Ο Μούκης - Ο Δραπέτης

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Μούκης - Ο Δραπέτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2024, 13:12

Casp έγραψε:
21 Σεπ 2024, 12:59
Τι να κανω με τον Μουκη ομως; Δεν θα ζηλευει; Δεν θα τσακωνονται μεταξυ τους;

Με την τροφη τι θα γινει που ο Μουκης τρωει μονο μια λογω της διαρροιας;

Μα εγω δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω, ΤΟΝ ΘΕΛΩ.

Δεν το συζητησα ακομα με την λατρεια. Κοιμαται. Θα θυμωσει λετε; :p2::lol:
Δεν θα πάθει τίποτα αν τρώει την ίδια τροφή. Αν είναι κόστος, πάρε του μία νορμάλ για μικρά και βάζε την τροφή του στο μπάνιο ή τη βεράντα, κλείνοντας την πόρτα.

Με τον Μούκη, μπορεί να τα πάνε καλά και να κοιμούνται αγκαλιά ή χάλια. Οι θεοί μαζί σου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 13:16

Bazoomba έγραψε:
21 Σεπ 2024, 13:11
Ή αυτος.
:smt005:

Οοοοοοχι. Θα ειμαστε ολοι μια ωραια οικογενεια :romance-hearteyes:

Θα τον ρωτησω, μπορει να θυμωσει αλλα αγαπαει τα ζωα, δεν νομιζω να μην δεχτει. Ο Μουκης θα συνηθισει και θα εχει και παρεα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 21 Σεπ 2024, 13:18

Δεν αστειευομαι. Ειναι τεραστια αρχιδοκινηση να δεσμευεις και τον αλλο για αποφασεις ππυ παιρνεις μονη σου, χωρις να τον ενημερωσεις.

Αν σου κουβαλησει σπιτι τον κολλητο του, εγω στηριζω.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 13:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Σεπ 2024, 13:12
Casp έγραψε:
21 Σεπ 2024, 12:59
Τι να κανω με τον Μουκη ομως; Δεν θα ζηλευει; Δεν θα τσακωνονται μεταξυ τους;

Με την τροφη τι θα γινει που ο Μουκης τρωει μονο μια λογω της διαρροιας;

Μα εγω δεν μπορω αλλο, δεν αντεχω, ΤΟΝ ΘΕΛΩ.

Δεν το συζητησα ακομα με την λατρεια. Κοιμαται. Θα θυμωσει λετε; :p2::lol:
Δεν θα πάθει τίποτα αν τρώει την ίδια τροφή. Αν είναι κόστος, πάρε του μία νορμάλ για μικρά και βάζε την τροφή του στο μπάνιο ή τη βεράντα, κλείνοντας την πόρτα.

Με τον Μούκη, μπορεί να τα πάνε καλά και να κοιμούνται αγκαλιά ή χάλια. Οι θεοί μαζί σου. :lol:
Δεν με νοιαζει το κοστος. Ναι ειναι 50 ευρω η μία αλλα δεν θα μας σωσουν τα 50 ευρω. Το γατακι λυπαμαι. Τωρα τρωει απ' ολα. Δεν μπορω να του δινω κανονικο φαγητο και ο Μουκης να τρωει μονο τροφη :cry (λυπαμαι τον Μουκη).. και επισης καθε πρωι που παμε δουλεια ή την νυχτα που παμε να κοιμηθουμε, τον ταϊζουμε και αφηνουμε ανοιχτη την πορτα της βεραντας για να μπαινει αερας και να βολταρει και εξω. Δεν μπορω να τους εχω ξεχωριστα. Το πόιντ ειναι να εχουνε και παρεα (οοοταν συνηθισει ο ενας την παρουσια του αλλου :smt005: )

Τεσπα, θα δειξει. Προς το παρον προετοιμαζομαι για να τον πεισω :smt005:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 13:21

Bazoomba έγραψε:
21 Σεπ 2024, 13:18
Δεν αστειευομαι. Ειναι τεραστια αρχιδοκινηση να δεσμευεις και τον αλλο για αποφασεις ππυ παιρνεις μονη σου, χωρις να τον ενημερωσεις.

