Kατάλαβα, μην κουράζεσαι.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί θα πρέπει να νοιώθω μεγαλύτερη συμπάθεια για όλους τους ανθρώπους.
Όποιος μπορεί να δώσει κάποια σοβαρή εξήγηση χωρίς μελό γενικότητες, ας το κάνει.
Kατάλαβα, μην κουράζεσαι.
H μόνη λύση είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:35Μπίστης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:31Αυτό δεν είναι κακοποίηση γιά τους ζωόφιλους. Μόνο το να κόβεις λαιμούς από κοτόπουλα. Να ξεμουνιάζεις το ζώο ( ένας φίλος το έκανε και με γατιά μέσα γιατί ήταν το ίδιο μαλάκας με τον ψευτογιατρό) να ειναι 1-2 μήνες με κατάθλιψη και αλλαγή χαρακτήρα μετά το πετσόκομα είναι θεμιτό και καλό γιά ζωντανό.
Το βαρέθηκα αυτό το παραμύθι. Δεν στειρώνονται, φωνάζετε γιατί είναι πολλά και σας ενοχλούν.
Στειρώνονται, σας πιάνει η ευαισθησία για την κατάθλιψη του ζώου. Συγκινητικό.
Πείτε ότι η μόνη λύση, που κρίνετε ως σωστή είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.
Να τα αναλάβουν οι ζωόπληκτοιpanos291 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:48H μόνη λύση είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:35Μπίστης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:31
Αυτό δεν είναι κακοποίηση γιά τους ζωόφιλους. Μόνο το να κόβεις λαιμούς από κοτόπουλα. Να ξεμουνιάζεις το ζώο ( ένας φίλος το έκανε και με γατιά μέσα γιατί ήταν το ίδιο μαλάκας με τον ψευτογιατρό) να ειναι 1-2 μήνες με κατάθλιψη και αλλαγή χαρακτήρα μετά το πετσόκομα είναι θεμιτό και καλό γιά ζωντανό.
Το βαρέθηκα αυτό το παραμύθι. Δεν στειρώνονται, φωνάζετε γιατί είναι πολλά και σας ενοχλούν.
Πείτε ότι η μόνη λύση, που κρίνετε ως σωστή είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.
Νομίζω είσαι απίστευτα υπερβολικός. Πρώτον, σαφώς και είναι πρόβλημα η διαχείριση των αδέσποτων γιατί υπάρχουν κι αυτά πέρα από τον μικρόκοσμο των δικών μας ζώων. Και -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- όποιος νοιάζεται μόνον για τα δικά του ζώα, αδιαφορώντας ή βρίσκοντας αποκρουστικά/ανεπιθύμητα τα υπόλοιπα, είναι χειρότερη περίπτωση από κάποιον που δεν συμπαθεί τα ζώα. Είναι η λογική του χαζομπαμπά/χαζομαμάς, που το καμάρι του δεν φταίει ποτέ σε τίποτα κλπΜπίστης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:43Προς τι ο πληθυντικός ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:35Μπίστης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:31
Αυτό δεν είναι κακοποίηση γιά τους ζωόφιλους. Μόνο το να κόβεις λαιμούς από κοτόπουλα. Να ξεμουνιάζεις το ζώο ( ένας φίλος το έκανε και με γατιά μέσα γιατί ήταν το ίδιο μαλάκας με τον ψευτογιατρό) να ειναι 1-2 μήνες με κατάθλιψη και αλλαγή χαρακτήρα μετά το πετσόκομα είναι θεμιτό και καλό γιά ζωντανό.
Είμαι ένας και ο πιό ιδιότροπος
Η στείρωση είναι βάναυση. Όσα πάνε κι όσα έρθουνε
Ας αφήσουμε λίγο την πολιτική ( αδέσποτα)
Αλλά εγώ μιλούσα γιά αυτό που δέχεται ο καθένας να κάνει στο δικό του ζώο. Να το υποβιβάζει σε εργαλείο αυτοδικαίωσης ενώ ο βλάχος σε απλό εργαλείο.
Ποιος είπε να συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους; αυτό ούτε και οι αριστεροί δεν το λένε
Πράγματι. Εγώ συμφωνώ ότι αυτή είναι η λύση. Η στείρωση (τα περί κατάθλιψης είναι ανοησίες φυσικά) είναι αναγκαία για να μη δημιουργούνται νέα αδέσποτα, όχι για να λυθεί το πρόβλημα των υπάρχοντων. Το οποίο είναι πάρα πολύ αληθινό ιδιαίτερα αν είσαι γέρος, παιδάκι ή απλά μόνος σου σε περιοχή με ημιάγρια αγέλη από τρεις ντουζίνες ζώα.panos291 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:48H μόνη λύση είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:35
Ναι, έχω ακούσει κι εγώ για περιοχές χωρίς αστυνόμευση αλλά απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται η χρήση όπλων απέναντι σε ημιάγρια ζώα.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:09Πράγματι. Εγώ συμφωνώ ότι αυτή είναι η λύση. Η στείρωση (τα περί κατάθλιψης είναι ανοησίες φυσικά) είναι αναγκαία για να μη δημιουργούνται νέα αδέσποτα, όχι για να λυθεί το πρόβλημα των υπάρχοντων. Το οποίο είναι πάρα πολύ αληθινό ιδιαίτερα αν είσαι γέρος, παιδάκι ή απλά μόνος σου σε περιοχή με ημιάγρια αγέλη από τρεις ντουζίνες ζώα.panos291 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:48H μόνη λύση είναι το μάζεμα και θανάτωση όλων των αδέσποτων για να τελειώνει η ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 10:35
Πρέπει να συμπαθείς τους ανθρωπους περισσοτερο, γενικά και όχι όλους, γιατί είναι το ίδιο ειδος με εσένα.
Φοβερό επίπεδο ζωόφιλου!!!! Αυτοί ακριβώς, οι "άνθρωποι " με τσαντίζουν.