Γατάκι με σπασμένο πόδι ... πάει μόνο του στον κτηνίατρο και ζητά βοήθεια !
Re: Γατάκι με σπασμένο πόδι ... πάει μόνο του στον κτηνίατρο και ζητά βοήθεια !
ας τον βρίσει καποιος που συμπαθεί τους κροκόδειλους να πιάσει εκείνους να μάθουμε και τίποτα νέο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγω συμπαθω τους αλιγατορες γιατι μου αρέσει η ουρα τους τηγανητη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ισχύει.
Ομως θα επιμείνω πως δεν είναι θέμα νοημοσύνης.
Ούτε και βαρηκοΐας φυσικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Απλα απο γινατι δεν θελουν να ζησουν.Ειναι ανεξαρτητες.
Ειναι παραξενα οντα οι γατες. Ο Μαουριτσιο πχ με εγραφε παντοτε στα υπερμεγεθη μπολας του και θυμοταν την παρουσια μου μονο οταν ετοιμαζα βαλιτσες και αντιλαμβανοταν οτι θα εφευγα για καποιο διαστημα. Τοτε τριβοταν, κολλουσε πανω μου και νιαουριζε επιμονα.
Εχουν πολλη μεγαλη ενσυναισθηση την οποια δειχνουν επιλεκτικα και πρωτιστως προς το ειδος τους.
Εχουν πολλη μεγαλη ενσυναισθηση την οποια δειχνουν επιλεκτικα και πρωτιστως προς το ειδος τους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νο wonder γιατι στην Αιγυπτο αντιμετωπιζονταν ως manifestation of deity.Bazoomba έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 16:38Ειναι παραξενα οντα οι γατες. Ο Μαουριτσιο πχ με εγραφε παντοτε στα υπερμεγεθη μπολας του και θυμοταν την παρουσια μου μονο οταν ετοιμαζα βαλιτσες και αντιλαμβανοταν οτι θα εφευγα για καποιο διαστημα. Τοτε τριβοταν, κολλουσε πανω μου και νιαουριζε επιμονα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Το είχε πατήσει ο Άλεξ σίγουρα, ενώ πριν είχε κάψει τα αδέρφια του μέσα στη μηχανή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
δεν ακούνε στον δρόμο ακομα και ησυχία να εχει, παρα πολλες φορες τους κάνω ψιτ να πάρουν χαμπάρι ότι είμαι ακριβώς πίσω τους, μου έχει κάνει εντύπωση.
πάντως είναι έξυπνες, βρίσκουν ας πούμε την πυλωτή ενός περιεργου και τον χεζουν να γελανε, δεν είναι απλό αυτό.
- Dwarven Blacksmith
Παρότι η πυλωτη αλλάζει nickname και δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι η ίδια.

-
Οι γατες ειναι στην πυλωτη γιατι καποιοι κατ εξακολουθηση συνεχιζουν να τις ταιζουν εκει.
Αν τις ταιζαν σε ενα αλλο μερος θα ηταν στο αλλο μερος.Το ιδιο θα εκαναν και οι κατσικες.
Αλλα οκ ας πουμε οτι ειναι στην πυλωτη γιατι αυτες το επελεξαν,τα πανεξυπνα γλυκουλια μου!!
Αν τις ταιζαν σε ενα αλλο μερος θα ηταν στο αλλο μερος.Το ιδιο θα εκαναν και οι κατσικες.
Αλλα οκ ας πουμε οτι ειναι στην πυλωτη γιατι αυτες το επελεξαν,τα πανεξυπνα γλυκουλια μου!!
ειμαι κεφάτη, γυρνάω από του γιαννοπουλου.

Έχω άλλη θεωρία:
Την χαρισματικότητά τους την ισοφαρίζει ένα φοβερά αδύναμο σημείο, που δεν είναι άλλο από το ότι
όταν προσηλώνονται σε κάποιο στόχο, γίνονται πολύ ριψοκίνδυνες ακόμα και για τη ζωή τους.
Για παράδειγμα ενώ διαθέτουν τρομερή ικανότητα να ισορροπούν που θα ζήλευε κάθε ακροβάτης, ο σχεδόν αποκλειστικός λόγος που πολλές φορές πέφτουν από τα μπαλκόνια και τραυματίζονται (ενίοτε θανάσιμα), είναι γιατί έπεσε στην αντίληψή τους ένα σπουργίτι.
'Οπου το ένστικτο του κυνηγού, υπερισχύει από αυτό της επιβίωσης.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
aLiCat έγραψε: ↑12 Μαρ 2024, 16:54
Έχω άλλη θεωρία:
Την χαρισματικότητά τους την ισοφαρίζει ένα φοβερά αδύναμο σημείο, που δεν είναι άλλο από το ότι
όταν προσηλώνονται σε κάποιο στόχο, γίνονται πολύ ριψοκίνδυνες ακόμα και για τη ζωή τους.
Για παράδειγμα ενώ διαθέτουν τρομερή ικανότητα να ισορροπούν που θα ζήλευε κάθε ακροβάτης, ο σχεδόν αποκλειστικός λόγος που πολλές φορές πέφτουν από τα μπαλκόνια και τραυματίζονται (ενίοτε θανάσιμα), είναι γιατί έπεσε στην αντίληψή τους ένα σπουργίτι.
'Οπου το ένστικτο του κυνηγού, υπερισχύει από αυτό της επιβίωσης.

Oταν ενας ανθρωπος θελει πολυ να πιστεψει κατι,τοτε ειναι ικανος να σκεφτει οτιδηποτε θα τον βοηθησει να το πιστεψει
Αφου μιλαμε για θεωριες εγω παλι εχω μια αλλη θεωρια.

Οι γατοφιλοι ηταν πολυ μπροστα απο το νετφλιξ στην προπαγανδα.
Καταφεραν να περασουν στην καθημερινοτητα φρασεις οπως"Αυτος ειναι μεγαλη γατα-Ειναι γατα με πεταλα.Το γατονι"κτλ
και ταυτοχρονα αλλες φρασεις οπως" Τι γιδι ειναι αυτο ρεεεεε- Που πας ρε γιδι" κτλ
Και ετσι τωρα εσυ πιστευεις οτι οι γατες ειναι πανεξυπνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 12 Μαρ 2024, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
05 Αύγ 2024, 16:50
-
-
Νέα δημοσίευση Διεθνή βοήθεια για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων ζητά η Γαλλία
από Ίακχος » 30 Μαρ 2024, 10:08 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Μαρ 2024, 10:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λευτεριά και άσυλο στον Ακίφ ζητά η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος. Να μείνει ή να φύγει;
από southern » 25 Ιουν 2023, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Ιουν 2023, 18:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πάει ο Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο;
από Νετο Γκουερινο » 04 Οκτ 2023, 18:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2514 Προβολές
-