.
Καλά, ας μην ήταν τα αιρκοντίσιον και θα σου έλεγα εγώ...
...
φυσικα.......Libre arbitre έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:45.
...
Δεν καταλαβαίνουν ρε φίλε, είναι οπαδοί.taliban έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 10:03Δεν είναι η θερμοκρασία από μόνη της που μας δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το κλίμα.
Αφενός η διάρκεια του καύσωνα αφετέρου η συχνότητα του φαινομένου.
Είχαμε πάλι καύσωνα το 2021 αλλά με μικρότερη διάρκεια.
Όσο πάει και έχουμε περισσότερο συχνά τέτοια φαινόμενα ή το αντίθετο κακοκαιρία με διάρκεια όπως έκανε πάλι φέτος από τον Απρίλιο μέχρι τέλος Ιουνίου σχεδόν κάθε μέρα συννεφιά βροχή χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Αυτό είναι η κλιματική αλλαγή.
Και στις ειδοποιησεις και εκκενωσεις για τσουνάμι, πλημμύρες και τυφώνες, καταιγίδες, φωτιές. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Όλα εγώ πρέπει να τα λέω;
Libre arbitre έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:45.
...
Frappezitis έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 07:44Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακύρωσε την εμφάνιση του βραβευμένου με Νόμπελ, Δρ Clauser, , στο συνέδριο Clen, που θα γίνει σε 3 ημέρες, επειδή αμφισβήτησε τη θεωρία της κλιματικής αλλαγής.
Στον Clauser απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ του 2022 για την ανάπτυξη ενός μοντέλου υπολογιστή που μετρά την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Στις 8 Μαΐου 2023, ο Clauser εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του CO2 Coalition .(Συμμαχία για το διοξείδιο του άνθρακα) Όταν εκλέχθηκε, ο Clauser είπε ότι η κοινή αφήγηση για την κλιματική αλλαγή είναι μια διαφθορά της επιστήμης και δήλωσε:
"Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κρίση. Υπάρχει, ωστόσο, ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα με την παροχή αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου στον μεγάλο πληθυσμό του κόσμου και μια σχετική ενεργειακή κρίση. Η τελευταία επιδεινώνεται άσκοπα από αυτό που, κατά τη γνώμη μου, είναι η σωστή κλιματική επιστήμη"
Φαίνεται ότι η Γκεοργκίεβνα, είναι πιο επιστήμονας, από τον επιστήμονα!
"Ειδικός" και υπέρμαχος της "ελεύθερης πληροφόρησης"!
https://www.facebook.com/ioanna.ypsilan ... 9oqpq2vzol
Και στις ειδοποιησεις και εκκενωσεις για τσουνάμι, πλημμύρες και τυφώνες, καταιγίδες, φωτιές. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Όλα εγώ πρέπει να τα λέω;