Όχι ρε συ, πήγαινε αντίστροφα με το μέγεθος.
Το γατί πήρε τον αέρα του βέλγου, και ο παπαγάλος των γατιών.
Και ακριβώς γι' αυτό είχε πλάκα.

Όχι ρε συ, πήγαινε αντίστροφα με το μέγεθος.
Δεν θα βγουν ζωντανά από τα νύχια των γατιών μου...
Καλα αμα φερω κι εγω τους βοες και τους πυθωνες της αδελφης μου δε γλιτωνουν ουτε μαλτεζ ουτε γατια...OANNHSEA έγραψε: ↑11 Ιούλ 2022, 17:33Δεν θα βγουν ζωντανά από τα νύχια των γατιών μου...
Η αδερφή της γυναίκας μου έχει ένα σκυλάκι, αλλά δεν το φέρνει ποτέ στο σπίτι μας - αιτία είναι ότι την τελευταία φορά το είχαν πάρει στο κυνήγι και το είχαν γρατσουνίσει μπόλικες φορές... Τώρα φοβάται και μόνο που βλέπει την εξώπορτα!!!
Οι γάτες μας είναι όλες κεραμιδόγατες - από μικρές και όχι από μωρά στο σπίτι μας.
Είναι ελεύθερες και μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι - και στο περιβάλλον έξω...
Ο Ασβούδης είναι ο τελευταίος μέχρι στιγμής - μεγάλος κυνηγός. Έχει φέρει σπίτι, εκτός από ποντίκια και μεγάλες ακρίδες, ένα περιστέρι και μία καρακάξα...
.
Καλα μην νομίζεις και τα μαλτεζακια που έχω φοβιτσιαρικα είναι.Που οι εποχές που είχα τσομπανοσκυλα.OANNHSEA έγραψε: ↑11 Ιούλ 2022, 17:33Δεν θα βγουν ζωντανά από τα νύχια των γατιών μου...
Η αδερφή της γυναίκας μου έχει ένα σκυλάκι, αλλά δεν το φέρνει ποτέ στο σπίτι μας - αιτία είναι ότι την τελευταία φορά το είχαν πάρει στο κυνήγι και το είχαν γρατσουνίσει μπόλικες φορές... Τώρα φοβάται και μόνο που βλέπει την εξώπορτα!!!
Οι γάτες μας είναι όλες κεραμιδόγατες - από μικρές και όχι από μωρά στο σπίτι μας.
Είναι ελεύθερες και μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι - και στο περιβάλλον έξω...
Ο Ασβούδης είναι ο τελευταίος μέχρι στιγμής - μεγάλος κυνηγός. Έχει φέρει σπίτι, εκτός από ποντίκια και μεγάλες ακρίδες, ένα περιστέρι και μία καρακάξα...
.
Τα πάει καλά ο γιος σου μαζί του;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2022, 16:58Μιας και το έβαλα και στο άλλο νήμα, εδώ και 2 χρόνια, το πετ μας είναι αυτό. Ίσως πάρουμε και τον R2-D2 κάποια στιγμή για να έχει παρέα.
Αυτό να το πάρεις εσύ και να το ταΐζεις μπαρμπούνια.Λοξίας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2022, 19:18Τα πάει καλά ο γιος σου μαζί του;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2022, 16:58Μιας και το έβαλα και στο άλλο νήμα, εδώ και 2 χρόνια, το πετ μας είναι αυτό. Ίσως πάρουμε και τον R2-D2 κάποια στιγμή για να έχει παρέα.
Αν ναι, μόλις ξετσουμίσει (ο γιος σου), να του πάρεις αυτό...
Θα το αγαπήσει πάραυτα...