Μου αρέσει το έργο της νύχτας!! Όμως μ' αυτά που έγραψα εξέφρασα τι νιώθω για τα ζώα . Βλέποντας την ζωγραφιά της δεν νομίζω να ταυτίστηκα με εντελώς προσωπικές εμπειρίες, αν και με την έννοια της ελευθερίας ασχολούμαι συχνά .the comet the course the tail έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 20:57ο πρώτος συνειρμός αυτός ήταν; υποσυνείδητα ίσως είναι δικιά σου σκέψη που προβάλλεται στο έργο... ίσως αναπολείς τον καιρό της ελευθερίας σου... ελευθερία από τί;; εσύ ξέρεις...αλασκα15++ έγραψε: ↑09 Ιαν 2021, 16:53Δεν ξέρω πώς σκέφτονται τα ζώα . Κι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μια άλλη λέξη (και όχι την λέξη "σκέφτεται"). Όμως κάποτε ήταν πιο ελεύθερα (πριν πολλά πολλά χρόνια). Αυτό που ζωγράφισες έκανε εμένα τότε να σκεφτώ. Το είδα χτες και το ξανακοίταξα και σήμερα
I'm a heARTIST
-
Re: I'm a heARTIST
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τόσο καιρό δεν έμπαινα στο νήμα γιατί δεν καταλάβαινα τον
χαζό τίτλο αλλά ...
νύχτα είσαι πολύ καλή.

νύχτα είσαι πολύ καλή.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
- Casper - έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 18:18Η πρώτη είναι σαν 3dΣαν να την έχεις σχεδιάσει. Τα αυτάκια της τελειώνουν ακριβώς στο τέλος του σκίτσου.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Θα μου άρεσε περισσότερο χωρίς αυτή την προθήκη... τώρα παραπέμπει περισσότερο σε αγιογραφία, ενώ αν δεν υπήρχε θα έδινε μόνο την σκηνή που είναι πολύ δυνατή από μόνη της.
the end
Και λίγο αιματάκι με πληγές θα το έκανε ακόμα πιο δυνατό. Γνώμη μου πάντα... σε κάποιον άλλο μπορεί να του αρέσει όπως είναι. Απλά μου αρέσουν τα ρεαλιστικά.
the end
.
Αν εξαιρέσεις τήν αγκύλωση καί το πρήξιμο τού χεριού .....
σύν λίγη κανέλλα στή σκουρίλα.....καί πιό πολύ βεραμάν στό βεραμανίζων.....
το υπόλοιπο είναι πολυτέλειο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...