ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, ψηφιδωτά, κ.ά.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 11:29

όπως έγραψα και στο άλλο νημα, πουθενά πλέον δεν βρίσκω ησυχία σε παραλία. Ηχείο πια θα βγει από την τσέπη όχι μόνο της κλασικής καγκουρό παρέας αλλά από τις πιο αθώες φαινομενικά φάτσες.

Επίσης δεν υπάρχουν πια μερη που να μην προτιμούνται από καγκουρες. Ο υπερπληθυσμός, η αφραγκια και η ευκολία του γκουγκλ μας έχει γαμησει.

Σε κάποια μέρη επαρχία, έχω βρει ησυχία ακόμα και ως πέρσυ, αλλά εφέτο θα αφορούν τόσο μικρό διάστημα που λίγη σημασία έχει. (Αλλά και παραδοσιακά οικογενειακά μέρη, έχουν κατρακυλήσει και αυτά, μονάχα κάπως λιγότερο και με εξόδους διαφυγής αν είσαι πρόθυμος να πηγαίνεις παραπέρα 2-3 φορές από εκεί που καθίσεις)

Λύσεις τσακωμού, ευγενικής παρατήρησης τύπου κλπ δεν έχουν νόημα να γραφουν. Εκτός του ότι πλέον πια οποιαδήποτε ευγενική παρατήρηση μπορεί να καταλήξει σε μακελειο. Ναι ξέρω ότι ενίοτε μπορεί να σας βγήκε ως λύση. Τσακώνομαι συνέχεια αλλά όταν έχω πάει να χαλαρώσω, δεν έχω καμία όρεξη και πόσο μάλλον όταν τα πράγματα μου είναι εκθετα όσο βουτάω.

Για κάποια χρόνια είχα μερικά ψιλοακυρα μαγαζιά που ήξερα ότι θα κάνω έναν συμβιβασμό μεταξύ "κοινωνικοποίησης" και ησυχίας, με υποφερτό περιβάλλον. αν ξέρετε τέτοια μαγαζιά ακόμα, πείτε.

Αλλά το άγνωστο μου πεδίο είναι οι παραλίες γυμνιστών. Ξέρω τουλάχιστον 2 (όχι από προσωπική εμπειρία :oops: ) που έχουν εξίσου καγκουρες. Αλλά επειδή για να ενοχλεις πρέπει να είσαι ατεναιον γουορ και το να μην φοράς τίποτα (πέραν από εξαιρέσεις) τελικά είναι το λιγότερο ατεναιον γουορ (τι ψυχωση και αυτή Fata_Morgana με όλες να δείχνουν τον κώλο τους με Στρινγκ τρία νούμερα μικρότερα και τραβηγμένα τα κορδόνια μέχρι τα αυτια :-? -τι εσωτερικευμενη αντικείμενοποίηση του σωματος μας λόγω πατατριαρχιας είναι αυτή χεχεχε- και όλους να κοπανανε ρακέτες σαν ουρακοτάγκοι) ΕΛΕΓΑ ΜΉΠΩΣ φυσιολάτρες που θέλουν να αραξουν κάπου δεν είναι τόσο καραγκιοζηδες και ησυχάσουν τα αυτακια μας, αρκεί βέβαια να μην πέσουμε σε Άνδρο ανώμαλων αυτοικανοποιηθεντων.

Είτε ξέρετε από δικές σας βόλτες ή από φίλους από το χωριό, πείτε καμιά παραλία που να έχει ησυχία ακουστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 14 Αύγ 2024, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 14 Αύγ 2024, 11:39

Αυτό που θέλω να κάνω κάποια στιγμή, είναι να μεταβώ στη Χαλκιδική στο σημείο μεταξύ Ποτίδαιας και Αγίου Μάμα, όπου δεν υπάρχουν ούτε ξαπλώστρες, ούτε κόσμο, ούτε τίποτα.

Η μόνη μου ανησυχία είναι, καθώς θα είμαι μόνος, μη τυχόν μου ζουρνέψει κανείς τα πράγματα.

Είμαι περίεργος επίσης να δω πώς είναι η θάλασσα σε τέτοια ερημικά σημεία. Αν είναι καλή κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 14 Αύγ 2024, 11:45

AlienWay έγραψε:
14 Αύγ 2024, 11:39
Αυτό που θέλω να κάνω κάποια στιγμή, είναι να μεταβώ στη Χαλκιδική στο σημείο μεταξύ Ποτίδαιας και Αγίου Μάμα, όπου δεν υπάρχουν ούτε ξαπλώστρες, ούτε κόσμο, ούτε τίποτα.

Η μόνη μου ανησυχία είναι, καθώς θα είμαι μόνος, μη τυχόν μου ζουρνέψει κανείς τα πράγματα.

Είμαι περίεργος επίσης να δω πώς είναι η θάλασσα σε τέτοια ερημικά σημεία. Αν είναι καλή κλπ.
Στο πεδίο βολής;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 14 Αύγ 2024, 11:48

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
14 Αύγ 2024, 11:45
AlienWay έγραψε:
14 Αύγ 2024, 11:39

Στο πεδίο βολής;
Ναι, γενικά κάτω από το έλος έχει αρκετά σημεία χωρίς ξαπλώστρες και τα συναφή. Δεν είναι "ερημική" τοποθεσία, αλλά είναι σχετικά άδεια από κόσμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 14 Αύγ 2024, 11:49

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
14 Αύγ 2024, 11:29
όπως έγραψα και στο άλλο νημα, πουθενά πλέον δεν βρίσκω ησυχία σε παραλία. Ηχείο πια θα βγει από την τσέπη όχι μόνο της κλασικής καγκουρό παρέας αλλά από τις πιο αθώες φαινομενικά φάτσες.

