εντάξει, έχω προλάβει να ζήσω και δυο πράγματα, πριν το ιντερνετ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 22:55Ναι αλλά στην πολιτική μας παίζεις τον μποέμ εξαρχειώτη
Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
- kongrosian
Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Δεν θα διαφωνήσω.
Όμως καλό θα είναι τα ζώα να στειρώνονται, να εμβολιάζονται και να τσιπάρονται. Διότι όπως βλέπεις φίλος, ο αριθμός των αδέσποτων που κάποιοι τα πήραν μωρά για να παίξουν τα πιτσιρίκια τους, λες και ήταν λούτρινα, κατέληξαν στον δρόμο.
Πάντως είναι σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα,να τα αγαπάνε. Διότι αν κρίνω απο δω μέσα έχουμε γκώσει απ'την σκατοψυχιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο ένας ιδιοκτήτης του σκυλιού που μου χάρισαν έφυγε από τη ζωή. εμένα είναι κομπλέ από εμβόλια. Στειρωμενος δεν είναι και δεν μου κάνει καρδιά να του κάνω κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώσει μετά από αυτό...Πασιφάη έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:12Δεν θα διαφωνήσω.
Όμως καλό θα είναι τα ζώα να στειρώνονται, να εμβολιάζονται και να τσιπάρονται. Διότι όπως βλέπεις φίλος, ο αριθμός των αδέσποτων που κάποιοι τα πήραν μωρά για να παίξουν τα πιτσιρίκια τους, λες και ήταν λούτρινα, κατέληξαν στον δρόμο.
Πάντως είναι σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα,να τα αγαπάνε. Διότι αν κρίνω απο δω μέσα έχουμε γκώσει απ'την σκατοψυχιά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Καλύτερα θα νοιώσει, δε θα ταλαιπωρείτα από τις ορμές του και θα προλάβεις και καμία στραβή σε θέματα υγείας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
βάζω τον εαυτό μου στη θέση του
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δεν είναι καθόλου καλή σύγκριση...
Ο σκύλος δεν θα καταλάβει τι του συνέβη και δεν θα τον νοιάζει κι όλας.
Τα στειρωμένα δεν χάνουν τίποτε από την ζωντάνια τους και την ικανότητα φύλαξης.
Και, όπως είπε και ο vatraxos, θα κερδίσει το ζώο σε θέματα υγείας.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Υπάρχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των στειρώσεων στα αδέσποτα;
Έχουν περάσει 10 χρόνια που γίνεται μια, ας πούμε, έντονη καμπάνια
Έχουν περάσει 10 χρόνια που γίνεται μια, ας πούμε, έντονη καμπάνια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς!
Κι εγώ ψηνόμουν να μην το στειρώσω, ώσπου ηρθε η ώρα που το εκανα αναγκαστικά.
12 χρονών εμφάνισε πυομήτρα σε σχεδον τερμιναλ σταδιο, εντελως ξαφνικά. Βλεπω αιμορραγία, το αρπάζω και το τρεχω κτηνίατρο. Εκει μου λέει ότι ή χειρουργείται τώρα αμέσως με πιθανότητες καπου στο 40% να μην ξυπνησει απο τη ναρκωση, λόγω ηλικίας, και πιθανότητες κοντα στο 99% να πεθανει απο σηψη των οργάνων (κατι τετοιο) αν το αφήσω ετσι. Ουτε καν που το σκέφτηκα.
Τωρα ζει και βασιλεύει, 4 χρόνια γηραιότερη.
Τα θηλυκά εμφανίζουν πυομήτρα και τα αρσενικά καρκίνο των όρχεων, πάνω απο μια ηλικία και μετά, αν δεν στειρωθούν.
vantono έγραψε: ↑10 Απρ 2023, 09:40Ακριβώς!
Κι εγώ ψηνόμουν να μην το στειρώσω, ώσπου ηρθε η ώρα που το εκανα αναγκαστικά.
