Μικρος ετρωγα. Για δυο χρονια. Δεν θυμαμαι να υπαρχει φορα που δεν δακρυσα στην καταποση.
Αγροτικά θέματα--εργασίες!!
Re: Αγροτικά θέματα--εργασίες!!
-
Αλλά κάνει καλό. Για να το έτρωγες για δύο χρόνια κιόλας..
Συγγενικό μου πρόσωπο το έτρωγε για κάποιο διάστημα για ενίσχυση του ανοσοποιητικού (ελάχιστη ποσότητα πάνω σε μια οδοντογλυφίδα) και δεν θυμάμαι να είπε ότι ήταν αηδιαστικό.
-
Α, για σηκωμάρες μιλούσε ο Υδράργυρος..
Και γιατί το έπαιρνες δύο χρόνια Bazoomba και μάλιστα το 'τρωγες με το κουτάλι?? Γιατί δε νομίζω με την οδοντογλυφίδα να μοιάζει με μασημένο εμετό.
Για δυο χρόνια και με το κουτάλι;;; Και γιατί διάλεξε το Bazoomba σαν νικ κι όχι το Πρίαπος;user έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 17:49Α, για σηκωμάρες μιλούσε ο Υδράργυρος..
Και γιατί το έπαιρνες δύο χρόνια Bazoomba και μάλιστα το 'τρωγες με το κουτάλι?? Γιατί δε νομίζω με την οδοντογλυφίδα να μοιάζει με μασημένο εμετό.

Γω πάντως ξέρω ότι το παίρνεις σε πολύ-πολύ μικρές δόσεις, συνήθως διαλυμμένο σε μέλι. Και κάνει καλή δουλειά σε διάφορα όπως το ανοσοποιητικό. Όπως κι η πρόπολη, βέβαια, που είναι από τα καλύτερα αντιβιοτικά της φύσης.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Για τον πολτό υπάρχει ειδικό κουταλακι μικρο.
Ένα βαζάκι τον 10γρ αν τρως κάθε μέρα το πρωί κατω από την γλώσσα φτάνει για 20 έως 25 μέρες.
Ενισχύει το ανοσοποιητικο και δίνει ενέργεια.
Όπως και η γύρη.
Ένα βαζάκι τον 10γρ αν τρως κάθε μέρα το πρωί κατω από την γλώσσα φτάνει για 20 έως 25 μέρες.
Ενισχύει το ανοσοποιητικο και δίνει ενέργεια.
Όπως και η γύρη.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Έχω ένα κλήμα μέσα σε θερμοκήπιο.
Έχει πετάξει πάρα πολλά νέα κλαδάκια και τα περισσότερα έχουν ήδη σχηματίσει τσαμπιά και έχουν και άνθος.
Λόγω χώρου θέλω να το κλαδεψω.
Υπάρχει κάποιος τρόπος σωστότερος από άλλον;
Θα του κάνω ζημιά;
Έχω ένα κλήμα μέσα σε θερμοκήπιο.
Έχει πετάξει πάρα πολλά νέα κλαδάκια και τα περισσότερα έχουν ήδη σχηματίσει τσαμπιά και έχουν και άνθος.
Λόγω χώρου θέλω να το κλαδεψω.
Υπάρχει κάποιος τρόπος σωστότερος από άλλον;
Θα του κάνω ζημιά;
Yippie Kay Yay
- Υδράργυρος
Μην το πειραξεις καθολου πριν ολοκληρωθει η ανθιση γιατι υπαρχει κινδυνος να τιναξει το ανθος. Οταν τελειωση η ανθιση θα κοψεις συριζα τους βλαστους που δεν εχουν τσαμπια, και θα τσιμπησεις ολες τις κορυφες. Αλλα στην ανθιση δεν κανεις τιποτα
Ευχαριστώ.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:18Μην το πειραξεις καθολου πριν ολοκληρωθει η ανθιση γιατι υπαρχει κινδυνος να τιναξει το ανθος. Οταν τελειωση η ανθιση θα κοψεις συριζα τους βλαστους που δεν εχουν τσαμπια, και θα τσιμπησεις ολες τις κορυφες. Αλλα στην ανθιση δεν κανεις τιποτα
Απ'ότι βλέπω όμως σχεδόν όλοι οι βλαστοί έχουν τσαμπιά, άλλοι μικρότερα άλλοι μεγαλύτερα.
Αν μετά την άνθιση κόψω μερικούς με τσαμπιά θα του κάνω ζημιά;
Yippie Kay Yay
- Υδράργυρος
Δεν κανεις ζημια αλλα χανεις σταφυλια. Τεσπα αμα σε ενοχλουνε οι βλαστοι τους κοβειςAirman68 έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:22Ευχαριστώ.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:18Μην το πειραξεις καθολου πριν ολοκληρωθει η ανθιση γιατι υπαρχει κινδυνος να τιναξει το ανθος. Οταν τελειωση η ανθιση θα κοψεις συριζα τους βλαστους που δεν εχουν τσαμπια, και θα τσιμπησεις ολες τις κορυφες. Αλλα στην ανθιση δεν κανεις τιποτα
Απ'ότι βλέπω όμως σχεδόν όλοι οι βλαστοί έχουν τσαμπιά, άλλοι μικρότερα άλλοι μεγαλύτερα.
Ευχαριστώ!Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:23Δεν κανεις ζημια αλλα χανεις σταφυλια. Τεσπα αμα σε ενοχλουνε οι βλαστοι τους κοβειςAirman68 έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:22Ευχαριστώ.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 13:18
Μην το πειραξεις καθολου πριν ολοκληρωθει η ανθιση γιατι υπαρχει κινδυνος να τιναξει το ανθος. Οταν τελειωση η ανθιση θα κοψεις συριζα τους βλαστους που δεν εχουν τσαμπια, και θα τσιμπησεις ολες τις κορυφες. Αλλα στην ανθιση δεν κανεις τιποτα
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus