Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Βασικά με τα σκυλία νομίζω υπάρχει ένα θέμα. Με τα μεγαλώσωμα. Εδώ στη Νέα Ιωνία είναι κανά δύο τύποι που κυκλοφορούν με κάτι κτήνη δύο μέτρα σε πλάτος. Και λες τώρα...αμα του ρθει αυτού και αγριέψει και μου πατήσει καμιά δαγκουνιά...εκεί χαμηλά...τι θα γίνει μετά?
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Εχει ακρες με κέντρο περίθαλψης - αντιμετώπισης - ψυχολογικής υποστήριξης ο Μαυρομπογιάς.Cloud87 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:55Βασικά με τα σκυλία νομίζω υπάρχει ένα θέμα. Με τα μεγαλώσωμα. Εδώ στη Νέα Ιωνία είναι κανά δύο τύποι που κυκλοφορούν με κάτι κτήνη δύο μέτρα σε πλάτος. Και λες τώρα...αμα του ρθει αυτού και αγριέψει και μου πατήσει καμιά δαγκουνιά...εκεί χαμηλά...τι θα γίνει μετά?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:20Έχεις σχετικό άβαταρ με τον ΟΑΝΗ και λίγο σας μπέρδευα στην αρχή από το άβαταρ. Πλέον σας μπερδεύω και από το γραπτό.

όταν σκοπεύεις να γράψεις κάποια νέα πληροφορία για την κριτική σου ικανότητα πες μου να σε βγάλω από το ignore list όπου μόλις μπήκες για να μη σπαταλήσεις ξανά 3 πολύτιμα δευτερόλεπτα από τη ζωή μου.
- Cecily Anne
Όχι εντάξει, ο ΟΑΝΗ τέτοιες αρλούμπες δεν κάνει. Μην τον υποτιμώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εδώ που τα λέμε, η Σέσι δεν έχει άδικο.
Έχουν γίνει πολλές "ανακατατάξεις" στο χώρο.
Έχουν γίνει πολλές "ανακατατάξεις" στο χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να το κάνεις.Αγις έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:59Εχει ακρες με κέντρο περίθαλψης - αντιμετώπισης - ψυχολογικής υποστήριξης ο Μαυρομπογιάς.Cloud87 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:55Βασικά με τα σκυλία νομίζω υπάρχει ένα θέμα. Με τα μεγαλώσωμα. Εδώ στη Νέα Ιωνία είναι κανά δύο τύποι που κυκλοφορούν με κάτι κτήνη δύο μέτρα σε πλάτος. Και λες τώρα...αμα του ρθει αυτού και αγριέψει και μου πατήσει καμιά δαγκουνιά...εκεί χαμηλά...τι θα γίνει μετά?
Κάνεις αλλαγή φύλου - ορμονοθεραπεία - επανένταξη στην καθημερινότητα της ζωής.Cloud87 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 19:04Τι να το κάνεις.Αγις έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:59Εχει ακρες με κέντρο περίθαλψης - αντιμετώπισης - ψυχολογικής υποστήριξης ο Μαυρομπογιάς.Cloud87 έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:55Βασικά με τα σκυλία νομίζω υπάρχει ένα θέμα. Με τα μεγαλώσωμα. Εδώ στη Νέα Ιωνία είναι κανά δύο τύποι που κυκλοφορούν με κάτι κτήνη δύο μέτρα σε πλάτος. Και λες τώρα...αμα του ρθει αυτού και αγριέψει και μου πατήσει καμιά δαγκουνιά...εκεί χαμηλά...τι θα γίνει μετά?
Δεν πιστεύω να σαι παράξενος φαλλοκράτης και να ξινίσεις η να ζητήσεις φασιστικά τον περιορισμό των καλύτερων μας φίλων με αλυσίδες και φίμωτρα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΦΥΣΙΚΑ και όχι. Προτιμώ να γίνω συννεφούλα.
Μπορείς να διαβάσεις κείμενο και να κάνεις μια λογική συνεπαγωγή της προκοπής;
Έχω πει ρητά ότι αναφέρομαι στη ζωοφιλία (που είναι υποσύνολο όσων αγαπάνε τα ζώα και για τρίτη φορά διαχωρίζω από τη φιλοζωία) και έχω διευκρινίσει ότι οι ζωόφιλοι ΔΕΝ γουστάρουν το ζώο για αυτό που είναι (δεν έχουν ΙΔΕΑ από ζώα) αλλά αντιθέτως το βλέπουν περίπου όπως τα ανθρώπινα μωρά, με έξτρα πινελιές ψυχοπάθειας γιατί γενικά έχουν διεστραμμένη αντίληψη για τους άλλους (ζώα και άνθρωπους).
Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι όσοι αγαπάνε ένα ζώο καλά και σώνει το κάνουν με αρρωστημένο ή προβληματικό τρόπο. Δεν είναι κακό να αγαπάς ζώα, ανθρώπους, μέρη, φαγητά, νεφελώματα από μόνο του.
Κι εγώ είχα σκύλους και γάτες και γούσταρα πάρα πολύ. Ο λόγος που δεν έχω τώρα είναι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο σε έναν σκύλο, δεν είμαι τόσο εγωιστής που να βασανισω το ζώο στο διαμέρισμα ούτε με 2 παιδιά και δεκάωρα μου περισσεύει χρόνος να ασχολούμαι σοβαρά με τον σκύλο (στην περίπτωση που θα έπαιρνα κανένα μικρό). Γάτες δόξα τω Γιαραμπή έχει άπειρες η γειτονιά από πριν τρία χρόνια που ο γιος της γαμιόλας στο ισόγειο πέρασε ζωοφιλική φάση και γενικά δε με ενδιαφέρει να μυρίζει το διαμέρισμά μου όπως όλα ανεξαιρέτως τα διαμερίσματα που έχουν γάτες.
Ίσως άμα μεγαλώσουν να μοιράζεται λίγο η φροντίδα, ή αν πάμε σε μονοκατοικία με κήπο κάποτε.
ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.
Αλλά να μιλάς για ένα σκύλο σαν άνθρωπο, να το θεωρείς υποκείμενο ηθικής, ναι, είναι αρρωστημένο. Και πιθανότατα μεγάλο πρόβλημα για το ζώο, όχι ιδιαίτερα διαφορετικό με την περίπτωση που θα είχες τόσο διεστραμμένη αντίληψη για αυτό που να θεωρείς ότι έχει τις ίδιες ανάγκες με ένα βατράχι. Απλώς σε άλλο άξονα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ωρε φοσίλι. Κρίμα που είσαι συριζαίος. Τα λες όπως είναι ρε γαμώτι μου. Εχω μερακλώσει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οκ, δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Όμως ελπίζω να συμφωνήσουμε στο ότι εάν οι αλλοπαρμένες θείτσες αντί να μαγειρεύουν και αγοράζουν σακιά φαϊ για τα αδέσποτα, έδιναν αυτά τα χρήματα σε οργανισμούς που κάνουν στειρώσεις, σε λίγες σεζόν θα είχαμε πολύ λιγότερα αδέσποτα και άρα λιγότερες αγέλεςfoscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:13Έδειξα με παράδειγμα ότι μπορεί ανετότατα να το επιβαρύνει. Μια αγέλη σκύλων δεν είναι ακριβώς αέρινο πράγμα ούτε είναι χωρίς επιπτώσεις για τους γύρω σου (και για τους ίδιους τους σκύλους) να παίζεις με το τι θεωρεί περιοχή της.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 18:07Διάλογος κωφών γίνεται εδώ μέσα. Αυτό που περιγράφει ο επταρχίδης δεν είναι κατ' ανάγκη προβληματικό, αρκεί ο εν λόγω φιλόζωος πρώτα να τα έχει στειρώσει, και μετά να τα ταϊζει. Από εκεί και πέρα αν ψηλώνει ή κονταίνει δεν απασχολεί αφού δεν επιβαρύνει το #κοινωνικόαποτύπωμα
Μια αγέλη σκύλων δεν έχει καμία απολύτως δουλειά να υπάρχει in the first place.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ειλικρινά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου σε αυτό το θέμα. Είναι σα να έχει μπει το πνεύμα σου μέσα στο κορμί της Νοταρά και κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι, γελάω. Θα μου περάσει.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 19:36Μπορείς να διαβάσεις κείμενο και να κάνεις μια λογική συνεπαγωγή της προκοπής;
Έχω πει ρητά ότι αναφέρομαι στη ζωοφιλία (που είναι υποσύνολο όσων αγαπάνε τα ζώα και για τρίτη φορά διαχωρίζω από τη φιλοζωία) και έχω διευκρινίσει ότι οι ζωόφιλοι ΔΕΝ γουστάρουν το ζώο για αυτό που είναι (δεν έχουν ΙΔΕΑ από ζώα) αλλά αντιθέτως το βλέπουν περίπου όπως τα ανθρώπινα μωρά, με έξτρα πινελιές ψυχοπάθειας γιατί γενικά έχουν διεστραμμένη αντίληψη για τους άλλους (ζώα και άνθρωπους).
Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι όσοι αγαπάνε ένα ζώο καλά και σώνει το κάνουν με αρρωστημένο ή προβληματικό τρόπο. Δεν είναι κακό να αγαπάς ζώα, ανθρώπους, μέρη, φαγητά, νεφελώματα από μόνο του.
