Εμένα μου έχει επιτεθεί ένα.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Οκ, τα είδα. Καλα το είχα ψιλιαστεί ότι είναι μαλακιες.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:15Άνοιξε την wikipedia.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_dog ... 0_and_2009
To link έχει σελίδα για τους θανάτους από το 2000 ως το 2009 και στην κεντρική σελίδα έχει από το 2010 ως το 2019.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κι εγώ τα ίδια έλεγα, ξέροντας πόσο πραα και ευγενικά ζώα είναι.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:19Το δικό μου Λαμπραντορ είναι από τα πιο μεγαλόσωμα που θα δεις ποτέ. Όταν είχε έρθει ο εκπαιδευτής, για τα βασικά, του είπα γίνεται να μάθει και 2-3 πράγματα ως φύλακας.Beria έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:15Είναι γιατί δεν έχεις δει αρσενικό μεγαλόσωμο Λαμπραντόρ να εκπαιδεύεται για φύλακας.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
Γελάσαμε με το αποτέλεσμα και το αφήσαμε.
Μέχρι που γνώρισα τον Ερμή

Ούτε νεύρα, ούτε ταμπεραμέντο. Απλώς σε κοιτά στα μάτια και ξέρεις ότι θα προστατέψει την οικογένεια.
Εξαιρετικά σκυλιά.
Ο γιος μου είχε 15 χρόνια ένα ημίαιμο Βέλγο θηρίο. Πιο χάδιαρικο σκυλί δεν υπήρχε. Αν ένιωθε να απειλείται ο μικρός γινοταν σκυλί του πολέμου.
Αν και από τότε που πέρασα στα σκυλιά των 5 κιλών δεν γυρίζω πίσω
- hellegennes
Τι είναι μαλακίες;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Οκ, τα είδα. Καλα το είχα ψιλιαστεί ότι είναι μαλακιες.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:15Άνοιξε την wikipedia.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 21:53Πραγματικά ειμαι περίεργος να δω τις 9 περιπτώσεις που Λαμπραντορ σκότωσε άνθρωπο.
To link έχει σελίδα για τους θανάτους από το 2000 ως το 2009 και στην κεντρική σελίδα έχει από το 2010 ως το 2019.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενα-δυο που διάβασα γραφουν για επίθεση απο αγέλες σκύλων που περιλάμβαναν και ημίαιμα Λαμπραντόρhellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:46Τι είναι μαλακίες;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Οκ, τα είδα. Καλα το είχα ψιλιαστεί ότι είναι μαλακιες.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:15
Άνοιξε την wikipedia.
Μαλακίες δηλ
- Otto Weininger
Σε 2-3 περιπτώσεις γράφουν ότι είναι ή Λαμπραντορ ή μίξη με άλλη ράτσα.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:46Τι είναι μαλακίες;Otto Weininger έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:27Οκ, τα είδα. Καλα το είχα ψιλιαστεί ότι είναι μαλακιες.hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:15
Άνοιξε την wikipedia.
Σε άλλη γράφουν ή Λαμπραντορ ή Ροτβαιλερ. ( lol )
Σε μια τρίτη γράφουν ότι ένα Λαμπραντορ μαζί με ένα μεγάλο Σναουτσερ το έκαναν, αλλά δεν ξέρουν ποιο.
Μια άλλη πιο ακραία, όπου πολλά ημιαιμα Λαμπραντορ μαζί με άλλα έφαγαν κάποιον και βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα.
Μόνο μια (1) είδα μέχρι στιγμής που Λαμπραντορ ήταν μόνο του αλλά δεν εξηγούν τι έγινε.
- Otto Weininger
Τώρα θυμήθηκα που είχαμε βρει ένα κουτάβι σε μια διανυκτέρευση. Βασικά ήρθε έξω από το φαρμακείο. Ήταν μόλις είχα πάρει τον δικό μου και έμοιαζε και εκείνο με κουτάβι λαμπραντορ.Beria έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 23:50Ενα-δυο που διάβασα γραφουν για επίθεση απο αγέλες σκύλων που περιλάμβαναν και ημίαιμα Λαμπραντόρ
Μαλακίες δηλ
Το πήρε μια φίλη μου και το κράτησε. Εν τέλει απεδείχθη Λαμπραντορ με κάτι άλλο. Έγινε τεράστιο. Είχε τα χρώματα του Λαμπραντορ αλλά τα αυτιά απο λυκόσκυλο μπασταρδεμενο.
Πολύ άγριος με τους ξένους και με τα άλλα σκυλιά. Το πήγαν εν τέλει στο εξοχικό, όπου μια-δυο φορές πήδηξε έξω και την έπεφτε σε ότι κινιόταν.
Μια μέρα την κοπάνησε πάλι, αφού έσκαψε κάτω από τον φράχτη και έφυγε. Δεν ξαναγύρισε ποτέ.
- hellegennes
Εγώ πρόχειρα που κοίταξα βλέπω δυο ξεκάθαρα λαμπραντόρ το 2008 και το 2012 που σκότωσαν βρέφη.
Όσο για το ότι κάποια είναι μείξεις, το δικό σου έχει χαρτιά; Είναι καθαρόαιμο;
Λίγη λογική.
