Θ' αγοράσατε γάτα Σφυγξ;
Re: Θ' αγοράσατε γάτα Σφυγξ;
ουτε που τα ειχα ακουστα. τα chausie φαινονται γλυκύτατα!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πλακα εχουν αλλα δεν κανουν για Ελλαδα που εχει ηλιο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν μου αρεσουν οι γατες αλλα σαν ομορφια ειναι ωραιες οι περσικες και οι British shorthair

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Οι γάτες είναι πολύ καθαρά ζώα. Ειδικά για διαμέρισμα.
Αλλά ζημιαρες όσο δεν πάει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επίσης λατρεία είναι οι μαντσκιν.
Στη δουλειά ειναι μια αδέσποτη που την είχα ποστάρει στο παλιό. Δυστυχώς την έχει από κοντά ένας γείτονας και φοβούμαι να την βουτήξω
Στη δουλειά ειναι μια αδέσποτη που την είχα ποστάρει στο παλιό. Δυστυχώς την έχει από κοντά ένας γείτονας και φοβούμαι να την βουτήξω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτές είναι γάτες οι οποίες εκτράφηκαν επίτηδες με νανισμό για να μοιάζουν πάντα με γατάκια και να είναι χαριτωμένες
το γκουγκλισα το μαντσκιν. τελικα το internet ειναι στην πραγματικοτητα μια αχανης database of cat videos. sobering stuff
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όχι, δεν μ' αρέσουν οι γάτες χωρίς τρίχωμα.
Και το ότι είναι ακριβές, δεν μου λέει κάτι. Πολλές ράτσες ζώων, πουλιών, ψαριών κλπ είναι πανάκριβα αλλά αυτό δεν συμβαίνει λόγω ομορφιάς ή ικανότητας αλλά λόγω σπανιότητας του είδους.
Και μια ταραντούλα μπορεί να είναι πανάκριβη -και για κάποιους χαριτωμένη- αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Και το ότι είναι ακριβές, δεν μου λέει κάτι. Πολλές ράτσες ζώων, πουλιών, ψαριών κλπ είναι πανάκριβα αλλά αυτό δεν συμβαίνει λόγω ομορφιάς ή ικανότητας αλλά λόγω σπανιότητας του είδους.
Και μια ταραντούλα μπορεί να είναι πανάκριβη -και για κάποιους χαριτωμένη- αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι όλες.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 18:59Οι γάτες είναι πολύ καθαρά ζώα. Ειδικά για διαμέρισμα.
Τόσο με τις γάτες όσο και με τα σκυλιά, είναι καθαρά θέμα τύχης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Norwegian forrest cat,γάτα για να την πάρεις μαζί στου στον πόλεμο

δεν ξέρω πως τα καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι και μέχρι και οι γάτες τους είναι τόσο γαμάτες

δεν ξέρω πως τα καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι και μέχρι και οι γάτες τους είναι τόσο γαμάτες

Για πόλεμο δεν ξέρω αλλά μέσα στο σπίτι είναι πραγματική Κυρία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν είναι καλό να έχεις τέτοιο ζώο μέσα στο σπίτι

Επειδή φοβούμαι οτι δεν θα είμαι τυχερή κάθομαι εδώ και βλέπω να ποστάρετε τα δικά σαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 19:16Όχι όλες.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 18:59Οι γάτες είναι πολύ καθαρά ζώα. Ειδικά για διαμέρισμα.
Τόσο με τις γάτες όσο και με τα σκυλιά, είναι καθαρά θέμα τύχης.

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Οι κόπροι δεν είναι το ίδιο ποιοτικοί με τα κεραμιδόγατα.
Γιά σκυλί θα έπαιρνα ράτσα (κάποιο χαριτωμένο) γατιά όποιο μου χτυπήσει την πόρτα γιά υιοθεσία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράσατε shitcoins της οικογένειας Τραμπ;
από NewModelArmy » 20 Ιαν 2025, 11:44 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