Πρόβλημα με τη γάτα μου.
Πρόβλημα με τη γάτα μου.
Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πρόβλημα με τη γάτα μου.
Σε διάλεξε, σε υϊοθέτησε, πέρασε το σπίτι σου στο όνομά της, σε έκανε υπηρέτη της, αυτά.
Kαλως ήρθες στις γάτες
Αν δε σ'αρέσει πάρε σκύλο.
Kαλως ήρθες στις γάτες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Χα χα καλό!
- kongrosian
είναι στο χαρακτήρα της γάτας. κι εμένα η δικιά μου δεν θέλει χάδια, παρά μόνο αν το αποφασίσει η ίδια.
κι έχω την εντύπωση ότι οι θηλυκές είναι έτσι.
Είναι κακά ζωντανά!!
Αστη μια μερα νηστικη να δουμε πως θα παει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 08:34Σε διάλεξε, σε υϊοθέτησε, πέρασε το σπίτι σου στο όνομά της, σε έκανε υπηρέτη της, αυτά.
Kαλως ήρθες στις γάτες

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
20--- έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 06:09Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
Μπορεί να έχει διαμορφωθεί ο βασικός της χαρακτήρας (την υιοθέτησες ενήλικη υποθέτω), όμως δυο μήνες είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για οριστικά συμπεράσματα, καθότι θεωρώ πως βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής.
Όπως και να'χει, σε ένα χρόνο θα δείξει. Έχε υπόψη πως αλλάζουν οι συμπεριφορές της γάτας-συνήθως προς το καλύτερο.
Αυτό που σου συνιστώ να κάνεις προς το παρόν, είναι να μη την πιέζεις για χάδια.
Το ελαφρύ δάγκωμα είναι παιχνίδι και ένδειξη οικειότητας, μη σε ανησυχεί.
Χάιδευέ την όταν τη βρίσκεις ήρεμη, αποφεύγοντας την περιοχή της κοιλιάς και χωρίς απότομες κινήσεις.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν είναι θέμα φύλου, αλλά χαρακτήρα του ζώου. Άλλες είναι παιχνιδιάρες, άλλες χαδιάρες, άλλες αποστασιοποιημένες και άλλες.. επιθετικές!kongrosian έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 09:23είναι στο χαρακτήρα της γάτας. κι εμένα η δικιά μου δεν θέλει χάδια, παρά μόνο αν το αποφασίσει η ίδια.
Η δική μου λ.χ. είναι συνδυασμός παιχνιδιάρας και χαδιάρας. Μέχρι και φιλάκια μου δίνει.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
νομίζεις ότι στο λέω για πλάκα αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις γάτες
σύντομα θα φτάσεις κι εσύ στο εξής στάδιο, όταν και αν αποφασίσει ΑΥΤΗ να έρθει για χάδια και κάτσει στην αγκαλιά σου, θα φοβάσαι και να αναπνεύσεις μη σηκωθεί και φύγει, θα βλέπεις το ίδιο κανάλι 2 ώρες γιατί δε θα θες να τεντωθείς για να πιάσεις το τηλεκοντρόλ, θα κινδυνέψεις να τα κάνεις πάνω σου κλπ
μην ανησυχείς συμβαίνει σε όλους
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ό,τι σου είπαν ήδη και άλλοι. Είναι κλασική περίπτωση γάτας. Απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά. Θα σου έρθει για χάδια και παιχνίδια, αλλά οπότε θέλει αυτή.20--- έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 06:09Εδώ και δύο μήνες έχω υιοθετήσει μια γατούλα τη Maxi. Μου κρατάει συντροφιά πολύ καλά όταν στο σπίτι δεν είναι κανείς άλλος. Την έχω αγαπήσει αυτή τη γατούλα αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στην αρχή ήταν πολύ χαδιάρα και τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου για να της χαιδέψω το κεφαλάκι και όλο νιαούριζε. Από τότε που κατάλαβε πως υπάρχει φαί στο σπίτι δεν θέλει καθόλου χάδια. Ακούει όταν πάω στη κουζίνα και έρχεται αμέσως για να της βάλω να φάει. Αλλά αμέσως μόλις φάει πάει και ξαπλάρει στο κρεβάτι μου και κοιμάται. Ακόμα χειρότερα μερικές φορές όταν πάω να τη χαιδέψω ή τη πιάνω λίγο απότομα με δαγκώνει ελαφρά. Το καταλαβαίνω αν τη πιάσω λίγο απότομα νευριάζει και χτυπάει νευρικά την ουρά της πάνω κάτω. Αυτό εντάξει το προσέχω αλλά δεν καταλαβαίνω: Γιατί δεν θέλει χάδια πια?
Γάτες γκόννα γατ.
Γάτα είναι, έχει χαρακτήρα και συμπεριφορά, σεβασου την ,δεν είναι κούκλα για να παίζεις οποτε θέλεις ούτε τηλεκατευθηνομενο .
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 2190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
17 Μάιος 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα σάκος μια γάτα και ένας κρατούμενος
από Frappezitis » 13 Φεβ 2024, 20:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Φεβ 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για το θεο.Ξεκληριστηκε οικογενεια στην Ινδια για να σωσει μια γατα.
από Alex Amsterdam » 11 Απρ 2024, 21:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 88 Απαντήσεις
- 3470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
14 Απρ 2024, 23:07
-