12 χρονών εμφάνισε πυομήτρα σε σχεδον τερμιναλ σταδιο, εντελως ξαφνικά. Βλεπω αιμορραγία, το αρπάζω και το τρεχω κτηνίατρο. Εκει μου λέει ότι ή χειρουργείται τώρα αμέσως με πιθανότητες καπου στο 40% να μην ξυπνησει απο τη ναρκωση, λόγω ηλικίας, και πιθανότητες κοντα στο 99% να πεθανει απο σηψη των οργάνων (κατι τετοιο) αν το αφήσω ετσι. Ουτε καν που το σκέφτηκα.
Τωρα ζει και βασιλεύει, 4 χρόνια γηραιότερη.
Τα θηλυκά εμφανίζουν πυομήτρα και τα αρσενικά καρκίνο των όρχεων, πάνω απο μια ηλικία και μετά, αν δεν στειρωθούν.

μαλιστα
υπερ της αφυσικης πρακτικης της στειρωσης με αθλιες αλλα βολικες δικαιολογιες για την βαρβαροτητα
υπερ της αφυσικης πρακτικης της στειρωσης με αθλιες αλλα βολικες δικαιολογιες για την βαρβαροτητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και πώς ακριβώς το βλέπεις; Είναι καλύτερα να υποφέρει το ζωντανό από ορμές που δεν μπορεί να εκπληρώσει;
Ή είναι φυσική πρακτική να εξοντώνει κάποιος τα αδέσποτα και τα κουτάβια τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι μονοι που υποφερουν ειναι οι ηλιθιοι που αποκτουν σκυλο αλλα τον θελουν προβατο - κ βρισκουν τη λυση κατακρεουργοντας
οσο αφορα την καταγελαστη δικαιολογια για τις ασθενειες - οταν τρεφονται με την ευκολη λυση της ετοιμης ξηροσκατοτροφης κ δεν ασκουνται + την απουσια σωστης προστασιας της υγειας τους - τι αποτελεσματα περιμενετε ;
για τα αδεσποτα ανοιξε νημα - δεν ειναι του παροντος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί αποτέλεσμα να περιμένουμε?Αγις έγραψε: ↑10 Απρ 2023, 10:43οι μονοι που υποφερουν ειναι οι ηλιθιοι που αποκτουν σκυλο αλλα τον θελουν προβατο - κ βρισκουν τη λυση κατακρεουργοντας
οσο αφορα την καταγελαστη δικαιολογια για τις ασθενειες - οταν τρεφονται με την ευκολη λυση της ετοιμης ξηροσκατοτροφης κ δεν ασκουνται + την απουσια σωστης προστασιας της υγειας τους - τι αποτελεσματα περιμενετε ;
Το δικο μου κοντεψε να πάει απο πυομήτρα σου λέω, όχι απο εμφραγμα ή χοληστερίνη.
Το σκυλί ασκείται όσο ασκείται και ο ιδιοκτήτης του. Και εγώ συνεχώς με γυμναστικη σε πάρκα κτλ είμαι, οπότε και το σκυλί το ειχα τούρμπο απο φυσική κατάσταση. Και δεν του έδινα μονο ξηρά τροφή, του έφτιαχνα και δικό του μενου με ανάλατα κρέατα, φιλετάκια κτλ.
Ουτε κι εγω τα πολυπίστευα αυτα περι στειρώσεων που λενε, αλλά έπρεπε να πάθω για να μάθω.
Σαφώς και είναι του παρόντος γιατί ο πολλαπλασιασμός των αδέσποτων, προκύπτει κυρίως από τους ηλίθιους που παίρνουν ένα "διακοσμητικό" σκυλί και αν δεν φέρεται ως μαξιλαράκι του καναπέ, το παρατάνε.Αγις έγραψε: ↑10 Απρ 2023, 10:43οι μονοι που υποφερουν ειναι οι ηλιθιοι που αποκτουν σκυλο αλλα τον θελουν προβατο - κ βρισκουν τη λυση κατακρεουργοντας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ότι σου είπαν Λοξίας, Βάτραχος, Βαντόνο, ισχύει.southern έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:36Ο ένας ιδιοκτήτης του σκυλιού που μου χάρισαν έφυγε από τη ζωή. εμένα είναι κομπλέ από εμβόλια. Στειρωμενος δεν είναι και δεν μου κάνει καρδιά να του κάνω κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώσει μετά από αυτό...Πασιφάη έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:12Δεν θα διαφωνήσω.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison