Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου
Re: Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη μέση του δρόμου
Θυμάμαι τα λόγια του φιλόζωου από την φιλοζωική Χανίων.
Πρέπει να το δείτε το σκυλάκι με άλλο μάτι είναι σαν ένας νεαρός έφηβος.
Όπως πολλοί έφηβοι αναπτύσσουν επιθετικότητα έτσι μπορεί να γίνει και με ένα σκυλάκι.
Είναι θέμα πάντα της οικογένειας.
Με τις κατάλληλες συμβουλές που θα δώσουμε στον ιδιοκτήτη και την κατάλληλη φαρμακευτική θεραπεία ο σκύλος δεν θα ενοχλήσει ξανά είναι κρίμα να συνεχίσεις την διαδικασία.
Αυτά ήτανε τα επιχειρήματα της φιλοζωικής Χανίων.
Όπως πολλοί έφηβοι αναπτύσσουν επιθετικότητα έτσι μπορεί να γίνει και με ένα σκυλάκι.
Με τις κατάλληλες συμβουλές που θα δώσουμε στον ιδιοκτήτη και την κατάλληλη φαρμακευτική θεραπεία ο σκύλος δεν θα ενοχλήσει ξανά είναι κρίμα να συνεχίσεις την διαδικασία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Έλα ντε, λείπει από εδώ μέσα.
Καλά πρέπει να είναι ομως
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αυτό είναι το παράλογο της υπόθεσης. Ο ιδιοκτήτης του σκυλιο που επιτέθηκε πρέπει να έχει ανάλογη τιμωρία.
Αν αποδείξει πως ήταν σε άμυνα δεν νομίζω πως έχει πρόστιμο.
Καταρχάς δεν είπε κανείς οτι ο σκύλος επιτέθηκε.
Τώρα σχετικά με τον ιδιοκτήτη, έχω διαβάσει οτι ο σκύλος το ειχε σκάσει απο το σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον έψαχνε και αλλού οτι είναι αδέσποτος.
Σε περίπτωση που όντως έχει ιδιοκτήτη και βρεθεί, θα πρέπει να ελεγχθεί αν ο σκύλος είχε κάνει ολα τα εμβόλια αν ειχε τσιπ κτλ και να πέσουν τα ανάλογα πρόστιμα που είναι της τάξης των 300 ευρώ.
Στο χωριό έχει η μάνα μου δύο ημίαιμα βελγικά με κυνηγόσκυλο. Πολύ έξυπνα σκυλιά. Έκανε λάθος ο συγγενής σου που πήρε μεγάλο σκύλο, έπρεπε να βρει ένα μικρό.Niki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 19:26Δεν το πιστεύω ότι έτσι είναι τα πράγματα.Null έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 19:22Κεφαλοκλειδωμα είχε κάνει σε ένα μικρό σκυλί το οποίο δεν γάβγιζε καν και το μαχαίρωνε με τον σουγιά. Και όταν τον έψαχνε η αστυνομία κρύφτηκε. Δάγκωνε τα παιδιά; Στα καλά καθούμενα; Τι ηλικία και τι ράτσα;Niki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 19:18
Ναι απλά είπαμε δεν ξέρουμε όλη την ιστορία.
Μια φορά ένας συγγενής μου αγόρασε σκύλο και του δάγκωνε τα παιδιά.
Πήγα μία μέρα σπίτι του ο σκύλος δεν ήτανε εκεί.
Του λέω τι έγινε με το σκυλί;
Δεν μου βγήκε καλό δάγκωνε τα παιδιά.
Μου είπε ο γιατρός να τον πάω σε ειδικό.
Σιγά που θα πληρώσω και ψυχίατρο για τον σκύλο τον άφησα ελεύθερο.
Βέλγικο Λυκόσκυλο μαύρο με άλλα αίματα μέσα του όχι καθαρόαιμο.
Όμορφο σκυλί.
Αλλά άγριο.
Το πήρε από άλλον που έφυγε στο εξωτερικό.
Θα ήτανε δύο χρονών.
Δεν είμαι σίγουρη.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάμε άλλη μια. Το ότι εσύ έδωσες κλωτσιά στο σκυλί που σου όρμηξε ήταν άμυνα για να μην σε ρίξει. Δεν ξέρω αν ο νόμος σε καλύπτει αλλά ξέρω ότι είναι ελάχιστοι οι τρελοί που θα σε κυνηγουσαν.
Από την άλλη το να κάνεις κεφαλοκλειδωμα σε σκυλί και να το μαχαιρωνεις ΔΕΝ είναι άμυνα. Δεν είναι καν σκατοψυχια. Είναι κάτι αρρωστο
Η φιλοζωική Χανίων... ΧμμNiki έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 19:47Θυμάμαι τα λόγια του φιλόζωου από την φιλοζωική Χανίων.

Μια φίλη μου από το ακρωτηρι είχε βρει ένα σκυλάκι δεμένο με πάρα πολύ κοντό σύρμα σε ένα χωράφι, και τα πόδια του μαζί, πήρε την φιλοζωική, φτάνει η φιλοζωική λοιπόν, της κάνανε φασαρία ότι είναι δικό της το σκυλί και το έδεσε επίτηδες για να τους καλέσει να το πάρουν. Έφριξε η κοπέλα
Δεν γνωρίζουμε τι έγινε ακριβώς. Ίσως ο σκύλος τον είχε δαγκώσει κ.τ.λ. και για αυτό μπόρεσε να τον μαχαιρώσει κιόλας.Gewponos90 έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:03
Πάμε άλλη μια. Το ότι εσύ έδωσες κλωτσιά στο σκυλί που σου όρμηξε ήταν άμυνα για να μην σε ρίξει. Δεν ξέρω αν ο νόμος σε καλύπτει αλλά ξέρω ότι είναι ελάχιστοι οι τρελοί που θα σε κυνηγουσαν.
Από την άλλη το να κάνεις κεφαλοκλειδωμα σε σκυλί και να το μαχαιρωνεις ΔΕΝ είναι άμυνα. Δεν είναι καν σκατοψυχια. Είναι κάτι αρρωστο
Δε νομίζω πως σκυλί θα καθόταν να του κάνεις κεφαλοκλείδωμα.
αν τον είχε δαγκώσει θα είχε δαγκωνιά.nyxtovios έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:10Δεν γνωρίζουμε τι έγινε ακριβώς. Ίσως ο σκύλος τον είχε δαγκώσει κ.τ.λ. και για αυτό μπόρεσε να τον μαχαιρώσει κιόλας.Gewponos90 έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 20:03
Δε νομίζω πως σκυλί θα καθόταν να του κάνεις κεφαλοκλείδωμα.
Ο σκύλος άμα είναι άγριος και έχει φτάσει στο σημείο να σου κάνει επίθεση σιγά μην καταφέρεις να του κάνεις και κεφαλοκλείδωμα
Η σωστή λύση είναι να καλέσεις την υπηρεσία του Δήμου για τα αδέσποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωτοβουλία μιας ζώνης και ενός δρόμου (BRI) Αξίζει τον κόπο για την Κίνα?
από Ίακχος » 17 Οκτ 2023, 18:08 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
17 Οκτ 2023, 18:08
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλία: πετσετοκεφαλος μαχαίρωσε παιδιά και μωρά.
από Otto Weininger » 08 Ιουν 2023, 15:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
15 Ιουν 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Την πίτα ολόκληρη ή το σκύλο χορτάτο; Τι από τα δύο προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Μαρ 2025, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
19 Μαρ 2025, 11:20
-