετρό Θεσσαλονίκης..!
από Parrot » 05 Σεπ 2024, 22:38 » σε Μηχανοκίνηση - 11 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
06 Σεπ 2024, 00:19
-