Ηλιθιος αν δεν εχει μιλησει μαζι της ζωντανα με εικοναΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:30
Γιατί να σηκωθεί να φύγει, επειδή ασχολείται το φόρουμ μαζί σου; Τι είναι, φορουμοφοβικός;
Φωτογραφίες του εαυτού μας
Re: Φωτογραφίες του εαυτού μας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Άσε καλύτερα θα σε φαντάζομαιΑγις έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:32εχω βαλει στην αρχη του νηματος
Αγις @ Φωτογραφίες του εαυτού μας
Πίστεψε με, καλύτερα έτσι.user έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:34Άσε καλύτερα θα σε φαντάζομαι
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΑΥΡΗ;
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:20Όπως θα έλεγε και ο Bazoomba : φοβούμαι γαρ, πως μετά θα προκύψουν άλλες παραγγελιές από το κοινό

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγω; εσύ μην μπερδευτείς καμιά μέρα και κάνεις ριπορτ στον εαυτό σου με τις ευαισθησίες σου για το gpdrΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 13:08Το φωτοσοπ πού το είδες; (Ρωτάω, δεν ξέρω από αυτά). Αν εννοείς που ο βαντόνος έκρυψε την φάτσα του, τι διαφορά έχει από το να ανεβάσει καμία κατευθείαν σκέτα τα πόδια της;;;!!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 11:13Πού διέκρινες την ειρωνία;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 05:08
Τι αψυχολογητη ειρωνεία είναι αυτή πάλι;και επίσης, γιατί δεν μου μιλάς στα τελευταία κουοταρίσματα;
Αν ανεβαίνουν φωτο από το μακρινό παρελθόν του εαυτού μας ή φωτοσοπιές γιατί όχι και βαφτιστικές;
Και χωρίς φωτο του κριτή τί νόημα έχει η κριτική;
Για πες.
Τώρα για το μακρινό παρελθόν, από το τίποτα καλύτερα είναι. Παρ όλα αυτά θα ανεβάσω μια από το κοντινό παρελθόν (για να δικαιούμαι κριτική χεχεχε)
Αν κάνει αναφορά η Ναιδα, ξεκινάω πόλεμο.....SpoilerShow

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Μπερδεύεις το αίτιο με την αφορμή. Το ότι ήταν άλλη η αφορμή από το αίτιο, δεν σημαίνει ότι αίτιο ήταν αυτό που θέλεις εσύ να ήταν. Επισης το αίτιο και η αφορμή μπορεί να μην ταυτίζονται αλλά δεν ήταν παντελώς άσχετα. Απλώς δεν στέκομαι τόσο στο γράμμα του νόμου αλλά στην ουσία. Η ουσία είναι ότι κόβω την σαύρα μου ότι η user/και όποιος άλλος είναι αυτή στην φωτό, αν πιστευα το αντίθετο, θα έλεγα τα ίδια (χωρίς να φτιάξω ολόκληρο νήμα). Συννενοηθηκαμε τώρα;
-
επίσης ηλίθιος αν δεν τη δει ζωντανά σε pole dancing.Αγις έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:34Ηλιθιος αν δεν εχει μιλησει μαζι της ζωντανα με εικοναΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:30
Γιατί να σηκωθεί να φύγει, επειδή ασχολείται το φόρουμ μαζί σου; Τι είναι, φορουμοφοβικός;
Όχι! Δεν ξέρω τέτοιο.
-
Δεν είναι ωραίοςςςς?????
Εσείς οι πράσινοι δεν είστε οι συντονιστές/διαχειριστές, γιατί δεν το σβήνετε ακόμη; Υπάρχει κάποιος... μεγάλος από πάνω?

Πάντως συγγνώμη αν έφταιξα

user έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:58επίσης ηλίθιος αν δεν τη δει ζωντανά σε pole dancing.Αγις έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:34Ηλιθιος αν δεν εχει μιλησει μαζι της ζωντανα με εικοναΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:30
Όχι! Δεν ξέρω τέτοιο.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-

Να κοιτάξω να λείψω αυτές τις μέρες;

Όχι όχι. Θα πάω στη γλωσσολογία να μαθαίνω καινούργια πράγματα που μου αρέσει.
Ναι, ναι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:46Μπερδεύεις το αίτιο με την αφορμή. Το ότι ήταν άλλη η αφορμή από το αίτιο, δεν σημαίνει ότι αίτιο ήταν αυτό που θέλεις εσύ να ήταν. Επισης το αίτιο και η αφορμή μπορεί να μην ταυτίζονται αλλά δεν ήταν παντελώς άσχετα. Απλώς δεν στέκομαι τόσο στο γράμμα του νόμου αλλά στην ουσία. Η ουσία είναι ότι κόβω την σαύρα μου ότι η user/και όποιος άλλος είναι αυτή στην φωτό, αν πιστευα το αντίθετο, θα έλεγα τα ίδια (χωρίς να φτιάξω ολόκληρο νήμα). Συννενοηθηκαμε τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Συμφωνώ. Είναι ωραίο να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα με τη γλώσσα.user έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 16:05
Να κοιτάξω να λείψω αυτές τις μέρες;
Όχι όχι. Θα πάω στη γλωσσολογία να μαθαίνω καινούργια πράγματα που μου αρέσει.
-
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτογραφίες του εαυτού μας (ως χαρακτήρες από τους Simpsons)
από Ζενίθεδρος » 09 Απρ 2025, 22:13 » σε Eικαστικές τέχνες - 3 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
10 Απρ 2025, 11:16
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
03 Οκτ 2024, 00:54
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτογραφίες απ' το μετρό Θεσσαλονίκης..!
από Parrot » 05 Σεπ 2024, 22:38 » σε Μηχανοκίνηση - 11 Απαντήσεις
- 1185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
06 Σεπ 2024, 00:19
-