Επίσης δεν υπάρχουν πια μερη που να μην προτιμούνται από καγκουρες. Ο υπερπληθυσμός, η αφραγκια και η ευκολία του γκουγκλ μας έχει γαμησει.

Σε κάποια μέρη επαρχία, έχω βρει ησυχία ακόμα και ως πέρσυ, αλλά εφέτο θα αφορούν τόσο μικρό διάστημα που λίγη σημασία έχει. (Αλλά και παραδοσιακά οικογενειακά μέρη, έχουν κατρακυλήσει και αυτά, μονάχα κάπως λιγότερο και με εξόδους διαφυγής αν είσαι πρόθυμος να πηγαίνεις παραπέρα 2-3 φορές από εκεί που καθίσεις)

Λύσεις τσακωμού, ευγενικής παρατήρησης τύπου κλπ δεν έχουν νόημα να γραφουν. Εκτός του ότι πλέον πια οποιαδήποτε ευγενική παρατήρηση μπορεί να καταλήξει σε μακελειο. Ναι ξέρω ότι ενίοτε μπορεί να σας βγήκε ως λύση. Τσακώνομαι συνέχεια αλλά όταν έχω πάει να χαλαρώσω, δεν έχω καμία όρεξη και πόσο μάλλον όταν τα πράγματα μου είναι εκθετα όσο βουτάω.

Για κάποια χρόνια είχα μερικά ψιλοακυρα μαγαζιά που ήξερα ότι θα κάνω έναν συμβιβασμό μεταξύ "κοινωνικοποίησης" και ησυχίας, με υποφερτό περιβάλλον. αν ξέρετε τέτοια μαγαζιά ακόμα, πείτε.

Αλλά το άγνωστο μου πεδίο είναι οι παραλίες γυμνιστών. Ξέρω τουλάχιστον 2 (όχι από προσωπική εμπειρία :oops: ) που έχουν εξίσου καγκουρες. Αλλά επειδή για να ενοχλεις πρέπει να είσαι ατεναιον γουορ και το να μην φοράς τίποτα (πέραν από εξαιρέσεις) τελικά είναι το λιγότερο ατεναιον γουορ (τι ψυχωση και αυτή Fata_Morgana με όλες να δείχνουν τον κώλο τους με Στρινγκ τρία νούμερα μικρότερα και τραβηγμένα τα κορδόνια μέχρι τα αυτια :-? -τι εσωτερικευμενη αντικείμενοποίηση του σωματος μας λόγω πατατριαρχιας είναι αυτή χεχεχε- και όλους να κοπανανε ρακέτες σαν ουρακοτάγκοι) ΕΛΕΓΑ ΜΉΠΩΣ φυσιολάτρες που θέλουν να αραξουν κάπου δεν είναι τόσο καραγκιοζηδες και ησυχάσουν τα αυτακια μας, αρκεί βέβαια να μην πέσουμε σε Άνδρο ανώμαλων αυτοικανοποιηθεντων.

Είτε ξέρετε από δικές σας βόλτες ή από φίλους από το χωριό, πείτε καμιά παραλία που να έχει ησυχία ακουστική.
:hammer:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 14 Αύγ 2024, 11:50

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
14 Αύγ 2024, 11:29

Αλλά το άγνωστο μου πεδίο είναι οι παραλίες γυμνιστών. Ξέρω τουλάχιστον 2 (όχι από προσωπική εμπειρία :oops: ) που έχουν εξίσου καγκουρες. Αλλά επειδή για να ενοχλεις πρέπει να είσαι ατεναιον γουορ και το να μην φοράς τίποτα (πέραν από εξαιρέσεις) τελικά είναι το λιγότερο ατεναιον γουορ (τι ψυχωση και αυτή Fata_Morgana με όλες να δείχνουν τον κώλο τους με Στρινγκ τρία νούμερα μικρότερα και τραβηγμένα τα κορδόνια μέχρι τα αυτια :-? -τινεσωτερικευμενη αντικείμενο ποίηση του σωματος μας λόγω πατατριαρχιας είμαι αυτή χεχεχε- και όλους να κοπανανε ρακέτες σαν ουρακοτάγκοι) ΕΛΕΓΑ ΜΉΠΩΣ φυσιολάτρες που θέλουν να αραξουν κάπου δεν είναι τόσο καραγκιοζηδες και ησυχάσουν τα αυτακια μας, αρκεί βέβαια να μην πέσουμε σε Άνδρο ανώμαλων αυτοικανοποιηθεντων.

το κακό με τα ντεσιμπελ σε παραλιες γυμνιστων είναι όταν κάνουν πυροκλάνι και όχι υποβρύχιο, που έιναι άλφα και αλφα για χαλάρωση
παντα στη διαθεση σας , για κάθε απορία.
Υβωνη στην Άντρο στη Νάξο και τώρα στα Τρίκαλα.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Eικαστικές τέχνες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών