Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Έχω αρχίσει να διαολίζομαι με τους φιλόζωους – ζωόφιλους ή όπως αλλοιώς θέλουν να αποκαλούνται.
Από τότε που βγήκε ο 4039/2014 για την προστασία των ζώων , η κάθε μια μαντάμ έχει άποψη – αξίωμα για το τι είναι κακοποίηση .
Μου ήρθε η άλλη να μου κάνει υπόδειξη ότι ο σκύλος μου είναι άγριος γιατί δεν τον βγάζω βόλτα και δεν κοινωνικοποιείται άρα είναι κακοποίηση ζώου
Ανεξάρτητα εάν εγώ κάθε βράδυ για 8 ώρες τον λύνω (τον Κανέλλο) και τρέχει σε ένα στρέμμα αυλή και με φυλάει κιόλας.
Δηλαδή για να καταλάβω
Αυτός που έχει ένα σκυλάκι κλεισμένο στο διαμέρισμά σε τέσσερις τοίχους ενάντια στην φύση του και το σέρνει δεμένο στους πέντε δρόμους δεν το κακοποιεί αλλά την μάρανε το παστούρωμα των κατσικιών τα οποία ευχαρίστως καταβροχθίζει.
Παίρνουν το σκυλί στο κρεβάτι τους ,η τρίχα καλύπτει τα πάντα και το φυλάνε και στο στόμα και αυτοί είναι καλοί ζωόφιλοι.
Εντέχνως προσπαθούν να περάσουν μια ολόκληρη κουλτούρα
Εκατό πεθάνανε στο Μάτι (και παιδάκια μικρά), το κακομοίρικο το σκυλάκι πάνω στο βράχο έγινε Viral. Μισανθρωπία είναι αυτό κυρίες και κύριοι ζωόφιλοι για να τελειώνουμε.
Γινανε μελέτες ότι κάποιοι sirial killers βασάνιζαν ζώα στα μικρά τους πριν αρχίσουν να σφάζουν κοσμάκη , το κάνανε παντιέρα και το κολλάνε παντού. Οτι κάποιοι άλλοι στις ίδιες μελέτες κατουράγανε το κρεβάτι τους ή είχαν μαλάκες γονιούς " αδιάφορο " γιατί δεν βοηθάει.
Δεν διεκδικώ την σοφία των ουρανών αλλά νισάφι πια με τους ακραίους .
Από τότε που βγήκε ο 4039/2014 για την προστασία των ζώων , η κάθε μια μαντάμ έχει άποψη – αξίωμα για το τι είναι κακοποίηση .
Μου ήρθε η άλλη να μου κάνει υπόδειξη ότι ο σκύλος μου είναι άγριος γιατί δεν τον βγάζω βόλτα και δεν κοινωνικοποιείται άρα είναι κακοποίηση ζώου
Ανεξάρτητα εάν εγώ κάθε βράδυ για 8 ώρες τον λύνω (τον Κανέλλο) και τρέχει σε ένα στρέμμα αυλή και με φυλάει κιόλας.
Δηλαδή για να καταλάβω
Αυτός που έχει ένα σκυλάκι κλεισμένο στο διαμέρισμά σε τέσσερις τοίχους ενάντια στην φύση του και το σέρνει δεμένο στους πέντε δρόμους δεν το κακοποιεί αλλά την μάρανε το παστούρωμα των κατσικιών τα οποία ευχαρίστως καταβροχθίζει.
Παίρνουν το σκυλί στο κρεβάτι τους ,η τρίχα καλύπτει τα πάντα και το φυλάνε και στο στόμα και αυτοί είναι καλοί ζωόφιλοι.
Εντέχνως προσπαθούν να περάσουν μια ολόκληρη κουλτούρα
Εκατό πεθάνανε στο Μάτι (και παιδάκια μικρά), το κακομοίρικο το σκυλάκι πάνω στο βράχο έγινε Viral. Μισανθρωπία είναι αυτό κυρίες και κύριοι ζωόφιλοι για να τελειώνουμε.
Γινανε μελέτες ότι κάποιοι sirial killers βασάνιζαν ζώα στα μικρά τους πριν αρχίσουν να σφάζουν κοσμάκη , το κάνανε παντιέρα και το κολλάνε παντού. Οτι κάποιοι άλλοι στις ίδιες μελέτες κατουράγανε το κρεβάτι τους ή είχαν μαλάκες γονιούς " αδιάφορο " γιατί δεν βοηθάει.
Δεν διεκδικώ την σοφία των ουρανών αλλά νισάφι πια με τους ακραίους .
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Δεν είναι ζωόφιλοι - είναι σκυλολάτρες.
Αυτή η διαφορά είναι σημαντική...
.
Αυτή η διαφορά είναι σημαντική...
.
Να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί είναι κακό κάποιος να αγαπάει μόνο τα σκυλιά και όχι όλα τα ζώα;
Το λες συνέχεια ως κάτι κακό και μεμπτό αυτό.
Ειλικρινής η απορία από ένα άτομο που αγαπάει όλα τα ζώα, παρόλα αυτά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος έχει αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο είδος.
Εσύ γιατί έχεις;
Όχι βέβαια πουθενά δεν ανεβαίνει, ξέρει ποια είναι η θέση της. Το χαλάκι και το κρεβάτι της. Ποτέ δεν έχω δει τρίχα στα έπιπλα.
Ποτέ δεν έχει χέσει σε πεζοδρόμιο και γενικά όλα αυτά που κάνουν τα άλλα, το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις...
the end
Αν αναλογιστούμε τι μουνόπανα υπάρχουν στην έλ κοινωνία, όπου καθημερινά ακούς για βασανισμούς ζώων, καθημερινά όμως,
η αντίδραση από τις φιλοζωϊκές κρίνεται από ανεπαίσθητη έως χλιαρή.
η αντίδραση από τις φιλοζωϊκές κρίνεται από ανεπαίσθητη έως χλιαρή.
Όταν ήμουν φοιτητής, ήταν ανάγκη να κρατήσω ένα λυκόσκυλο για δύο μέρες.
Δεν μου λένε όμως ότι είναι μαθημένο να κοιμάται στο κρεβάτι του αφεντικού.
Πάω το βράδυ να κοιμηθώ, ανεβαίνει στο κρεβάτι, το κατεβάζω. Με το που πήγαινα να κλείσω τα μάτια μου, πάλι επάνω στο κρεβάτι. Το κλείνω στο άλλο δωμάτιο, αρχίζει το κλάμα ξυπνάει η πολυκατοικία. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Αύγ 2018, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρόβλημα είναι ότι οι σκύλοι είναι πιο instagrammable και προγραμματισμένοι να λατρεύουν το αφεντικό τους σαν θεότητα ακόμα και αν είναι το λιγότερο αξιοσέβαστο και περισσότερο πανηλίθιο μουνί του πλανήτη.
Κοιτάχτε τι ύφος έχουν οι γάτες (από "θεέ μου είναι ψυχοπαθής" μέχρι "δε μας γαμάς κι εσύ καραγκιόζη") και συγκρίνετε με τους σκύλους:
https://www.lifo.gr/lifoland/lifopets/2 ... noston-mas
Κοιτάχτε τι ύφος έχουν οι γάτες (από "θεέ μου είναι ψυχοπαθής" μέχρι "δε μας γαμάς κι εσύ καραγκιόζη") και συγκρίνετε με τους σκύλους:
Τα ζώα συντροφιάς είναι αστική συνήθεια.
Όσοι μεγάλωσαν σε περιβάλλον όπου τα ζώα αντιμετωπίζονται μόνον ως εργαλεία έχουν άλλη νοοτροπία.
Σε δυο τρεις γενιές πιθανόν να την ξεπεράσουν.
Όσοι μεγάλωσαν σε περιβάλλον όπου τα ζώα αντιμετωπίζονται μόνον ως εργαλεία έχουν άλλη νοοτροπία.
Σε δυο τρεις γενιές πιθανόν να την ξεπεράσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένας χασάπης μπορεί να αγαπάει τα ζώα; 

foscilis έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 19:37Το πρόβλημα είναι ότι οι σκύλοι είναι πιο instagrammable και προγραμματισμένοι να λατρεύουν το αφεντικό τους σαν θεότητα ακόμα και αν είναι το λιγότερο αξιοσέβαστο και περισσότερο πανηλίθιο μουνί του πλανήτη.

Αυτό ακριβώς. Οι σκύλοι σε κοιτάνε σαν θεό και οι γάτες σαν ηλίθιο.
Μεταξύ των δύο βλεμμάτων κάπου βρίσκεις την ισορροπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01