ΓΑΤΕΣ. Ἄκου ἐκεῖ νἄχουν νῆμα γιὰ σκύλους καὶ ὄχι γιὰ γάτες!...
Re: ΓΑΤΕΣ. Ἄκου ἐκεῖ νἄχουν νῆμα γιὰ σκύλους καὶ ὄχι γιὰ γάτες!...
Πριν καμια δεκαριά μέρες, έφερε ο μικρός, ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μια κυρία μικρούλα, ολόιδια με την συγκεκριμένη. Την ονομάσαμε Άλμα.
Έχουμε αλλες δυο κυρίες μεγαλύτερες, συν τον Τριστανάκο μας που είναι σκυλάκος.
Έχω πει πολύ καιρό τωρα να βαλω φωτογραφίες. Θα δω πότε θα αξιωθώ. Το υπόσχομαι.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αντε βρε, βάλε φωτο να θαυμάσουμε τα καμάρια σου.Πασιφάη έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 09:59Πριν καμια δεκαριά μέρες, έφερε ο μικρός, ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μια κυρία μικρούλα, ολόιδια με την συγκεκριμένη. Την ονομάσαμε Άλμα.
Έχω πει πολύ καιρό τωρα να βαλω φωτογραφίες. Θα δω πότε θα αξιωθώ. Το υπόσχομαι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το υποσχέθηκα αφού. Σύντομα.aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:07Αντε βρε, βάλε φωτο να θαυμάσουμε τα καμάρια σου.Πασιφάη έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 09:59Πριν καμια δεκαριά μέρες, έφερε ο μικρός, ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μια κυρία μικρούλα, ολόιδια με την συγκεκριμένη. Την ονομάσαμε Άλμα.
Έχω πει πολύ καιρό τωρα να βαλω φωτογραφίες. Θα δω πότε θα αξιωθώ. Το υπόσχομαι.Άμεσα μάλιστα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

ΕΠΟΣ! Δείτε πως ξεχύθηκαν 10 κουτάβια πάνω σε γατούλα...
Είχα κάποια αποφάγια, από μπριζόλα κυρίως, τα οποία ήθελα να δώσω σε μια γάτα που περνά σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι μου και ξαποσταίνει λίγο. Δίστασα να της τα δώσω, όμως, γιατί περιείχαν κόκκαλα και είχα ακούσει από μια διαφήμιση πρόσφατα ότι απαγορεύεται να δίνουμε κόκκαλα στις γάτες. Τι ισχύει; Ισχύει για όλα τα κόκκαλα;
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Γνωρίζω οτι ισχύει κυρίως για κόκαλα από κοτόπουλο και για σκύλους ιδιαίτερα, που είναι απαγορευτικά.Γράφων έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 22:23Είχα κάποια αποφάγια, από μπριζόλα κυρίως, τα οποία ήθελα να δώσω σε μια γάτα που περνά σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι μου και ξαποσταίνει λίγο. Δίστασα να της τα δώσω, όμως, γιατί περιείχαν κόκκαλα και είχα ακούσει από μια διαφήμιση πρόσφατα ότι απαγορεύεται να δίνουμε κόκκαλα στις γάτες. Τι ισχύει; Ισχύει για όλα τα κόκκαλα;
Οι γάτες καταφέρνουν να ξεκοκαλίζουν τις μπριζόλες μια χαρά. Για τα μεγάλα ψάρια έχω μια επιφύλαξη γιατί έχω δει να τους κάθονται τα κόκαλα στο λαιμό κάποιες φορές.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
aLiCat έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 22:28Γνωρίζω οτι ισχύει κυρίως για κόκαλα από κοτόπουλο και για σκύλους ιδιαίτερα, που είναι απαγορευτικά.Γράφων έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 22:23Είχα κάποια αποφάγια, από μπριζόλα κυρίως, τα οποία ήθελα να δώσω σε μια γάτα που περνά σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι μου και ξαποσταίνει λίγο. Δίστασα να της τα δώσω, όμως, γιατί περιείχαν κόκκαλα και είχα ακούσει από μια διαφήμιση πρόσφατα ότι απαγορεύεται να δίνουμε κόκκαλα στις γάτες. Τι ισχύει; Ισχύει για όλα τα κόκκαλα;
Οι γάτες καταφέρνουν να ξεκοκαλίζουν τις μπριζόλες μια χαρά. Για τα μεγάλα ψάρια έχω μια επιφύλαξη γιατί έχω δει να τους κάθονται τα κόκαλα στο λαιμό κάποιες φορές.

ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γάτες και πνευματικότητα ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 21:08 » σε Ζώα & άνθρωπος - 1 Απαντήσεις
- 1133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 21:10
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 3561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
26 Ιουν 2024, 02:39