Κι εγώ είχα σκύλους και γάτες και γούσταρα πάρα πολύ. Ο λόγος που δεν έχω τώρα είναι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο σε έναν σκύλο, δεν είμαι τόσο εγωιστής που να βασανισω το ζώο στο διαμέρισμα ούτε με 2 παιδιά και δεκάωρα μου περισσεύει χρόνος να ασχολούμαι σοβαρά με τον σκύλο (στην περίπτωση που θα έπαιρνα κανένα μικρό). Γάτες δόξα τω Γιαραμπή έχει άπειρες η γειτονιά από πριν τρία χρόνια που ο γιος της γαμιόλας στο ισόγειο πέρασε ζωοφιλική φάση και γενικά δε με ενδιαφέρει να μυρίζει το διαμέρισμά μου όπως όλα ανεξαιρέτως τα διαμερίσματα που έχουν γάτες.
Ίσως άμα μεγαλώσουν να μοιράζεται λίγο η φροντίδα, ή αν πάμε σε μονοκατοικία με κήπο κάποτε.
ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.
Αλλά να μιλάς για ένα σκύλο σαν άνθρωπο, να το θεωρείς υποκείμενο ηθικής, ναι, είναι αρρωστημένο. Και πιθανότατα μεγάλο πρόβλημα για το ζώο, όχι ιδιαίτερα διαφορετικό με την περίπτωση που θα είχες τόσο διεστραμμένη αντίληψη για αυτό που να θεωρείς ότι έχει τις ίδιες ανάγκες με ένα βατράχι. Απλώς σε άλλο άξονα.
SpoilerShow
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις πολλούς οργανισμούς που να κάνουν στειρώσεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 20:08
Οκ, δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Όμως ελπίζω να συμφωνήσουμε στο ότι εάν οι αλλοπαρμένες θείτσες αντί να μαγειρεύουν και αγοράζουν σακιά φαϊ για τα αδέσποτα, έδιναν αυτά τα χρήματα σε οργανισμούς που κάνουν στειρώσεις, σε λίγες σεζόν θα είχαμε πολύ λιγότερα αδέσποτα και άρα λιγότερες αγέλες
Ένα δημόσιο κτηνιατρείο να υπήρχε σε κάθε δήμο, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Και ας μην ήταν δωρεάν αλλά με συμμετοχή. Αλλά δεν υπάρχει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή δομή για τα ζώα, εκτός από κάποιες άθλιες εγκαταστάσεις. Και οι ηλίθιοι, προσπαθούν να κάνουν πολιτική σ' αυτήν τη βάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πολλούς, όχι, αλλά υπάρχουν αρκετές σοβαρές προσπάθειες. Για γατιά στην αθήνα έχουμε δραστηριοποιηθεί με τους nine lives greece που είναι αξιολογότατοι. Υπάρχουν και αρκετές οργανώσεις σε νησιά, οι οποίες ξεκινάνε συνήθως από αλλοδαπούς (τουρίστες) που φρικάρουν με το χάλι μας... Το πόιντ μου είναι ότι οι θείες με τα αδέσποτα να σπαταλήσουν ενέργεια στηρίζοντας αυτές τις πρωτοβουλίες. Το να πάρεις ένα σάκο φρίσκις στη χονδρική και να το αδειάσεις σε ένα οικόπεδο είναι η περίπτωση που περιγράφει ο επταρχίδης πιο πάνω, δλδ εγωιστικό και κάργα υποκριτικόΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 20:21Ξέρεις πολλούς οργανισμούς που να κάνουν στειρώσεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 20:08
Οκ, δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Όμως ελπίζω να συμφωνήσουμε στο ότι εάν οι αλλοπαρμένες θείτσες αντί να μαγειρεύουν και αγοράζουν σακιά φαϊ για τα αδέσποτα, έδιναν αυτά τα χρήματα σε οργανισμούς που κάνουν στειρώσεις, σε λίγες σεζόν θα είχαμε πολύ λιγότερα αδέσποτα και άρα λιγότερες αγέλες
Ένα δημόσιο κτηνιατρείο να υπήρχε σε κάθε δήμο, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Και ας μην ήταν δωρεάν αλλά με συμμετοχή. Αλλά δεν υπάρχει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή δομή για τα ζώα, εκτός από κάποιες άθλιες εγκαταστάσεις. Και οι ηλίθιοι, προσπαθούν να κάνουν πολιτική σ' αυτήν τη βάση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
η ιστορία της ζωής μου

δεν είμαι συριζαίος, αυτοί είναι προσωρινά φοσιλικοί μέχρις αποδείξεως του εναντίου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 19:56Ωρε φοσίλι. Κρίμα που είσαι συριζαίος. Τα λες όπως είναι ρε γαμώτι μου. Εχω μερακλώσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01
-