το μερος που επειδή εχει ορμές δεν προσέχει και περνάει το δρόμο. Τεσπα, δεν έχουμε λογο βρε να πιασουμε κουβεντα, οσοι μπορουν για την αγάπη να το κανουν, καλά κανουν μαλλον, κατι κερδίζουν κάτι χάνουν πάντως.
Να του τα κόψω;
Re: Να του τα κόψω;
Φυσικότατα και παίζει!
Όποια γάτα, αρσενική η θηλυκή, μπρούμε να πιάσουμε στις γατοπαγίδες, στειρώνεται.
Επαναλαμβάνω, ΟΠΟΙΑ γάτα, ανεξάρτητα το φύλο της.
Απλώς, η στείρωση στις θηλυκές είναι λίγο πιο πολύπλοκη.
Να συμπληρώσω ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που πετσοκόβονται αυτοβούλως και καπάκι θέλουν να γίνουν και μανούλες ή πατερούληδες.Bazoomba έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 12:34enaon έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 12:09οι γάτες δεν έχουν ανάγκη δεσπότη, η έννοια "αδέσποτη γάτα" ειναι λίγο περίεργη νομίζω.
δεν υπάρχει θέμα να γεμίσουμε γατάκια κλπ, φροντίζουν τα αμάξια να υπάρχει έλεγχος πληθυσμού, σύγχρονα predators.
ειναι πολύ δυσκολο θεμα αυτο νομίζω και καθαρά προσωπική η επιλογή, να πω την αλήθεια αν τις αγόραζα απο το αλιχπρεςς μαλλον θα διάλεγα τα μοντέλα χωρίς αρχιδάκια, και χωρίς νυχια γιατι χαλάνε τους καναπέδες, και με τηλεκοντρόλ να αλλαζουν χρώμα στην γουνα να ταιριάζουν με τα έπιπλα, αλλα γενικά τους ανθρωπους που πετσοκόβουν τα ζώα γιατι τα αγαπανε, τους φοβάμαι λίγο.
Αυτό όμως θεωρείται κάτι "φυσικό".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δικιο εχεις λιγο και σόρυ, δεν υπάρχει λογος να πεισει καποιος κάποιον, εγω δεν βλέπω τιποτα φιλοζωικό σε αυτες τις οργανώσεις, αλλα ειναι θέμα οπτικής μαλλον, ο κάθε ενας οπως το βλεπει, για τον Πολίτη τα γραφω που ανοιξε το νημα, κατα τα άλλα τρεχα γύρευε.
Ναι, ισχύει. Όπως ισχύει ότι και για τις οικόσιτες γάτες, που δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν τσάρκες στην αυλή ή στο δρόμο, η στείρωση είναι προτιμότερη γιατί τα ζώα υποφέρουν όταν είναι σε οίστρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θυμάμαι να είναι μέρος της φύσης της ζωής της γάτας τα αυτοκίνητα και οι δρόμοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο "γατομπαμπάς" Στύγιος ενίσταται, ατομικό ρεκόρ πρόπερσι. 6 γατουλίνια ανέθρεψα.

δαναη αν θες να σου απαντάω μην το ξεφτιλίζεις παρακαλω 

Καλα σας τα λεει ο εναον 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχετε προσέξει (μάλλλον), την κατάσταση με τα αδεσποτάκια.
Ο αριθμός τους (σαν σύνολο στην ευρύτερη περιοχή), έχει μειωθεί, άσχετα αν σε μια συνοικία υπάρχουν πολλά.
Παρ' όλ' αυτά, δεν θα εκλείψουν ( και σωστά) τα αδεσποτάκια, διότι αποτελούν, πλέον, μέρος της πανίδας του ιστού μιας πόλης.
Ο αριθμός τους (σαν σύνολο στην ευρύτερη περιοχή), έχει μειωθεί, άσχετα αν σε μια συνοικία υπάρχουν πολλά.
Παρ' όλ' αυτά, δεν θα εκλείψουν ( και σωστά) τα αδεσποτάκια, διότι αποτελούν, πλέον, μέρος της πανίδας του ιστού μιας πόλης.
Ναι. Πάρα πολλές "φιλοζωϊκές" οργανώσεις, είναι με εισαγωγικά, ακριβώς επειδή την φιλοζωΐα την χρησιμοποιούν σαν βιτρίνα.
Έχω ίδιαν πείρα.
Στην περιοχή μου, ο Δήμος οργανώνει δύο φορές τον χρόνο στειρώσεις. Τις σειρώσεις, αναλαμβάνουν (δωρεάν), τρεις κτηνίατροι (από τους 6 που έχουμε) και αρκετοί που έρχονται από άλλες περιοχές.
'Ομως το πρόβλημα, είναι ακριβώς η μία φιλοζωϊκή που είχε καταφέρει τα τρία τελευταία χρόναι να ..."ηγείται" της καμπάνιας και έγιναν όργια.
Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε...
ΥΓ.
Δεν είμαι μέλος σε καμία φιλοζωϊκή, ούτε έχω πάρε-δώσε με κάποια.
Απο εμένα ή τον Enaon;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 12:54Να συμπληρώσω ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που πετσοκόβονται αυτοβούλως και καπάκι θέλουν να γίνουν και μανούλες ή πατερούληδες.Bazoomba έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 12:34enaon έγραψε: ↑13 Νοέμ 2022, 12:09οι γάτες δεν έχουν ανάγκη δεσπότη, η έννοια "αδέσποτη γάτα" ειναι λίγο περίεργη νομίζω.
δεν υπάρχει θέμα να γεμίσουμε γατάκια κλπ, φροντίζουν τα αμάξια να υπάρχει έλεγχος πληθυσμού, σύγχρονα predators.
ειναι πολύ δυσκολο θεμα αυτο νομίζω και καθαρά προσωπική η επιλογή, να πω την αλήθεια αν τις αγόραζα απο το αλιχπρεςς μαλλον θα διάλεγα τα μοντέλα χωρίς αρχιδάκια, και χωρίς νυχια γιατι χαλάνε τους καναπέδες, και με τηλεκοντρόλ να αλλαζουν χρώμα στην γουνα να ταιριάζουν με τα έπιπλα, αλλα γενικά τους ανθρωπους που πετσοκόβουν τα ζώα γιατι τα αγαπανε, τους φοβάμαι λίγο.
Αυτό όμως θεωρείται κάτι "φυσικό".

μου αρέσει που ρωτας να καταλάβεις τι ήθελε να πει. Νομιζω θελει να πει εγω τους τα εκοψα οποτε ειναι το σωστό και να το κανει και ο Πολίτης μην τον παρει ο διάολος 

Ηρέμησε enaon.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα ρωτάς;

Σαφώς υπάρχει ΚΑΙ αυτή η θεώρηση εντός και εκτός φόρουμ.
Όποιος το θεωρεί φυσικό από τους πχορουμίτες, ας απαντήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
31 Οκτ 2024, 12:29