Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
-
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
καλά τον κάνει τον μπλακπέιντ ο μπαγάσας πάντως.στις γαμάτες πραγματικές ιστορίες υστερεί μόνο
το λες γιατί είσαι κουραδόψυχος βολεμένος μικροαστός που δε δίνει πεντάρα για την καταπίεση των τρανς και μη δυαδικών πιγκουίνων από την ανάθεση έμφυλου ρόλου κατά τη γέννησηhellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:23'Εχουν σαλέψει τελείως.foscilis έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:10χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html
- hellegennes
Μαλάκα, κοίταξα την ημερομηνία να βεβαιωθώ ότι δεν είναι παλιό πρωταπριλιάτικο αστείο. Αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γιατί; Πού είναι το πρόβλημα με τον πιγκουίνο;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Εγώ δεν το είπα σαν πρόβλημα αλλά σαν χαρμόσυνη είδηση.
Θα λέμε στα εγγόνια μας ότι ζήσαμε τη μαύρη εποχή που οι πιγκουίνοι υφίσταντο ανάθεση έμφυλου ρόλου κατά τη γέννηση και δε θα το πιστεύουν.

-
Εγώ θα θελα να ξερα γιατί πρέπει να μας απασχολεί τι κάνει ο κάθε ζωολογικός κήπος/ενυδρείο με τους πιγκουίνους του.
Γιατί ο μπλάκυ θεωρεί πως η μαύρη αντίδραση θριαμβεύει και του δείχνω πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, μπορεί εδώ να είμαστε όλοι φασίστες όμως αυτός ο ζωολογικός κήπος στο Λονδίνο κρατάει ψηλά την ουρανιοτοξάτη σημαία και ηγείται του ζωοφιλικού κινήματος.
-
Βαριέσαι πολύ ε;foscilis έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:45Γιατί ο μπλάκυ θεωρεί πως η μαύρη αντίδραση θριαμβεύει και του δείχνω πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, μπορεί εδώ να είμαστε όλοι φασίστες όμως αυτός ο ζωολογικός κήπος στο Λονδίνο κρατάει ψηλά την ουρανιοτοξάτη σημαία και ηγείται του ζωοφιλικού κινήματος.

- hellegennes
Δεν ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει πάντως αν κακοποιούν ζώα. Αυτό σχετικά με το αν μας απασχολεί τι κάνουν. Σε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια παραπάνω δήλωση από το ότι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:42Εγώ θα θελα να ξερα γιατί πρέπει να μας απασχολεί τι κάνει ο κάθε ζωολογικός κήπος/ενυδρείο με τους πιγκουίνους του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Χεις γίνει πολύ ταλιμπάν εσύ. Απέρριψε κάνας ομοφυλόφιλος πιγκουίνος την τελευταία σου ποιητική συλλογή;hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:52Δεν ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει πάντως αν κακοποιούν ζώα. Αυτό σχετικά με το αν μας απασχολεί τι κάνουν. Σε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια παραπάνω δήλωση από το ότι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
- hellegennes
Είμαι ταλιμπάν αν θεωρώ ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης όποιος μιλάει για ανάθεση φύλου σε μωρό πιγκουίνο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έμφυλου ρόλου.
Δεν υπάρχουν φύλα.
Δεν υπάρχουν φύλα.
-
Είσαι ταλιμπάν απ τη στιγμή που προτείνεις ψυχιατρική παρακολούθηση όποιον διαφωνεί μαζί σου ακόμα και σε θέματα πιγκουίνων.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:56Είμαι ταλιμπάν αν θεωρώ ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης όποιος μιλάει για ανάθεση φύλου σε μωρό πιγκουίνο;
Άλλο να είσαι φιλόζωος και άλλο να είσαι βλαμμένος. Επίσης υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μεγάλα ζώα και δεν τα αγαπάνε, τα έχουνε μόνο για ένα σκοπό. Σίγουρα φταίνε οι γονείς και το ξέρουν ειδικά αυτές τις ώρες. Μακάρι να αντέξουν.
Εμείς έχουμε ένα γείτονα που έχει 3 μεγάλα ακίτα. Πολύ φιλικά μας έλεγε και μπλα μπλα μπλα. Έχουν και 2 παιδάκια. Το πρώτο τους το άφηναν με τους σκύλους αλλά όχι μόνο (πάλι καλά). Τότε είχαμε πάρει ένα σκυλάκι, ούτε μήνα δεν κλείσαμε μαζί. Το έσκασε μια μέρα, πήγε δίπλα (στα κάγκελα δεν είχε διαχωριστικά, μπορούσαν να μπουν μικρά σκυλάκια, γατάκια και άλλα ζώα) και ο ένας από τους τρεις σκύλους ήταν εκεί, καθόταν ήρεμος και μάλλον ήθελε να παίξει (το πιστεύω αυτό) γιατί τράβηξε το σκυλάκι απαλά προς τα μέσα. Ε ένα μικρόσωμο σκυλάκι από το δάγκωμα άνοιξε αιμορραγία και ψόφησε... Περιττό να πω πως μόλις το είδα με τα αίματα άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω και με άκουσε όλη η γειτονιά. Του είχαμε πει πολλές φορές να αγοράσει συρματάκια για να καλύψει τα κάγκελα ώστε να μην μπορεί κανένα άλλο ζώο να μπει μέσα αλλά μας γράφει κανονικότατα... Πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος για να μην σε νοιάζει.
Οι σκύλοι όπως κι' αν το κάνουμε, ακόμα και με εκπαίδευση, είναι σκύλοι! Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν ανα πάσα στιγμή. Ένα παιδάκι μπορεί να θέλει να παίξει ή να κάνει απότομες κινήσεις, να πληγώσει τον σκύλο και αυτός ακόμη κι' αν δεν θέλει να το πληγώσει, θα αμυνθεί! Μια δαγκωνιά ή ένα σπρώξιμο και τελείωσε. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν; Είναι τεράστια ευθύνη.
Εμείς έχουμε ένα γείτονα που έχει 3 μεγάλα ακίτα. Πολύ φιλικά μας έλεγε και μπλα μπλα μπλα. Έχουν και 2 παιδάκια. Το πρώτο τους το άφηναν με τους σκύλους αλλά όχι μόνο (πάλι καλά). Τότε είχαμε πάρει ένα σκυλάκι, ούτε μήνα δεν κλείσαμε μαζί. Το έσκασε μια μέρα, πήγε δίπλα (στα κάγκελα δεν είχε διαχωριστικά, μπορούσαν να μπουν μικρά σκυλάκια, γατάκια και άλλα ζώα) και ο ένας από τους τρεις σκύλους ήταν εκεί, καθόταν ήρεμος και μάλλον ήθελε να παίξει (το πιστεύω αυτό) γιατί τράβηξε το σκυλάκι απαλά προς τα μέσα. Ε ένα μικρόσωμο σκυλάκι από το δάγκωμα άνοιξε αιμορραγία και ψόφησε... Περιττό να πω πως μόλις το είδα με τα αίματα άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω και με άκουσε όλη η γειτονιά. Του είχαμε πει πολλές φορές να αγοράσει συρματάκια για να καλύψει τα κάγκελα ώστε να μην μπορεί κανένα άλλο ζώο να μπει μέσα αλλά μας γράφει κανονικότατα... Πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος για να μην σε νοιάζει.
Οι σκύλοι όπως κι' αν το κάνουμε, ακόμα και με εκπαίδευση, είναι σκύλοι! Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν ανα πάσα στιγμή. Ένα παιδάκι μπορεί να θέλει να παίξει ή να κάνει απότομες κινήσεις, να πληγώσει τον σκύλο και αυτός ακόμη κι' αν δεν θέλει να το πληγώσει, θα αμυνθεί! Μια δαγκωνιά ή ένα σπρώξιμο και τελείωσε. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν; Είναι τεράστια ευθύνη.
- hellegennes
Είναι τακτική των ταλιμπάν να συστήνουν βοήθεια από την επιστήμη; Εγώ το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 15:01Είσαι ταλιμπάν απ τη στιγμή που προτείνεις ψυχιατρική παρακολούθηση όποιον διαφωνεί μαζί σου ακόμα και σε θέματα πιγκουίνων.hellegennes έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:56Είμαι ταλιμπάν αν θεωρώ ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης όποιος μιλάει για ανάθεση φύλου σε μωρό πιγκουίνο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33