τι παρατηρείτε στον πίνακα;

southern, πες μας τη γνώμη σου

αυτό ακριβώς. θέλει να με πικαρειΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:37Το εμφανές είναι η απεικόνιση των στρατιωτών με (πολύ) μεταγενέστερα στοιχεία όπως ρούχα, όπλα, πανοπλίες κλπ. Σχετίζεται με κάτι που μπορεί να γράφτηκε σε άλλο νήμα;
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:37Το εμφανές είναι η απεικόνιση των στρατιωτών με (πολύ) μεταγενέστερα στοιχεία όπως ρούχα, όπλα, πανοπλίες κλπ. Σχετίζεται με κάτι που μπορεί να γράφτηκε σε άλλο νήμα;
δε θέλω να σε πικάρω, σχόλιο θέλωsouthern έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:41αυτό ακριβώς. θέλει να με πικαρειΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:37Το εμφανές είναι η απεικόνιση των στρατιωτών με (πολύ) μεταγενέστερα στοιχεία όπως ρούχα, όπλα, πανοπλίες κλπ. Σχετίζεται με κάτι που μπορεί να γράφτηκε σε άλλο νήμα;
η σφαιρικότητα είναι καλλιτεχνικό τρικ, προσθέτει στο επικό της μάχηςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:36Ότι η Γη φαίνεται σφαιρική. Κλασσική pre-NASA προπαγάνδα των σφαιρούληδων.
δεν ξέρω, εγω ανησυχώ βλέποντας τους γερμανούς να οικιοποιούνται επι τόσους αιώνες την πολιτιστική μας κληρονομιά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, όχι βαυαρός πρίγκιπας απο το Μόναχο
ελα ρε μλκ εχουν βρεθει τα βιντεοYochanan έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 14:36τα τουρμπανια των Περσων μου θυμίζουν τα σαρικια που φορουσαν οι αγαρηνοι που πολεμουσαν τους οπλιτες με τις σαρισσες στο μπαλετο που ειχε οργανωσει ο δημαρχος πανικας και ο μητροπολιτης τοτε Θεσσαλονικης για το χριστιανορθοδοξο μνημοσυνο του Μεγαλου Αλεξανδρου πριν πολλα χρονια. Ο Φος ειχε βαλει το βιντεο τοτε, εχω φαει τον κοσμο αλλα δε το βρισκω :-(
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ΗωωYochanan έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 14:36τα τουρμπανια των Περσων μου θυμίζουν τα σαρικια που φορουσαν οι αγαρηνοιπου πολεμουσαν τους οπλιτες με τις σαρισσες στο μπαλετο που ειχε οργανωσει ο δημαρχος πανικας και ο μητροπολιτης τοτε Θεσσαλονικης για το χριστιανορθοδοξο μνημοσυνο του Μεγαλου Αλεξανδρου πριν πολλα χρονια. Ο Φος ειχε βαλει το βιντεο τοτε, εχω φαει τον κοσμο αλλα δε το βρισκω :-(αηης
- γω