Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
-
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Aλήθεια είναι αυτό για τους σκυλομούρηδες.
Τα "καμάρια" τους έχουν στριμώξει μια γάτα που δεν έχει έξοδο διαφυγής κι αυτοί κουβεντιάζουν για το πιο τρίχωμα είναι πιο ωραίο.
Τα "καμάρια" τους έχουν στριμώξει μια γάτα που δεν έχει έξοδο διαφυγής κι αυτοί κουβεντιάζουν για το πιο τρίχωμα είναι πιο ωραίο.
Αυτό που θυμώνει, δεν είναι η αγάπη σου για τα ζώα, αλλά τα 30.000 ευρώ / κεφάλι. Στην Ινδία θα γλίτωνε με λιγότερα μάλλον, αν σκότωνε αγελάδα.bizeli έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 22:06Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξω άποψη αλλά όλα αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα που για κάποιο λόγο σε βολεύει να τα πιστεύεις.OANNHSEA έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 21:26
Όλα τα ζώα δεν είναι ίδια - π.χ. δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να του αρέσουν τρελά οι μπλε φάλαινες - ξέρεις όμως το γιατί;
Γιατί οι άνθρωποι έχουν ένα κενό στο λογισμικό τους: τους αρέσουν τα ζώα με τα οποία ή μπορούν να ταυτιστούν ή να γίνουν κομμάτι της ψυχολογίας τους - και φυσικά κανένας δεν μπορεί να ταυτιστεί με μία μπλε φάλαινα ή να την κάνει κομμάτι της ψυχολογίας του...
Με λίγα λόγια δεν μιλάμε για αδυναμία προς ένα ζώο, όταν πρόκειται για τους ψυχοπαθείς σκυλολάτρες.
Μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό από ψυχιατρικής άποψης.
Παρατήρησε κάτι απλό: όσοι είναι φανατικά υπέρ των σκυλιών δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους ανθρώπους.
Θυμάσαι μήπως την περίπτωση που κάποιοι ανώμαλοι σκυλολάτρες έκαναν διαδήλωση μπροστά στο κατάστημα κάποιου που σκότωσε έναν σκύλο;
Μήπως είδες καμία διαδήλωση ενάντια π.χ. σε αυτούς που έκαιγαν με σίδερο μία γριά ή μήπως αυτούς που σκότωσαν βασανίζοντας ένα γέρικο ζευγάρι; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Με λίγα λόγια μιλάμε ανοιχτά για ψυχασθενή άτομα τα οποία λόγω δικών τους ψυχολογικών προβλημάτων αποφεύγουν τους ανθρώπους και καταφεύγουν σε εκείνο το υποκείμενο το οποίο μπορεί να τους δώσει ότι δεν τους έδωσαν οι άνθρωποι σε υποκατάστατο. Τα ίδια αυτά ψυχανώμαλα άτομα πέρα από "αδυναμία" προς τα σκυλιά, δεν έχουν κανένα άλλο ενδιαφέρων προς τα υπόλοιπα ζώα, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν τα υπόλοιπα ζώα να δώσουν σε αυτά τα άτομα το υποκατάστατα που χρειάζονται...
Καταλαβαίνεις τώρα;;;
.
Δεν ισχύει αυτή η πραγματικότητα που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου και σίγουρα έχεις παρανοήσει πολλά πράγματα.
Και αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται ως "φιλάνθρωποι" πάντως δεν βλέπω να αγαπάνε όλους τους ανθρώπους. Κι εσύ ο ίδιος εκφράζεις τη συμπάθειά ή την αντιπάθειά σου προς συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.
Δεν τους αγαπάς όλους και ούτε είσαι και υποχρεωμένος στην τελική.
Έτσι δεν είναι;
Θα σε πούμε ψυχανώμαλο;
Θέλω να πω το που θα δείξει κάποιος τη συμπάθεια ή την αντιπάθειά του είναι προσωπική του υπόθεση. Αρκεί να να μην παραβαίνει κάποιον νόμο βέβαια. Γιατί σε θυμώνει τόσο αυτό;
Και ακόμα και αν η αγάπη για τα ζώα έχει κάποιο ψυχολογικό υπόβαθρο από πίσω πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί σε θυμώνει αυτό.
Για ό,τι και να κάνουμε στη ζωή μας υπάρχει πάντα από πίσω μια συναισθηματική ανάγκη που καλύπτουμε συνειδητά ή ασυνείδητα.
Έχει χαθεί το μέτρο, όχι από αυτούς που έχουν κατοικίδια, αλλά από τους νομοθέτες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εντάξει.vagabondo έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 22:36
Αυτό που θυμώνει, δεν είναι η αγάπη σου για τα ζώα, αλλά τα 30.000 ευρώ / κεφάλι. Στην Ινδία θα γλίτωνε με λιγότερα μάλλον, αν σκότωνε αγελάδα.
Έχει χαθεί το μέτρο, όχι από αυτούς που έχουν κατοικίδια, αλλά από τους νομοθέτες.
Ό,τι πεις.
Τα κοτόπουλα κακοποιούνται από την στιγμή που γεννιούνται μέχρι να τα φάνε οι ευαίσθητοι φιλόζωοι.
- Otto Weininger
Και τα φυτά αισθάνονται. Ψόφα από την πείνα λοιπόν ή ξεκίνα φωτοσύνθεση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μεγάλε κακοποιούνται είπα, για να μπορέσεις να τα αγοράσεις με 3 ευρώ το κιλό.
- Otto Weininger
Τρώω κότες αλανιάρες.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Κύριε συντονιστά πολύ γρήγορο σας κόβω. Πότε προλάβατε να σβήσετε το μήνυμά μου το οποίο σχολιάζε την ασύμμετρη ευαισθησία ορισμένων για τα σκυλάκια αφενός και τις εκδιδόμενες γυναίκες αφετέρου καθώς και την ευγενέστατη απάντηση του συμφορουμιτη; Εγώ ούτε να γράψω δυο γραμμές απάντηση δεν πρόλαβα!
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Όταν είδα αυτό το βίνδεο σάλταρα... μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει;
I see a fan and some un a cage, i have a bad feeling about this
the end
Στην Κίνα είναι που εκτρέφουν σκύλους, τους σφάζουν και τους πουλάνε σας τα άλλα κρέατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Αύγ 2018, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Κίνα αλλά και στο Πακιστάν-Αφγανιστάν. Κατάλαβες γιατί εξαφανίστηκαν όλα τα αδέσποτα; Πόσο καιρό έχεις να δεις;
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Κίνα αλλά και στο Πακιστάν-Αφγανιστάν. Κατάλαβες γιατί εξαφανίστηκαν όλα τα αδέσποτα; Πόσο καιρό έχεις να δεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 20 Αύγ 2018, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- Otto Weininger
Δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα, εγώ μας έκανα αναφορά και στους δυο. Κάθε φορά που θα γράφεις ψέματα θα διαγράφονται οπότε μην κάνεις άλλο κόπο.Μετανάστρια έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 23:07Κύριε συντονιστά πολύ γρήγορο σας κόβω. Πότε προλάβατε να σβήσετε το μήνυμά μου το οποίο σχολιάζε την ασύμμετρη ευαισθησία ορισμένων για τα σκυλάκια αφενός και τις εκδιδόμενες γυναίκες αφετέρου καθώς και την ευγενέστατη απάντηση του συμφορουμιτη; Εγώ ούτε να γράψω δυο γραμμές απάντηση δεν πρόλαβα!
Παιδιά, θέλω μια χάρη. Μην ανεβάζετε τέτοια βίντεο και εικόνες.
Αν το θεωρείτε απαραίτητο, κάντε το με spoiler.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01