Γιατι στις γυναικες αρεσουν περισσοτερο τα σκυλια και στους αντρες οι γατες?
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Γιατι στις γυναικες αρεσουν περισσοτερο τα σκυλια και στους αντρες οι γατες?
Οκ δεν είναι κανονας αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω ότι ισχυει. Γιατι πιστευετε συμβαινει αυτό?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Γιατι στις γυναικες αρεσουν περισσοτερο τα σκυλια και στους αντρες οι γατες?
Επειδή οι άντρες θέλουν κάτι για να προστατέψουν και οι γυναίκες κάτι για να τις προστατέψει. 

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γιατι στις γυναικες αρεσουν περισσοτερο τα σκυλια και στους αντρες οι γατες?
Ένας γνωστός μου Βιετναμέζος μου έχει πει ότι από τα σκυλιά το κρέας είναι λίγο πιο μαλακό.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 08:35Οκ δεν είναι κανονας αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω ότι ισχυει. Γιατι πιστευετε συμβαινει αυτό?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο σκύλος σχετίζεται με την αφοσίωση, η γάτα με τη ανεξαρτησία και την ισοτιμία. Δε νομίζω όμως ότι ισχύει αυτό που γράφεις.
Σίγουρα δεν ισχύει.
Είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα και όχι φύλου.
Έχω όμως την αίσθηση, χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω με στατιστικές ή κάτι σχετικό, ότι ισχύει το αντίθετο.
Οι άντρες είναι αυτοί που συμπαθούν τους σκύλους και αντιπαθούν τις γάτες.
Και έχει κάποια λογική εξήγηση αυτό.
Προσωπικώς, βρίσκω αφοπλιστικά και τα δύο είδη.
Είναι κυρίως θέμα χαρακτήρα και όχι φύλου.
Έχω όμως την αίσθηση, χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω με στατιστικές ή κάτι σχετικό, ότι ισχύει το αντίθετο.
Οι άντρες είναι αυτοί που συμπαθούν τους σκύλους και αντιπαθούν τις γάτες.
Και έχει κάποια λογική εξήγηση αυτό.
Προσωπικώς, βρίσκω αφοπλιστικά και τα δύο είδη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν έχω δει άνδρα ή έστω αρρενωπότητα να φροντίζει γατοαγέλη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγώ έχω δει. Αλλά σίγουρα οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με τα αδέσποτα.
Και κάτι βασικό. Οι γάτες δεν έχουν αγέλες. Απλώς ανέχονται η μία την άλλη σε περιπτώσεις σίτισης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν συμβαινει - εγραψες αλλη μια παπαριαΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 08:35Οκ δεν είναι κανονας αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω ότι ισχυει. Γιατι πιστευετε συμβαινει αυτό?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι δεν ισχύει.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 08:35Οκ δεν είναι κανονας αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω ότι ισχυει. Γιατι πιστευετε συμβαινει αυτό?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ενώ ισχύει ότι η γάτα σχετίζεται με την ισοτιμίαGreen Dragon έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 09:00Ο σκύλος σχετίζεται με την αφοσίωση, η γάτα με τη ανεξαρτησία και την ισοτιμία. Δε νομίζω όμως ότι ισχύει αυτό που γράφεις.

Καμμία σχέση με ισοτιμία. Είναι τα πιο εγωκεντρικά ζώα.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 19:00Ενώ ισχύει ότι η γάτα σχετίζεται με την ισοτιμίαGreen Dragon έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 09:00Ο σκύλος σχετίζεται με την αφοσίωση, η γάτα με τη ανεξαρτησία και την ισοτιμία. Δε νομίζω όμως ότι ισχύει αυτό που γράφεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ έζησα με γάτες από τα 15 μέχρι τα 35 και μόνο με σκύλους έκτοτε.
Ο σκύλος είναι σπουδαίο πλάσμα, αυτό έχω να πω
Ο σκύλος είναι σπουδαίο πλάσμα, αυτό έχω να πω
- hellegennes
Καραwhat? Πόσους άντρες ιδιοκτήτες γατιών έχεις δει, σε σχέση με ιδιοκτήτριες γατιών;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 08:35Οκ δεν είναι κανονας αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω ότι ισχυει. Γιατι πιστευετε συμβαινει αυτό?
Το αντίθετο ισχύει 100%. Οι γυναίκες, αν έχουν σκύλο, συνήθως θα προτιμήσουν μικρά σκυλιά, που είναι πιο χαριτωμένα και λιγότερο επικίνδυνα και απειλητικά.
Στους άντρες αρέσουν οι σκύλοι περισσότερο, γιατί έχουν μαζί τους μια σχέση χιλιάδων χρόνων. Είναι πιο δυνατά ζώα και πιο αφοσιωμένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Για τις γάτες λέμε όχι τους νεοδημοκράτες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 19:02Καμμία σχέση με ισοτιμία. Είναι τα πιο εγωκεντρικά ζώα.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 19:00Ενώ ισχύει ότι η γάτα σχετίζεται με την ισοτιμίαGreen Dragon έγραψε: ↑29 Ιούλ 2021, 09:00Ο σκύλος σχετίζεται με την αφοσίωση, η γάτα με τη ανεξαρτησία και την ισοτιμία. Δε νομίζω όμως ότι ισχύει αυτό που γράφεις.
Ανθρώπους;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τhe guardian : Οι ευνουχισμένοι άντρες ζουν περισσότερο - Κόψτε τους τα μπαλάκια!!
από georgebi » 03 Ιουν 2024, 15:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
03 Ιουν 2024, 16:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι γυναίκες τους άντρες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 23 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
18 Φεβ 2025, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και στα make up artist οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 08:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 08:02
-