Υποχρεωτικη Στειρωση
Re: Υποχρεωτικη Στειρωση
Ο κυνηγετικός σκοπευτικός σύλλογος Χίου συσσωμος τάσσεται κατά του σκυλοκτονου νόμου και θα συνεργαστεί με όλους αυτούς που θα αντιδράσουν με καθε τρόπο κατά της φασιστικης απόφασης της κυβέρνησης και των παρατρεχαμενων της ...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
αυτοι που εχεις γνωρισει ομως χανουν απο ενα σκυλι του χιλιαρικου το μηνα, χαλαρα. μαλλον πανε και για κυνηγι καβαλα σε μονοκερους.vantono έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:05
Επειδη εχω γνωρίσει πολύ καλά και κυνηγούς, και ακραίους φιλόζωους, επιμένω οτι στο πρόβλημα των αδέσποτων συγκεκριμένα, οι πρώτοι είναι που συμβάλλουν περισσότερο, και με διαφορά.
Ο ακραίος φιλόζωος βλέπει το σκυλί σαν παιδί του. Και ποτέ δεν θα παρατούσε στο δρόμο το παιδί του. Ετσι ακριβώς και με το σκυλί του.
αν ειχες γνωρισει κανονικους κυνηγους, δεν θα ελεγες τετοια παπατζιλικια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
χωρίς αδέσποτα πως την παλεύουν με τα αγριογούρουνα στη στοκχόλμη?panos291 έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:16Ειχα παει στην Σουηδια πριν καμποσα χρονια και νομιζα πως δεν υπηρχαν σκυλια. Ουτε σκατα εβλεπα στους δρομους , ουτε ακουγα γαβγισματα, ουτε αδεσποτα εβλεπα.
Ρωταω τι παιζει, και μου ειπαν οτι σκυλια υπάρχουν αφθονα, ομως ΟΛΟΙ μαζευουν τα σκατα τους αμεσως, τα εκπαιδευουν να μην γαβγιζουν χωρις λογο για να μην ενοχλουν και οσο για τα αδεσποτα..ουτε καν καταλαβαν την ερωτηση.
Εκεινη τη μερα καταλαβα οτι τα μονα κατοικιδια που επρεπε να επιτρεπονται στον Ελ ειναι τα χρυσοψαρα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και μετά κοροϊδεύουν και λένε γραφικούς όσους μιλάνε για γυναικοκτονία.
καλά ρε τι ρωτας, μπορει να τα στειρώνει και καθε χρονο. 

Ρεσιταλ ρακομελοφρουνης στο νημα απο Βανδονο - ας τον ξυσει καποια στην κοιλουμπα κ πισω απο τα αυτια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε ξέρω αν θεωρείς μλκ στα καθήκοντά του τον Μπεο(πρόσεξε, το τονίζω, στα καθήκοντά του), αν τον θεωρείς τότε θεωρείς το ίδιο και περί του 60% που τον στηρίζουν.vantono έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:03Περιεργο που βλεπεις και σε άλλες. Εγώ δεν βλέπω πουθενα πια.Ερμής έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:37οχι στην περιοχή μου δε βλέπω, βλέπω όμως σε άλλες, δε κυκλοφορώ μονο εκεί που μένω.
Τι τουβλο ήταν; Για μάθε τι παίζει με τα αδέσποτα στο Βόλο και κάνε σύγκριση με τι φιλοζωική ομάδα έχει ο Βόλος.
Όταν δε ξέρεις κάτι, μη μιλάς, στο έχω ξαναπεί αλλά εσυ νομίζεις πως εδώ ειναι μεσημεριανάδικο να γίνεται τζέτζελο.
Τί παίζει δηλαδη στο Βόλο? Οι μόνοι μαλάκες που υπάρχουν στην πόλη ειναι οι της φιλοζωικής και ο δήμαρχος, και μετά έσπασε το καλούπι?
Πάω στοίχημα οτι οι κυνηγοί στο Βόλο και πέριξ του Βόλου, ειναι πολύ περισσότεροι από τα μέλη αυτης της φιλοζωικής.
Όσο για κυνηγούς, επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Πλέον διατηρώ πολύ στενές επαφές με τον κυνηγετικό σύλλογο Στερεάς και Φθιώτιδας(Όχι δεν είμαι κυνηγός αν και έχω πάει μαζί τους, πάντα με γοήτευε περισσότερο το ψαρεμα), οι οποίοι είναι άνθρωποι που στο συντριπτικό τους ποσοστό σέβονται ζώα και απαγορευμένες ζώνες κυνηγίου με θρησκευτική ευλάβεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ρε σεις μουργοι τι μαλακιες πετατε για τον Μπεο;
Ο τυπος μπορει να ειναι οτι ειναι,αλλα τον Βολο τον συμμαζεψε και τον ξαναεκανε πολη.
Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι Βολιωτες πινουν νερο στο ονομα του.
Ο τυπος μπορει να ειναι οτι ειναι,αλλα τον Βολο τον συμμαζεψε και τον ξαναεκανε πολη.
Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι Βολιωτες πινουν νερο στο ονομα του.
Σταμάτα, δεν χρειάζεται άλλο, θα είσαι ακριβώς κάτω από τον υπερυπουργό Χέλλη τουλάχιστον για ένα τρίμηνο.foscilis έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 12:41Πώς μπορεί να λυθεί το 90% των προβλημάτων με σκύλους στην Ελλάδα:
Έστω ότι όργανο συναντά άνθρωπο με σκύλο στο δρόμο ή βλέπει σκύλο στην αυλή κάποιου.
1) Ο σκύλος σου είναι αυτός;
όχι => τον παίρνω
ναι =>
2) Φέρε να σκανάρω το τσιπάκι του
οχι => 500 ευρώ πρόστιμο και τον παίρνω
ναι =>
3) Να δούμε αν το σύστημα λέει ότι έχει στειρωθεί
όχι => 1500 ευρώ πρόστιμο (αν είναι έγκυος ή έχει γεννήσει 1500 ευρώ πρόστιμο για κάθε κουτάβι + ποινική δίωξη για τράφικινγκ ζώων), τον παίρνω
ναι => Καλή σας μέρα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
60% ε; Πού το έχουμε ξαναδεί αυτό το ποσοστό άραγε...Ερμής έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 21:14Δε ξέρω αν θεωρείς μλκ στα καθήκοντά του τον Μπεο(πρόσεξε, το τονίζω, στα καθήκοντά του), αν τον θεωρείς τότε θεωρείς το ίδιο και περί του 60% που τον στηρίζουν.vantono έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:03Περιεργο που βλεπεις και σε άλλες. Εγώ δεν βλέπω πουθενα πια.Ερμής έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:37οχι στην περιοχή μου δε βλέπω, βλέπω όμως σε άλλες, δε κυκλοφορώ μονο εκεί που μένω.
Τι τουβλο ήταν; Για μάθε τι παίζει με τα αδέσποτα στο Βόλο και κάνε σύγκριση με τι φιλοζωική ομάδα έχει ο Βόλος.
Όταν δε ξέρεις κάτι, μη μιλάς, στο έχω ξαναπεί αλλά εσυ νομίζεις πως εδώ ειναι μεσημεριανάδικο να γίνεται τζέτζελο.
Τί παίζει δηλαδη στο Βόλο? Οι μόνοι μαλάκες που υπάρχουν στην πόλη ειναι οι της φιλοζωικής και ο δήμαρχος, και μετά έσπασε το καλούπι?
Πάω στοίχημα οτι οι κυνηγοί στο Βόλο και πέριξ του Βόλου, ειναι πολύ περισσότεροι από τα μέλη αυτης της φιλοζωικής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλάζουν όλα στα ποδήλατα: Έρχονται υποχρεωτική ασφάλιση και πινακίδες κυκλοφορίας
από georgebi » 01 Ιουν 2023, 14:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 75 Απαντήσεις
- 2552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
01 Ιουν 2023, 18:07
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Φεβ 2025, 18:58
-
-
Νέα δημοσίευση Φάτε γίδια υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 07:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 526 Απαντήσεις
- 11112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιαν 2025, 22:31
-