Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
έχασα πρόσφατα το πατέρα μου. Εγω λείπω τις καθημερινές στη δουλειά και τις παρασκευές και τα σαββατα είμαι έξω μέχρι αργά. Η μάνα μου φοβάται.
από εκεί ξεκίνησε
από εκεί ξεκίνησε
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Sure, sure, sure.southern έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:55εγώ έχω κήποΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:52Ναι πάρτε ένα ακόμη σκύλο σε μπαλκόνι. Δε έχουν αρκετά σκατά τα πεζοδρόμια και τα παρτέρια.

σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα μένω αγαπητέΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 16:05Sure, sure, sure.southern έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:55εγώ έχω κήποΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:52Ναι πάρτε ένα ακόμη σκύλο σε μπαλκόνι. Δε έχουν αρκετά σκατά τα πεζοδρόμια και τα παρτέρια.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μεταξύ μας η οικογένεια θα έπρεπε να είχε στειρώσει την μάνα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
εμένα ήταν άλλη φάση. έφυγε από τη ζωή ένας φίλος του πατέρα μου και πήραμε μεγάλο το σκυλί. όπως και να έχει η μάνα μου έχει ασφάλεια και αποκτήσαμε ένα πολύτιμο φίλο
Αιξωνή ειμαιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 16:11Στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν χεσμένα παρτέρια και πεζοδρόμια. Διαδώσται.
προσωρινα - σε λιγο που θα γινει η επαναστα θα την κανουμε εργατικο κεντρο κ παιδοτοπο πιονερων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σωστό και αυτό, κάνουμε μωρά από κοινωνική πίεση.Καρολίνα έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:59Έχεις αναρωτηθεί πόσοι άνθρωποι έκαναν ή υιοθέτησαν μωρό απλά και μόνο επειδή το επιβάλλει η κοινωνία/νόμιζαν ότι έτσι πρέπει να κάνει όποιος παντρεύεται/προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά τους και όχι για τους σωστούς λόγους (οι οποίοι δεν είμαι καν σίγουρη ποιοι είναι); Γιατί βρίσκεις πρόβλημα μόνο στο να πάρει κάποιος ένα σκυλάκι και λες ότι το κάνει επειδή νιώθει μοναξιά;
Απλώς το να είσαι όλη μέρα πίσω από ένα σκύλο και να παίρνεις τσάμπα λατρεία σε επίπεδα υποκατάστασης ανθρώπινης σχεσης είναι παράνοια. Το να το έχεις στον κήπο, να το ποτίζεις να το ταίζεις και να παίζετε είναι άλλο ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Μπορεί να χρειάζονται έξτρα παιχνίδια τα παιδιά

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Μόνο που εγώ ασχολούμαι με την σκυλοφοβία μου μόνο όταν βλέπω σκυλομανείς, οπότε κλάιν, ενώ οι κυνόφιλοι έχουν ένα θλιβερό χόμπυ
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- kongrosian
γάτα > σκύλος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βάλε σύστημα συναγερμού ρε μεγάλε. Τι φταίει το σκυλάκι;
Στην ανάγκη αν θες να σου βγει τσάμπα, υιοθέτησε τον συναγερμό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.