Αν σου κουβαλησει σπιτι τον κολλητο του, εγω στηριζω.
Ποιος σου ειπε πως δεν θα τον ενημερωσω μωρε; Βλεπεις τι γραφω; Το γατακι ειναι στην φιλη μου. Εγω ηρθα σπιτι και τον περιμενω να ξυπνησει για να του δειξω φωτογραφιες, βιντεο και να του πω οτι τον θελω για παρεα του Μουκη :003:

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ;

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 13:27

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δεν ταιριαζουνε πολυ και μεταξυ τους; :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Σεπ 2024, 13:33

Η καλή περίπτωση. Όχι δεν είναι μάνα και παιδί. Είναι ο κακός της παρέας με αδεσποτάκι.

Εικόνα

Για την κακή, επιφυλάσσομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Σεπ 2024, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Σεπ 2024, 13:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Σεπ 2024, 13:33
Η καλή περίπτωση.

Εικόνα

Για την κακή, επιφυλάσσομαι.
:romance-hearteyes::g094::romance-hearteyes::g094:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 22 Ιαν 2025, 07:47

Τελικα μας τα καταφερε και το εσκασε ο δραπετης μας με την αλητισσα και αλανιαρικη ψυχη...

Μετακομισαμε 5 του μηνα, ο Μουκης εννοειται μαζι μας.
Ειχε συνηθισει και ηταν φρονιμος, ηταν ανοιχτες οι μπαλκονοπορτες στο παλιο διαμερισμα και δεν εκανε καμια κινηση για να πηδηξει, ουτε καν κοιτουσε ψηλα. Την πρωτη νυχτα στο καινουριο διαμερισμα ειχαμε κλειστα. Την επομενη τον επεβλεπα με την κολλητη μου επειδη με βοηθουσε με την μετακομιση. Εβλεπε και εκεινη το υψος απο το ρουφ γκαρτεν του 3ου και λεγαμε και οι 2 οτι δεν εχει προσβαση για να φυγει και οτι ουτως ή αλλως ειναι πολυ ψηλα, και ο Μουκης βολταρε συνεχως στο ρουφ και ηταν χαρουμενος. Οποτε την 2η νυχτα, στις 6, του αφησαμε ανοιχτη την μπαλκονοπορτα, αφου και η λατρεια εκρινε οτι θα ειναι ενταξει.

7 του μηνα, την επομενη μερα το πρωι, ξυπναμε και παθαινουμε το σοκ της ζωης. Ο Μουκης αγνοειται απο παντου... Ψαξαμε καααθε πιθανη κρυψωνα του σπιτου, πετουσαμε drone στην γειτονια, στις γειτονισσες (κοντεψαμε να μπλεξουμε), ενημερωσα ολη την πολυκατοικια, περαστικους, γειτονες, καναμε αφισες με 200 ευρω αμοιβη με φωτογραφιες του, πηραμε τις αφισες και σε 3 ξεχωριστα πετ σοπς, περναμε μερα παρα μερα απο το παλιο διαμερισμα και κανουμε βολτες γυρω, εκανα ποστς σε ολα τα φιλοζωικα γκρουπς στο φβ και εχει πανω απο 300 shares (αρα το ειδαν παααρα πολλοι)...

Παρασκευη ειχα αδεια για να παρω με την λατρεια την φιλη της μανας μου κλινικη στην Παφο για εγχειρηση. Μετα θα πηγαιναμε λιμανακι για να φαμε κατι και να επιστρεψουμε. 8:30 το πρωι, μας παιρνει τηλ ενας "γειτονας" (λιγο πιο "μακρια" απο το σπιτι) να μας πει οτι νομιζει οτι ειδε τον Μουκη! Την ιδια στιγμη, ξεκινησαμε για επιστροφη, 1,5 ωρα δρομος. Φτασαμε και τελικα διαπιστωνουμε, αφου ψαξαμε ΟΛΗ την γειτονια, οτι δεν ηταν ο Μουκης αυτος που ειδε και δυστυχως το επιβεβαιωσε. Ηταν καποιος που του εμοιαζε.

Το ιδιο απογευμα, μας πηρε τηλ μια αλλη κοπελα. Παλι σε κοντινη γειτονια. Σηκωθηκαμε παλι αρων αρων, ψαχναμε, του φωναζαμε, τελικα ηταν αλλος...
Εκεινη την μερα τον ψαχναμε 6 ωρες παντου, και στο παλιο διαμερισμα και σε γυρω γυρω γειτονιες.

