Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Δεν είμαστε self haters. Εγώ δεν αμολάω αδέσποτα. Ούτε φέρομαι στα δεσποζόμενα λες και είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπινο μωρό και τέλειος γκόμενος που ποτέ δεν είχα.
Από την άλλη με ενοχλεί πάρα πολύ να πρέπει να φεύγω από πλατείες επειδή αμολάνε πιτμπουλ ανάμεσα στα 5 χρονα (είναι παρεξηγημένα).
Από την άλλη με ενοχλεί πάρα πολύ να πρέπει να φεύγω από πλατείες επειδή αμολάνε πιτμπουλ ανάμεσα στα 5 χρονα (είναι παρεξηγημένα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 21 Αύγ 2018, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εννοείς ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί και χρήσεις; Σαφέστατα!Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:00Σωστά, η διαφορά μπανανιας και Πολιτισμού είναι μια βιτρίνα και ένα βιβλίο εσόδων εξόδων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:57Αυτό όμως το συγκρίνεις με τις αφρικανές στην πλατεία θεάτρου και τους τράβελους στη συγγρού, όχι με το μικρό σπίτι στο λειβάδι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Όχι μόνο είστε self haters αλλά μισείτε τον εαυτό σας τόσο πολύ που έχετε πείσει τους εαυτούς σας οτι είστε κάτι άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαυροβασίλης
εδώ κυνηγάν οι χ/γ και τα παιδικά παρτυ εκτός από τα αδέσποτα ή πρέπει να πάω στο άλλο με το αποτύπωμα;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:55Να διευκρινίσω ότι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ θανατώσεων, αλλά υπέρ στειρώσεων

Α δε μπήκα στο νήμα για τη μετανάστευση ε
Όσοι κυκλοφορούν με ελεύθερα σκυλιά, ανεξαρτήτως αν είναι πιτμπουλ ή τσιουάουα σε κοινόχρηστους χώρους είναι όντως για δέσιμο.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:05Δεν είμαστε self haters. Εγώ δεν αμολάω αδέσποτα. Ούτε φέρομαι στα δεσποζόμενα λες και είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπινο μωρό και τέλειος γκόμενος που ποτέ δεν είχα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα .... '' Δεν δαγκώνει ''.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:16Όσοι κυκλοφορούν με ελεύθερα σκυλιά, ανεξαρτήτως αν είναι πιτμπουλ ή τσιουάουα σε κοινόχρηστους χώρους είναι όντως για δέσιμο.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:05Δεν είμαστε self haters. Εγώ δεν αμολάω αδέσποτα. Ούτε φέρομαι στα δεσποζόμενα λες και είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπινο μωρό και τέλειος γκόμενος που ποτέ δεν είχα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχει καμμία σημασία. Ακόμη και αν είναι πλήρως εκπαιδευμένο το σκυλί και ακινητοποιείται με μία κουβέντα, οι γύρω δεν το ξέρουν.Αγις έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:20Μα .... '' Δεν δαγκώνει ''.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:16Όσοι κυκλοφορούν με ελεύθερα σκυλιά, ανεξαρτήτως αν είναι πιτμπουλ ή τσιουάουα σε κοινόχρηστους χώρους είναι όντως για δέσιμο.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:05Δεν είμαστε self haters. Εγώ δεν αμολάω αδέσποτα. Ούτε φέρομαι στα δεσποζόμενα λες και είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπινο μωρό και τέλειος γκόμενος που ποτέ δεν είχα.
Οι άλλοι (μεγάλοι ή παιδιά) μπορεί -για τον δικό τους λόγο- να φοβούνται ή να σιχαίνονται και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό. Επίσης, μπορεί να προκύψουν και άλλα. Το να το βάλει στα πόδια ένα πιτσιρίκι επειδή φοβάται, να το πάρει στο κατόπι το σκυλί επειδή θέλει να παίξει, να αρπαχτούν σκυλιά μεταξύ τους κλπ
Ζωοφιλία δεν σημαίνει επιβολή του ζώου "μου" σε έναν χώρο, όπου δεν είναι επιθυμητό.
Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συναίσθηση του περιβάλλοντος χώρου και εναρμόνιση με το περιβάλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα .... ''Είναι βάρβαρο κ απαράδεκτο να τους στερείς την ελευθερία κίνησης και στην πραγματικότητα τα λες γιατί τα μισείς''ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:33Δεν έχει καμμία σημασία. Ακόμη και αν είναι πλήρως εκπαιδευμένο το σκυλί και ακινητοποιείται με μία κουβέντα, οι γύρω δεν το ξέρουν.
Οι άλλοι (μεγάλοι ή παιδιά) μπορεί -για τον δικό τους λόγο- να φοβούνται ή να σιχαίνονται και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό. Επίσης, μπορεί να προκύψουν και άλλα. Το να το βάλει στα πόδια ένα πιτσιρίκι επειδή φοβάται, να το πάρει στο κατόπι το σκυλί επειδή θέλει να παίξει, να αρπαχτούν σκυλιά μεταξύ τους κλπ
Ζωοφιλία δεν σημαίνει επιβολή του ζώου "μου" σε έναν χώρο, όπου δεν είναι επιθυμητό.
Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συναίσθηση του περιβάλλοντος χώρου και εναρμόνιση με το περιβάλλον.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η πιο προχωρημένη αντίδραση από ιδιοκτήτη λυτού πιτμπουλ που έχω δει (το σκυλί είχε μείνει τελείως ακίνητο και στοχοπροσηλωμένο με το που είδε το γκριφονάκι της αλληνής, η οποία του ούρλιαζε "μάζεψέ το") ήταν "αν είναι κι αυτό θηλυκό δεν θα έχετε πρόβλημα"
Αυτά τα κάνουν οι Ισραηλινοί.Χουργιατς έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:13ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:55Να διευκρινίσω ότι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ θανατώσεων, αλλά υπέρ στειρώσεων
Α δε μπήκα στο νήμα για τη μετανάστευση ε
the end
Άγι, ο τύπος που κατεβαίνει με το τζιπ μέχρι την παραλία, ο τύπος που αφήνει τα παιδιά του να παίζουν τσιρίζοντας μεσημεριανές ώρες στο δρόμο, ο τύπος που πετάει τα σκουπίδια του όπου βρει κλπ μπορεί κάλλιστα να έχει σκύλο.Αγις έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:37Μα .... ''Είναι βάρβαρο κ απαράδεκτο να τους στερείς την ελευθερία κίνησης και στην πραγματικότητα τα λες γιατί τα μισείς''ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 12:33Δεν έχει καμμία σημασία. Ακόμη και αν είναι πλήρως εκπαιδευμένο το σκυλί και ακινητοποιείται με μία κουβέντα, οι γύρω δεν το ξέρουν.
Σημασία έχει η νοοτροπία, που μεταφέρεται σε όλα τα πλαίσια.
Από ένα σημείο και μετά, το αν είναι κάποιος γαμάουα ή γαβγάουα δεν έχει σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχει σημασία γιατί διαφορετική ζημιά σου κάνει ένα τσιουάουα και διαφορετική ένα ακίτα π.χ.
Το ξέρω, αναφερόμουν στις μεταξύ τους διαμάχες. Ήδη ανέφερες ένα παράδειγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πω πω και μένα μου τη σπάνε αυτοί που τα αφήνουν ελεύθερα με την δικαιολογία ότι δεν δαγκώνει.
Και σκέψου ότι είμαι ένα άτομο που δεν φοβάται τα σκυλιά.
Απλά το δικό μου σκυλί είναι λίγο αψυχολόγητο που σημαίνει ότι δεν τα πάει καλά με όλα τα σκυλιά.
Ανάλογα πώς θα της κάτσει είναι.
Ακόμα κι εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το κριτήριό της στο να συμπαθήσει ή να αντιπαθήσει κάποιον σκύλο.
Με άλλα παίζει σαν την τρελή χαρά και άλλα δεν τα θέλει.
Συνεπώς, όταν κάποιος έχει ελεύθερο το σκύλο του και δει τη δικιά μου και τρέξει κατά πάνω της, το δικό μου σκυλί δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει.
Τους λέω "μάζεψε το" και μου λένε ότι δεν δαγκώνει.
Μπορεί να δαγκώσει το δικό μου, όμως, ρε μλκ.
Θες να έχουμε άλλα;
Γενικά είναι πολύ φιλικό και ήσυχο σκυλί, δεν έχει καθόλου επιθετικό χαρακτήρα αλλά παρόλα αυτά την προσέχω όταν είμαι με άλλα σκυλιά γιατί με κάποια δεν τα πάει καλά από την πρώτη στιγμή. Είναι λίγο φοβητσιάρα. Θέλει τον χρόνο της με κάποια σκυλιά.
Αν βεβαιωθώ ότι είναι όλα οκ την αφήνω.
Αλλά το να έρχεται το άλλο κατά πάνω μας χωρίς να ξέρω τι και πώς είναι λίγο σπαστικό και δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι σκυλοιδιοκτήτες.
Όχι όλοι αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι μπαγλαμάδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01
-