Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
-
Re: Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
Πουλάω ανταλλακτικά σκύλων , ελαφρα μεταχειρισμένα τροπέτο απο Ε65
Χασκογελάνε τα δάσα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Υπάρχουν και τα όπλα.
Αδειάζεις ενα 45αρι πανω στο ροτβαιλερ και μετά δίνεις τον κιμά που θα έχει γίνει το ροτβαιλερ στον ιδιοκτητη του να το κανει κεφτεδακια.
Αφού δεν έφαγε το μωρο παλι καλα.
Αδειάζεις ενα 45αρι πανω στο ροτβαιλερ και μετά δίνεις τον κιμά που θα έχει γίνει το ροτβαιλερ στον ιδιοκτητη του να το κανει κεφτεδακια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Το δικό σου το 45αρι πού το βρήκες, τύπε;lonelyrider έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 17:04Υπάρχουν και τα όπλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:

Ήταν τα χέρια μεγαλύτερα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν εχω. Κι ουτε σκοπευω να αποκτησω. Εγραψα για 45ρι για να δωσω μια υπερβολη για να καταδειξω τι συμβαινει με τους ιδιοκτητες επικινδυνων σκυλων. Ροτβαιλερ,πιτμπουλ και κατι αλλες ρατσες δεν πρεπει να αποκτιουνται απο ανθρωπους. Ας τα εχουν εγκλειστα σε φιλοζωικες μαντρες. Εκτος αν θελετε να τα αμολησουμε ελευθερα να τρωνε μωρα.Feindflug έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 19:02Το δικό σου το 45αρι πού το βρήκες, τύπε;lonelyrider έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 17:04Υπάρχουν και τα όπλα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Otto Weininger
Ρε έχεις πάθει πλάκα;Aitwlos έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 16:11Otto Weininger έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 10:55Τι να κάνουμε ρε φίλε. Τα λάθη μπορούν να συγχωρεθουν. Η μεταμέλεια παίζει ρόλο έστω και μακροχρόνια ακόμα και στα πιο άσχημα.
Αλλά το θράσος και η αδιαφορία από μεριάς κάποιου που παραλίγο να μου στερούσε την οικογένεια, είναι ασυγχώρητο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί ανάλογα, έστω και αν χρειάζονταν σχεδιασμός μηνών.
Εγώ κανένα πρόβλημα. Απλά μην μας δουλεύεις ότι έχεις πίστη στις αρχές. Εγώ δεν έχω. Εσύ αν έχεις, είσαι δολοφόνος
Έχουμε νόμους. Για αυτό που έκανε η ποινή είναι συγκεκριμένη. Εκεί έχω εμπιστοσύνη ότι θα την φάει.
Από κει και πέρα, δεν υπάρχει ποινή για κάτι που μπορεί να συνέβαινε ή για το θράσος. Εκεί θα αναλάμβανα εγώ.
Προφανώς και θα ήμουν υπόλογος αν με έπιαναν.
Δεν έχει καμία σχέση με την δικαιοσύνη και δεν ξέρω καν γιατι ανέφερες εξ αρχής.
Let them make the first mistake. We make the last move.
έχει ο θεόςFeindflug έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 19:02Το δικό σου το 45αρι πού το βρήκες, τύπε;lonelyrider έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 17:04Υπάρχουν και τα όπλα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
06 Δεκ 2024, 23:37
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικά Πάρκα.....μια Παγκόσμια Απάτη ή κάτι άλλο ;;;
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 02 Φεβ 2024, 15:15 » σε Οικολογία & Φύση - 0 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
02 Φεβ 2024, 15:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
από Μαδουραίος » 27 Ιούλ 2024, 20:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
28 Ιούλ 2024, 18:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το σκυλί του Μητσοτάκη είναι δυστυχισμένο
από Γάταρος » 05 Ιούλ 2023, 15:01 » σε Ζώα & άνθρωπος - 5 Απαντήσεις
- 930 Προβολές
-