Εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι...
Re: Εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι...
συλλυπητήρια
έχασα κι εγώ την δική μου την περασμένη Πέμπτη
'23 άντε στο καλό
έχασα κι εγώ την δική μου την περασμένη Πέμπτη
'23 άντε στο καλό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
βαρια συλλυπητήρια βρε μπουμπη για την μεγαλη και ανεκπλήρωτη απώλεια σου
να την πενθησεις οπως πρεπει -να μην φας για σαραντα μερες
να την πενθησεις οπως πρεπει -να μην φας για σαραντα μερες
Τη συμπάθησα τη γυναίκα σου να ξεςIsildur έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 19:52Αστείο περιστατικό. Κόβει ένα κομμάτι η γυναίκα μου και το πάει στη μάνα μου την Κυριακή. Της λέει εκείνη
- Είναι διαβασμένη;.
- Εννοείται, έτσι θα σου την έφερνα;
- Πήγες στην εκκλησία;
- Όχι, είχε λειτουργία το πρωί στην ΕΡΤ (ή ξέρω 'γω που) και την έβαλα μπροστά στην τηλεόραση.
Κάγκελο η γιαγιά...

Ντροπή ρε. Εσύ μπορεί να μην γουστάρεις τα ζώα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι κάφρος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Isildur έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 19:52Αστείο περιστατικό. Κόβει ένα κομμάτι η γυναίκα μου και το πάει στη μάνα μου την Κυριακή. Της λέει εκείνη
- Είναι διαβασμένη;.
- Εννοείται, έτσι θα σου την έφερνα;
- Πήγες στην εκκλησία;
- Όχι, είχε λειτουργία το πρωί στην ΕΡΤ (ή ξέρω 'γω που) και την έβαλα μπροστά στην τηλεόραση.
Κάγκελο η γιαγιά...

εγω όταν λιβανίζω, βάζω τέρμα τον παρακάτω:
και έχω σοβαρούς λόγους να το κάνω. πχ βρήκα ένα χασαπομάχαιρο χωμένο στον καναπέ. σε σημείο όπου δεν υπήρχε λόγος και που δεν είχαμε επισκέπτες από την τελευταία φορά που άλλαξα τα ριχτάρια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για το οτι εισαι ακροδεξιό κατακάθι δηλαδη, αλλά αυτό το ξέρουμε. Τα υπολοιπα δεν θελουμε να τα μαθουμε, δεν κανουμε κουτσομπολιό εδω. Τα κατινοκουτσομπολια κράτα τα για το χωριό σου.
Θενκς για τα συλλυπητήρια.

nemo, δεν έχεις δίκιο. Αυτό που έγραψες εσύ ήταν αγενές. Το να γουστάρεις ή να μη γουστάρεις τα ζώα είναι δικαίωμα σου. Αλλά το να μπαίνεις στο οποιοδήποτε θέμα αφορά στη θλίψη/πόνο/οτιδήποτε κάποιου που έχασε το ζώο του, για να πεις κάτι ειρωνικό, σημαίνει ότι ούτε καν διάβασες τι έγραψε ο νηματοθέτης.nemo έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 21:59σου τα παιρνω πισω γιατι δεν ησουν ευγενικος ..
Πράγμα που σημαίνει ότι βλέπεις και τους ανθρώπους ως "κωλόσκυλα".Γιατί... όχι, φυσικά και ΔΕΝ αρκεί ένα συλλυπητήρια, παρα είναι ανθρώπινο ανθρωπινΌ ή ανθρωπΊνο, σόρρυ, για ένα κοπρόσκυλο προφανώς, οπότε ας βάλουμε κι ενα "εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι κι εσυ ασχολείσαι με ενα κωλοσκυλο", και κλείσαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θερμά συλλυπητήρια στον Βάντονο.
Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε.
Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν ξερω αν εχω δικιο ή οχι αλλα συλλυπητήρια για γατα σκυλο σε μεγαλο ανθρωπο δεν δινωΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 22:09nemo, δεν έχεις δίκιο. Αυτό που έγραψες εσύ ήταν αγενές. Το να γουστάρεις ή να μη γουστάρεις τα ζώα είναι δικαίωμα σου. Αλλά το να μπαίνεις στο οποιοδήποτε θέμα αφορά στη θλίψη/πόνο/οτιδήποτε κάποιου που έχασε το ζώο του, για να πεις κάτι ειρωνικό, σημαίνει ότι ούτε καν διάβασες τι έγραψε ο νηματοθέτης.Πράγμα που σημαίνει ότι βλέπεις και τους ανθρώπους ως "κωλόσκυλα".Γιατί... όχι, φυσικά και ΔΕΝ αρκεί ένα συλλυπητήρια, παρα είναι ανθρώπινο ανθρωπινΌ ή ανθρωπΊνο, σόρρυ, για ένα κοπρόσκυλο προφανώς, οπότε ας βάλουμε κι ενα "εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι κι εσυ ασχολείσαι με ενα κωλοσκυλο", και κλείσαμε.
να ηταν κανενα παιδακι ο μπουμπης θα το εκανα γιατι τα συναισθηματα ειναι πιο μεγαλα σε ενα παιδι
αλλα στον μαντραχαλα δεν δινω γιατι δεν παιζουμε σε φανταζι σαπουνοπερα
Μα δεν απαίτησε κανένας από σένα να δώσεις συλλυπητήρια. Θα μπορούσες κάλλιστα να απέχεις από το θέμα.nemo έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 23:18δεν ξερω αν εχω δικιο ή οχι αλλα συλλυπητήρια για γατα σκυλο σε μεγαλο ανθρωπο δεν δινωΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 22:09nemo, δεν έχεις δίκιο. Αυτό που έγραψες εσύ ήταν αγενές. Το να γουστάρεις ή να μη γουστάρεις τα ζώα είναι δικαίωμα σου. Αλλά το να μπαίνεις στο οποιοδήποτε θέμα αφορά στη θλίψη/πόνο/οτιδήποτε κάποιου που έχασε το ζώο του, για να πεις κάτι ειρωνικό, σημαίνει ότι ούτε καν διάβασες τι έγραψε ο νηματοθέτης.Πράγμα που σημαίνει ότι βλέπεις και τους ανθρώπους ως "κωλόσκυλα".Γιατί... όχι, φυσικά και ΔΕΝ αρκεί ένα συλλυπητήρια, παρα είναι ανθρώπινο ανθρωπινΌ ή ανθρωπΊνο, σόρρυ, για ένα κοπρόσκυλο προφανώς, οπότε ας βάλουμε κι ενα "εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι κι εσυ ασχολείσαι με ενα κωλοσκυλο", και κλείσαμε.
να ηταν κανενα παιδακι ο μπουμπης θα το εκανα γιατι τα συναισθηματα ειναι πιο μεγαλα σε ενα παιδι
Προσπάθησα να το θέσω ευγενικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Αύγ 2023, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 23:18δεν ξερω αν εχω δικιο ή οχι αλλα συλλυπητήρια για γατα σκυλο σε μεγαλο ανθρωπο δεν δινωΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 22:09nemo, δεν έχεις δίκιο. Αυτό που έγραψες εσύ ήταν αγενές. Το να γουστάρεις ή να μη γουστάρεις τα ζώα είναι δικαίωμα σου. Αλλά το να μπαίνεις στο οποιοδήποτε θέμα αφορά στη θλίψη/πόνο/οτιδήποτε κάποιου που έχασε το ζώο του, για να πεις κάτι ειρωνικό, σημαίνει ότι ούτε καν διάβασες τι έγραψε ο νηματοθέτης.Πράγμα που σημαίνει ότι βλέπεις και τους ανθρώπους ως "κωλόσκυλα".Γιατί... όχι, φυσικά και ΔΕΝ αρκεί ένα συλλυπητήρια, παρα είναι ανθρώπινο ανθρωπινΌ ή ανθρωπΊνο, σόρρυ, για ένα κοπρόσκυλο προφανώς, οπότε ας βάλουμε κι ενα "εδώ πεθαίνουν ανθρΏποι κι εσυ ασχολείσαι με ενα κωλοσκυλο", και κλείσαμε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε φανταζί σαπουνόπερα παίζουν όσοι νομίζουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν πλακίτσες σε ρίαλ τάιμ, σε όσους χάνουν ζώα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το έγραψα λίγο ρομαντικά γιατι εισαι στεναχωρημενος, ίσως σε παρεσυρα. Φιλοσοφησε το νομίζω με την ευκαιρία λίγο, ποσα γατακια σκυλακια και ανθρωπάκια πεθαίνουν την ημέρα, πόσοι δεσμοί κόβονται απότομα και πόση θλίψη είναι αυτό κάθε λεπτό αν θεωρήσουμε ότι είναι λογικό να υπάρχει συμπόνια. Ίσως δεν βγάζει νόημα να υπάρχει η συμπόνια που ζητάς, ίσως θα ήσουν θλιμενος για πάντα αν μπορούσες να την προσφέρεις.vantono έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 10:33Εχω ακόμα πίστη στους ανθρώπους γενικά, το εχω γραψει και σε παλιότερο νήμα. Δεν ειναι όλοι τους σάπιοι, υπάρχουν πολλές και σημαντικές εξαιρέσεις.
Κατι σκηνικά σαν το "εδω πεθαίνουν ανθρΏποι" όμως, με απογοητεύουν. Ναι τιποτένιο και μίζερο εγωπαθές πλασματίδιο, πεθαίνεις και εσυ σε αυτο τον πλανήτη. Πες μου κατι που να μην ξέρω...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρήτη: Γιατί τα νεογέννητα αιγοπροβατα πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο
από Ίακχος » 28 Νοέμ 2023, 16:54 » σε Οικολογία & Φύση - 0 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Νοέμ 2023, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρ.Κένεντι Τζούνιορ: «Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο – Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας»
από Αρίστος » 06 Μάιος 2023, 09:50 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Μάιος 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Βασιλικη" Υποδοχη στον Παύλο.Οι τίτλοι δεν πεθαινουν
από George_V » 17 Μαρ 2025, 23:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 177 Απαντήσεις
- 4523 Προβολές
-