Eννοια σου και ξερω τι λεω.Μη ρωτας πως.Απλα ξερω.sting έγραψε: ↑14 Ιούλ 2020, 09:49Φίλε Στέργιο δες λίγο το βίντεο προσεκτικά αν θέλεις για να δεις που είναι το λάθος σου. Για να βοηθήσω, παραθέτω τους τρόπους/αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν από τους συμπολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το συνάνθρωπό τους από τα λυσσασμένα σαγόνια του σαρκοβόρου:stergiosbik έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 22:07Εξαρταται τι εννοουν ορισμενοι χτυπημα με λοστο.
Εγω λοστο εννοω αυτο.Γνωστο και αλλιως ως σκυλα.
Αμα του σκασεις μια στην κεφαλα με αυτο θα παει στον σκυλοπαραδεισο.
Αν παλι λοστο εννοουν το σκουποξυλο ας μη μιλησω.
- Σπρέι πιπεριού
- Ξύλινη Σκούπα
- Κάδος απορριμάτων
- Ξύστρα πάγου
- Κλωτσιές από εύσωμο ενήλικα
- Λοστός κλειδώματος τιμονιού
Θα καταλάβεις ότι τα χτυπήματα από ένα αμβλυ αντικείμενο, όπως η σκύλα που έδειξες, όχι μόνο δε βοηθάνε αλλά χειροτερεύουν την κατάσταση.
- Σφυρί
Κι αυτό γιατί χτυπώντας το σκυλί στο σώμα αγριεύει και πεισμώνει περισσότερο,(έξαλλου έτσι εκπαιδεύονται για κυνομαχιες σε τριτοκοσμικές χώρες), όπως και τα χτυπήματα στο κρανίο βυθίζουν τα δόντια του φονικού ζώου βαθύτερα στη σάρκα του άτυχου θύματος.
Σύγκρινε επίσης μερικά κρανία φονικών σκυλιών με τα ανθρώπινα κρανία, δες την κατασκευή και το πάχος τους. Μπορεί ένας σιδηρολοστος να “ανοίγει κεφάλια” με ανθρώπινους όρους, αλλά όταν έχεις ένα αφηνιασμένο ροτβαιλερ μπηγμένο στο χέρι σου η μέθοδος “θα το ρίξω μια με το σίδερο στο κεφάλι να πάει στον τόπο” απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Εαν είσαι και από επαρχία, άνω των 25 ετών, σίγουρα είδες λαιβ σφαγή σπιτικού γουρουνιού, όχι σκύλα άλλα με τη ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ το κοπαναγαν στο κεφάλι το ζωντανό για 3-4 λεπτά κι αυτό έτρεχε ακόμα ζαλισμένο μέσα στα αίματα.
Συνοψίζοντας, όταν η κατάσταση είναι ζωής και θανάτου, δεν προσπαθούμε απλά να δημιουργήσουμε στιγμιαίο πόνο ή να ζαλίσουμε το αγκιστρωμενο σαρκοβόρο χτυπώντας το με βαριά αντικείμενα, ελπίζοντας να απομακρυνθεί. Υπάρχει και το ρίσκο του κατά λάθος τραυματισμού του θύματος επίσης.
Σκοπός μας είναι να προκαλέσουμε συνεχόμενο και αφόρητο πόνο στο μανιασμένο κτήνος, ώστε να απαγκιστρωθουμε από τα θανατηφόρα σαγόνια του. Αυτό το καταφέρνουμε μόνο με διάτρηση από αιχμηρό και παχύ αντικείμενο. Εάν δεν υπάρχει αντικείμενο, μπηξιμο των δαχτύλων στα μάτια του.

Αν ο σκυλος την φαει στο κεφαλι με την σκυλα θα πεσει σεκος χαλαρα.
Ναι,ειμαι απο επαρχια και εχω δει πολλες φορες να σφαζουν μπροστα μου στο χωριο γουρουνια,αρνια,κατσικια και γελαδια.
Σε πληροφορω οτι το γουρουνι ΔΕΝ εχει καμμια σχεση με κανεναν σκυλο.Ειναι κτηνος οσον φορα την δυναμη σε σχεση με τα σκυλια.Απλα δεν εχει τα οπλα των σαρκοβορων ζωων,δηλαδη δοντια και νυχια.
Τα κοκκαλα του γουρουνιου ειναι πολυ πιο χοντρα απο του σκυλου και δυνατα.
Παλιοτερα οταν ζουσαν οι παππουδες της μανας μου στο χωριο,ειχαν και γουρουνι οπως και πολλοι αλλοι που καθε Χριστουγεννα το σφαζαμε.
5 αντρες το πιανανε για να το ριξουν κατω να το σφαξουν και δεν μπορουσαν να το κανουν καλα.
Το πιτ μπουλ αν το αρπαξει ενας χειροδυναμος αντρας απο τον λαιμο θα κλασει μεντες.