δεν είναι "η ίδια λογική" αυτό που λες. Είναι μια ατελής μίμηση λογικής, στο βαθμό που μπορείς να το καταφέρεις βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις. Λογικά θα κοιμηθείς τώρα κανένα εικοσάωρο.
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μπα θα περιμενω να μου εξηγησεις γιατι επειδη κατι παλιοσκυλα εφαγαν μια τουριστρια πρεπει να σκοτωθουν χιλιαδες αδεσποτα.
- Otto Weininger
Όχι. Απλά έχοντας επαφή με ένα σωρό ευρωπαϊκές χώρες και κόσμο επιπέδου εκεί, έχοντας και στην Ελλάδα κύκλο ανθρώπων επιπέδου, εχω καταλήξει με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι δεν είμαστε περίγελος και κατιμας όπως φαντάζεστε οι σελφ χειτερς.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:47Μπορεί να οφείλεται στο ότι η Ελλάδα έχει 1.4% του πληθυσμού της Ευρωπαϊκής Ηπείρου αλλά 4% του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η Ρουμανία έχει 2.5 φορές τον πληθυσμό μας και είναι πάμπτωχοι, γύφτοι και μαφιοζοκρατία. Έχουν 2 εκατομμύρια αδέσποτα αντί για τα 4 εκατομμύρια δικά μας και πάλι θεωρούν τον εαυτό τους σε μαύρο χάλι.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:41Δεν ξέρω με ποιους έχεις επαφές στην Ελλάδα, αλλά έχουν μείνει πολλές δεκαετίες πίσω.
Μήπως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου για τις χώρες του εξωτερικού οφείλεται στο ότι ήσουν λούμπεν όταν έφυγες για όξω, οπότε σου φάνηκαν πολιτισμός ακόμα και τα πιρουνια;
Εσύ κάθεσαι και κοιτάς στο χάρτη και στα βιβλία της ιστορίας για οποιαδήποτε μαλακία σου αν υπάρχει κάπου στον πλανήτη κάπου τα τελευταία έξι χιλιάδες χρόνια κάποιος άλλος που να ήταν χειρότερος από εσένα και ικανοποιημένος λες "μπορεί να έχουμε ναζί αλλά όχι όπως η Γερμανία το '38" ή "μπορεί να μολύνουμε αλλά όχι όσο όλη η Ινδία τη δεκαετία του '70" ή "μπορεί να φοροδιαφεύγουμε αλλά όχι όσο ο Αλ Καπόνε".
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να διευκρινίσω ότι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ θανατώσεων, αλλά υπέρ στειρώσεων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό όμως το συγκρίνεις με τις αφρικανές στην πλατεία θεάτρου και τους τράβελους στη συγγρού, όχι με το μικρό σπίτι στο λειβάδι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:57Αυτό όμως το συγκρίνεις με τις αφρικανές στην πλατεία θεάτρου και τους τράβελους στη συγγρού, όχι με το μικρό σπίτι στο λειβάδι
Μη σου πω το συγκρίνεις με το μέσο σκυλάδικο της επαρχίας. Τουλάχιστον όλοι αυτοί δε θα φύγουν τύφλα στο μεθύσι με την οικογένειά τους χρεωμένη για τα επόμενα 5 χρόνια.
- Otto Weininger
Σωστά, η διαφορά μπανανιας και Πολιτισμού είναι μια βιτρίνα και ένα βιβλίο εσόδων εξόδων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:57Αυτό όμως το συγκρίνεις με τις αφρικανές στην πλατεία θεάτρου και τους τράβελους στη συγγρού, όχι με το μικρό σπίτι στο λειβάδι
- Μαυροβασίλης
υπάρχει οριστικό επιχείρημα: συριζαOtto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:55Όχι. Απλά έχοντας επαφή με ένα σωρό ευρωπαϊκές χώρες και κόσμο επιπέδου εκεί, έχοντας και στην Ελλάδα κύκλο ανθρώπων επιπέδου, εχω καταλήξει με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι δεν είμαστε περίγελος και κατιμας όπως φαντάζεστε οι σελφ χειτερς.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:01υπάρχει οριστικό επιχείρημα: συριζαOtto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:55Όχι. Απλά έχοντας επαφή με ένα σωρό ευρωπαϊκές χώρες και κόσμο επιπέδου εκεί, έχοντας και στην Ελλάδα κύκλο ανθρώπων επιπέδου, εχω καταλήξει με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι δεν είμαστε περίγελος και κατιμας όπως φαντάζεστε οι σελφ χειτερς.

Γιατί γαμιεσαι τώρα;
- Μαυροβασίλης
έχει και πιο κάτω, μπρεξιτ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δηλαδη στην ολλανδια δεν εχετε του δρομου ?
Τουλάχιστον είναι ξενέρωτοι θες να πεις.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:59Ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:57Αυτό όμως το συγκρίνεις με τις αφρικανές στην πλατεία θεάτρου και τους τράβελους στη συγγρού, όχι με το μικρό σπίτι στο λειβάδι
Μη σου πω το συγκρίνεις με το μέσο σκυλάδικο της επαρχίας. Τουλάχιστον όλοι αυτοί δε θα φύγουν τύφλα στο μεθύσι με την οικογένειά τους χρεωμένη για τα επόμενα 5 χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01
-