Λίγη λογική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χαοτικός έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 22:31Προτείνω να κάνουμε αυτό το σοφό (που το νιώθω ως σοφό, το ότι είναι ας το κρίνει ο καθένας). να στεναχωρηθούμε, να αφήνουμε το σοκ να μας ρημάζει, να σφίγγουμε τα χείλη και να μας βγαίνει η σιωπή. Όπως είναι η πένθιμη ατμόσφαιρα σε έναν χώρο που δεν μιλάνε όλοι κοιτούν κάτω στο πάτωμα. Νομίζεις ότι είναι αναπάντεχο, αλλά θα σε κάνει πιο πλούσιο και πραγματικά θα σε θυμάται με θετικό τρόπο αυτός έχει πληγεί κι εσύ μπροστά του κράτησες αυτή τη στάση. θυμάσαι τον Πατμάνογλου τι έλεγε στις πρώτες ώρες; "Ποιος ξέρεις το παλικάρι τι είχε και στο μυαλό του!" (Για τον Βακάκη). Φαντάζεσαι να ήμασταν μπροστά (εγώ βασικά που έχω και το μίσος στους πλούσιους - ας πούμε) και του έλεγα "μα τι λες ρε φίλε με το μουνόπανο; Που παίρνουν τα ακριβά αμάξια και τρέχουνε και δεν υπολογίζουνε τίποτα κλπ κλπ". Θα τον βοηθούσε η οργή μου; Το ότι θα ήμουν και καλά στο πλευρό του; Όχι δεν θα τον βοηθούσε. Θα τον ενοχλούσε και θα τον καταπίεζε. Το σωστό θα ήταν να τον ακούς να μιλάει και να λέει ότι θέλει κι εσύ να κάνεις υπομονή κι ας μη σου αρέσει τίποτα από αυτά που λέει. να του δείξεις μόνο ότι τον ακούς.
Δεν βοηθάει η έκφραση της οργής όταν πιάνουμε κοινωνικά ζητήματα τέτοιου χαρακτήρα. Αυτό σου λέω.
Αν σου έλεγα τη "γνώμη μου" όπως λες ότι δεν τη λέω (που δεν θα ήταν γνώμη αλλά του κώλου μου ο χαβάς και το απωθημένο μου) θα έλεγα για τον πατέρα λοιπόν. Απλά θα ξέσπαγα. Εσύ θα μου έλεγες "φταίει κι αυτός, λλά πιο πολύ αυτή". ο άλλος θα έλεγε μπα φταίνε κι οι δυο το ίδιο. Ο τρίτος θα έλεγε "μπα, κλίνω προς Χαοτικό. Ο μπαμπάς είναι μαλάκας". Θα τα είχαμε πει όλα σαν όχλος και τελικά αυτό που θα έμενε θα ήταν σκέτος θόρυβος. καμία ελπίδα δεν θα ξεπρόβαλε, κανένα μέλλον δεν θα ασφαλίζαμε και κανέναν πόνο δεν θα γλυκαίναμε.

Μαλακίες αφού. Σε εμάς δεν θα συμβεί ποτέ.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:38Εγώ πρόχειρα που κοίταξα βλέπω δυο ξεκάθαρα λαμπραντόρ το 2008 και το 2012 που σκότωσαν βρέφη.
Λίγη λογική.
(Χτύπα ξύλο δηλαδή...)
- Otto Weininger
Ναι. Pedigree.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:38Εγώ πρόχειρα που κοίταξα βλέπω δυο ξεκάθαρα λαμπραντόρ το 2008 και το 2012 που σκότωσαν βρέφη.
Λίγη λογική.
- Otto Weininger
Αληθεύει ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό είπε ότι πέθανε από εγκεφαλικές κακώσεις και πως δεν υπήρχαν δαγκωματιες ;
Που το διάβασες αυτό;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:54Αληθεύει ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό είπε ότι πέθανε από εγκεφαλικές κακώσεις και πως δεν υπήρχαν δαγκωματιες ;
Occasio facit furem
Πλοτ τουήστ, τύπισσες και τύποι.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:54Αληθεύει ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό είπε ότι πέθανε από εγκεφαλικές κακώσεις και πως δεν υπήρχαν δαγκωματιες ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Ακούγεται έντονα τελευταιες ώρες, αλλά περιμένω να ανακοινωθεί.vagabondo έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:56Που το διάβασες αυτό;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:54Αληθεύει ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό είπε ότι πέθανε από εγκεφαλικές κακώσεις και πως δεν υπήρχαν δαγκωματιες ;
Επίσης είδα το βίντεο που η φιλοζωική παίρνει τον σκύλο. Περίεργη συμπεριφορά προς αγνωστους για αιμοβορο σκύλο που μόλις σκότωσε.
Αυτό νόμιζε ότι πάει βόλτα για παιχνίδι.
- hellegennes
Άρα θέλεις να αλλάξεις την δήλωσή σου σε «τα καθαρόαιμα λαμπραντόρ με χαρτιά δεν έχουν επιθετικές τάσεις»;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:53Ναι. Pedigree.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 00:38Εγώ πρόχειρα που κοίταξα βλέπω δυο ξεκάθαρα λαμπραντόρ το 2008 και το 2012 που σκότωσαν βρέφη.
Λίγη λογική.
Αν δω ένα λαμπραντόρ στον δρόμο, να το ρωτήσω μήπως έχει τα χαρτιά του πάνω του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33