Το ιδιο βραδυ η λατρεια κατεβηκε να πεταξει τα σκουπιδια. Συνεχιζε να σφυραει στον Μουκη (του αρεσει το σφυριγμα και παντα ερχεται, οποτε τον ψαχνουμε και με σφυριγματα), και οπως σφυρουσε εμφανιστηκαν 3 αδεσποτα. Ο ενας δεν ξεκολλουσε απο πανω του. Με πηρε τηλ και κατεβηκα με νερο και κονσερβες γατου για να τα ταϊσαμε. Ηταν τοσο φιλικο που μας ακολουθουσε. Αποφασισαμε τοτε μες τον καημο μας να τον ανεβασουμε στο διαμερισμα, δοκιμαστικα για μιση ωρα, για να δουμε πώς θα αντιδρασει.

Το γατακι μεσα σε 10 λεπτα εκανε το σπιτι δικο του και δεν ξεκολλουσε απο πανω μας :lol::lol::lol:
Και απο τοτε ειναι δικο μας, 5η μερα σημερα :lol:

This is Pixel!

Εικόνα

O Pixel πηγε κτηνιατρο, εβαλε εμβολιο, εβαλε αμπουλα για παρασιτα, εκλεισε ραντεβου για στειρωσε σε ενα μηνα, εχει κολαρο (θα βαλουμε και το τηλεφωνο μας πανω) και η μπαλκονοπορτα θα ειναι ΠΑΝΤΑ κλειστη για τουλαχιστον ενα μηνα... Και αυτο που με παρηγορει ειναι οτι ξερει ηδη καλα την γειτονια και ηταν αδεσποτο, επειδη τον βρηκαμε εξω απο την πολυκατοικια με 2 αλλους.

Οι κοπελες εδω στη δουλεια μου ειπαν οτι απο τοτε που το πηραμε, αλλαξα "οψη" και εγινα πιο χαρουμενη.

Χθες εβαλα background στο τηλεφωνο τον Μουκη ενω ημουν κουζινα στη δουλεια για διαλειμμα με τα παιδια... Γεμισαν τα ματια μου, πηγα κατευθειαν τουαλετα και εβαλα τα κλαματα. Γυρισα γραφειο μετα για να μην με δουν με κοκκινα ματια, και οταν γυρισε η φιλη/συναδελφος, με ρωτησε τι επαθα και αρχισα να της δειχνω τον Μουκη που εβαλα στο background και ξεσπασα παλι σε κλαματα μπροστα της... Οσο περνανε οι μερες, τοσο χανονται οι ελπιδες. Δεν θελω να το συνειδητοποιησω.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 22 Ιαν 2025, 18:25

Casp έγραψε:
22 Ιαν 2025, 07:47
καναμε αφισες με 200 ευρω αμοιβη

8:30 το πρωι, μας παιρνει τηλ ενας "γειτονας" (λιγο πιο "μακρια" απο το σπιτι) να μας πει οτι νομιζει οτι ειδε τον Μουκη!
[....]
Το ιδιο απογευμα, μας πηρε τηλ μια αλλη κοπελα. Παλι σε κοντινη γειτονια.

Έχουν να πέσουν πολλά τηλέφωνα....είναι πολύ φιλοζωο το νησί από όσο έχω αντιληφθεί από τις διηγήσεις σου :giggle:
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2025, 18:29

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
22 Ιαν 2025, 18:25
Casp έγραψε:
καναμε αφισες με 200 ευρω αμοιβη

8:30 το πρωι, μας παιρνει τηλ ενας "γειτονας" (λιγο πιο "μακρια" απο το σπιτι) να μας πει οτι νομιζει οτι ειδε τον Μουκη!
[....]
Το ιδιο απογευμα, μας πηρε τηλ μια αλλη κοπελα. Παλι σε κοντινη γειτονια.
Έχουν να πέσουν πολλά τηλέφωνα....είναι πολύ φιλοζωο το νησί από όσο έχω αντιληφθεί από τις διηγήσεις σου :giggle:
Είσαι μαλάκας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 22 Ιαν 2025, 18:48

Casp έγραψε:
Τελικα μας τα καταφερε και το εσκασε ο δραπετης μας με την αλητισσα και αλανιαρικη ψυχη...

Μετακομισαμε 5 του μηνα, ο Μουκης εννοειται μαζι μας.
Ειχε συνηθισει και ηταν φρονιμος, ηταν ανοιχτες οι μπαλκονοπορτες στο παλιο διαμερισμα και δεν εκανε καμια κινηση για να πηδηξει, ουτε καν κοιτουσε ψηλα. Την πρωτη νυχτα στο καινουριο διαμερισμα ειχαμε κλειστα. Την επομενη τον επεβλεπα με την κολλητη μου επειδη με βοηθουσε με την μετακομιση. Εβλεπε και εκεινη το υψος απο το ρουφ γκαρτεν του 3ου και λεγαμε και οι 2 οτι δεν εχει προσβαση για να φυγει και οτι ουτως ή αλλως ειναι πολυ ψηλα, και ο Μουκης βολταρε συνεχως στο ρουφ και ηταν χαρουμενος. Οποτε την 2η νυχτα, στις 6, του αφησαμε ανοιχτη την μπαλκονοπορτα, αφου και η λατρεια εκρινε οτι θα ειναι ενταξει.

7 του μηνα, την επομενη μερα το πρωι, ξυπναμε και παθαινουμε το σοκ της ζωης. Ο Μουκης αγνοειται απο παντου... Ψαξαμε καααθε πιθανη κρυψωνα του σπιτου, πετουσαμε drone στην γειτονια, στις γειτονισσες (κοντεψαμε να μπλεξουμε), ενημερωσα ολη την πολυκατοικια, περαστικους, γειτονες, καναμε αφισες με 200 ευρω αμοιβη με φωτογραφιες του, πηραμε τις αφισες και σε 3 ξεχωριστα πετ σοπς, περναμε μερα παρα μερα απο το παλιο διαμερισμα και κανουμε βολτες γυρω, εκανα ποστς σε ολα τα φιλοζωικα γκρουπς στο φβ και εχει πανω απο 300 shares (αρα το ειδαν παααρα πολλοι)...

Παρασκευη ειχα αδεια για να παρω με την λατρεια την φιλη της μανας μου κλινικη στην Παφο για εγχειρηση. Μετα θα πηγαιναμε λιμανακι για να φαμε κατι και να επιστρεψουμε. 8:30 το πρωι, μας παιρνει τηλ ενας "γειτονας" (λιγο πιο "μακρια" απο το σπιτι) να μας πει οτι νομιζει οτι ειδε τον Μουκη! Την ιδια στιγμη, ξεκινησαμε για επιστροφη, 1,5 ωρα δρομος. Φτασαμε και τελικα διαπιστωνουμε, αφου ψαξαμε ΟΛΗ την γειτονια, οτι δεν ηταν ο Μουκης αυτος που ειδε και δυστυχως το επιβεβαιωσε. Ηταν καποιος που του εμοιαζε.

Το ιδιο απογευμα, μας πηρε τηλ μια αλλη κοπελα. Παλι σε κοντινη γειτονια. Σηκωθηκαμε παλι αρων αρων, ψαχναμε, του φωναζαμε, τελικα ηταν αλλος...
Εκεινη την μερα τον ψαχναμε 6 ωρες παντου, και στο παλιο διαμερισμα και σε γυρω γυρω γειτονιες.

Το ιδιο βραδυ η λατρεια κατεβηκε να πεταξει τα σκουπιδια. Συνεχιζε να σφυραει στον Μουκη (του αρεσει το σφυριγμα και παντα ερχεται, οποτε τον ψαχνουμε και με σφυριγματα), και οπως σφυρουσε εμφανιστηκαν 3 αδεσποτα. Ο ενας δεν ξεκολλουσε απο πανω του. Με πηρε τηλ και κατεβηκα με νερο και κονσερβες γατου για να τα ταϊσαμε. Ηταν τοσο φιλικο που μας ακολουθουσε. Αποφασισαμε τοτε μες τον καημο μας να τον ανεβασουμε στο διαμερισμα, δοκιμαστικα για μιση ωρα, για να δουμε πώς θα αντιδρασει.

Το γατακι μεσα σε 10 λεπτα εκανε το σπιτι δικο του και δεν ξεκολλουσε απο πανω μας :lol::lol::lol:
Και απο τοτε ειναι δικο μας, 5η μερα σημερα :lol:

This is Pixel!

Εικόνα

O Pixel πηγε κτηνιατρο, εβαλε εμβολιο, εβαλε αμπουλα για παρασιτα, εκλεισε ραντεβου για στειρωσε σε ενα μηνα, εχει κολαρο (θα βαλουμε και το τηλεφωνο μας πανω) και η μπαλκονοπορτα θα ειναι ΠΑΝΤΑ κλειστη για τουλαχιστον ενα μηνα... Και αυτο που με παρηγορει ειναι οτι ξερει ηδη καλα την γειτονια και ηταν αδεσποτο, επειδη τον βρηκαμε εξω απο την πολυκατοικια με 2 αλλους.

Οι κοπελες εδω στη δουλεια μου ειπαν οτι απο τοτε που το πηραμε, αλλαξα "οψη" και εγινα πιο χαρουμενη.

Χθες εβαλα background στο τηλεφωνο τον Μουκη ενω ημουν κουζινα στη δουλεια για διαλειμμα με τα παιδια... Γεμισαν τα ματια μου, πηγα κατευθειαν τουαλετα και εβαλα τα κλαματα. Γυρισα γραφειο μετα για να μην με δουν με κοκκινα ματια, και οταν γυρισε η φιλη/συναδελφος, με ρωτησε τι επαθα και αρχισα να της δειχνω τον Μουκη που εβαλα στο background και ξεσπασα παλι σε κλαματα μπροστα της... Οσο περνανε οι μερες, τοσο χανονται οι ελπιδες. Δεν θελω να το συνειδητοποιησω.

Καλώς σας ήρθε. Κουκλάκι είναι.
Αλλά ο Μούκι πως μπορεί να έφυγε ρε γμτ. Μυστήριο. Εκτός κι αν έπεσε από το μπαλκόνι και δεν επέζησε το βρήκε κάποιος και ας πούμε το έθαψε. Τι να πω. Μακάρι να επιστρέψει και να έχετε και τα 2.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 28 Ιαν 2025, 23:15

Casp έγραψε:
21 Σεπ 2024, 13:27
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δεν ταιριαζουνε πολυ και μεταξυ τους; :romance-hearteyes:
Στη παλιά γειτονιά, εκεί όπου τον είχατε αρχικά, ψάξατε?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 31 Ιαν 2025, 09:49

Δεν θελω να σκεφτομαι πως δεν επεζησε. Κοιταμε σκοτωμενα γατια στο δρομο και πιανεται η καρδια μας. Και βαζω την λατρεια να κοιταζει αν ειναι αυτος επειδη εγω δεν αντεχω να βλεπω. Και μεχρι τωρα δεν ειδαμε κατι, και σκεφτομαι πως αν χτυπουσε θα βλεπαμε αιμα ή κατι. Δεν νομιζω να χτυπησε.

Η πλακα ειναι οτι το σπιτι μου ειναι πολυ κοντα απο το πατρικο μου, και εμεις παντα κοιταζαμε μεχρι το πιο κοντινο παρκο διπλα απο το πατρικο μου για να μην περναμε απεξω και εχουμε φασαριες. Πριν μερες ειδε την αφισα η μανα μου στο κτηνιατρειο και κοντα στη γειτονια της και καταλαβε οτι ειναι το δικο μου επειδη με βρηκε που εκανα φβ και εβαλα την αφισα profile picture και τον ειδε. Και μου ειπε πως μολις τον χασαμε, εκεινες τις μερες, τον ειδε μια φορα να καθεται στην αυλη της και να βλεπει τα γατακια της, αλλα τοτε δεν ηξερε πως ειναι αυτος. Και την πιστευω γιατι αγαπα τα ζωα και θα μου το ελεγε και οσο και αν μαλωναμε εκεινη την ωρα στα μηνυματα, οταν ειδε οτι την ρωτουσα συνεχως για τον γατο μου, επειδη ξερει ποσο τα αγαπαω και εγω, το εκοψε. Και ηταν σιγουρη πως ειναι αυτος γιατι μου ελεγε για λεπτομερειες που εχει πανω του ο Μουκης, και δεν νομιζω να τον μπερδεψε επειδη η μανα μου ειναι γενικα παρατηρητικη και της λεπτομερειας.

Συνεχιζουν να μας παιρνουν τηλεφωνα και αλλοι φιλοζωοι (και επιμενουν οτι δεν θελουν τα λεφτα αν τον βρουν και μιλαμε για ωρα για να μας συμβουλεψουν στο τηλεφωνο τι αλλο να κανουμε ή να μας παρηγορησουν - αυτο σαν απαντηση στον κακιασμενο) αλλα δυστυχως ειναι παντα καποιος που μοιαζει με τον Μουκη.

Εννοειται πως πηγαμε πολλες φορες και στο παλιο διαμερισμα και την γειτονια εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 31 Ιαν 2025, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 31 Ιαν 2025, 09:51

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη.
Ο Μουκης ειναι Ελληνας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών