Και ξαφνικά...μαζική εμφάνιση αδέσποτων
- Golden Age
Και ξαφνικά...μαζική εμφάνιση αδέσποτων
Μέσα στο καλοκαίρι έχω δει στη συνοικία μου και στους γύρω δρόμμους να κάνουν την εμφάνισή τους νέα αδέσποτα σκυλιά. Μέχρι και αγέλη είχε κάνει την εφάνισή της μια φορά. Σχετικά κοντά στη συνοικία μου είναι κι ένας δρόμμος μεγάλης κυκλοφορίας κι έχω δει κι εκεί να εμφανίζονται. Όσο περνά ο καιρός και πληθαίνουν. Τί συμβαίνει; Τα άφησαν απο τα καταφύγια του δήμου στο δρόμμο; Ή την έχει δώσει σε διάφορους ασυνείδητους και τα εγκαταλείπουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 17 Αύγ 2023, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Και ξαφνικά...μαζική εμφάνιση αδέσποτων
Και τα δύο.Golden Age έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 00:10Μέσα στο καλοκαίρι έχω δει στη συνοικία μου και στους γύρω δρόμμους να κάνουν την εμφάνισή τους νέα αδέσποτα σκυλιά. Μέχρι και αγέλη είχε κάνει την εφάνισή της μια φορά. Σχετικά κοντά στη συνοικία μου είναι κι ένας δρόμμος μεγάλης κυκλοφορίας κι έχω δει κι εκεί να εμφανίζονται. Όσο περνά ο καιρός και πληθαίνουν. Τί συμβαίνει; Τα άφησαν απο τα καταφύγια του δήμου στους δρόμμο; Ή την έχει δώσει σε διάφορους ασυνείδητους και τα εγκαταλείπουν;
- Golden Age
Απ' ότι φαίνεται υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στην πόλη:
https://www.onlarissa.gr/2023/08/16/kat ... sekare-to/
Το κέντρο βέβαια το 'χουν καθαρό.
Golden Age έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 00:16Απ' ότι φαίνεται υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στην πόλη:
Λυσσασμένα σκυλιά

Στον δρόμο που πάω προς την δουλειά μου εμφανίσθηκαν αδέσποτα. Είναι περίπου 1 χιλιόμετρο και τώρα με το σκοτάδι το πρωί πάω με λεωφορείο. Δεν γίνεται αλλιώς.
Όταν τα πρωτοείδα άλλαξα πεζοδρόμιο και ξαφνικά βλέπω ένα να έρχεται προς το μέρος μου μες στο σκοτάδι σαν αιλουροειδές. Γύρισα στην κοντινότερη φωτισμένη στάση λεωφορείου.
Να σημειώσω ότι ο δρόμος φωτίζεται επαρκώς και έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα το πρωί, αλλά ο φόβος είναι φόβος.
Όταν τα πρωτοείδα άλλαξα πεζοδρόμιο και ξαφνικά βλέπω ένα να έρχεται προς το μέρος μου μες στο σκοτάδι σαν αιλουροειδές. Γύρισα στην κοντινότερη φωτισμένη στάση λεωφορείου.

Να σημειώσω ότι ο δρόμος φωτίζεται επαρκώς και έχει αρκετό κόσμο τέτοια ώρα το πρωί, αλλά ο φόβος είναι φόβος.
Υπηρχε ο μαλακας Ελληνας που δεν στειρωνε τον κοπρο του και αμολαγε τα κουταβια οπου να'ναι, και υπηρχε και ο μαλακας που εριχνε φολες.
Το κρατος πηγε φουλ επιθεση στον δεύτερο εξομοιωνωντας τα κοπροσκυλα με τους ανθρώπους και βαζοντας εξοντωτικα προστιμα, και αφησε τον πρωτο να αλωνιζει. Ε κάπου εκεί χαθηκε η ισορροπία που υπηρχε, και γεμισε αδεσποτα η χωρα.
Το κρατος πηγε φουλ επιθεση στον δεύτερο εξομοιωνωντας τα κοπροσκυλα με τους ανθρώπους και βαζοντας εξοντωτικα προστιμα, και αφησε τον πρωτο να αλωνιζει. Ε κάπου εκεί χαθηκε η ισορροπία που υπηρχε, και γεμισε αδεσποτα η χωρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτασεις για τον μηδενισμο του αριθμου των αδεσποτων στην χωρα μας
από Alex Amsterdam » 16 Απρ 2024, 01:41 » σε Ζώα & άνθρωπος - 175 Απαντήσεις
- 6318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Απρ 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση δε βλέπω τις τασεις στο Χ ξαφνικα
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 00:16 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-