Γιατί είναι εντάξει να σκοτώσεις μια κατσαρίδα ή μια μύγα, αλλά αν σκοτώσεις μια γάτα σε κράζουν όλοι?
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Γιατί είναι εντάξει να σκοτώσεις μια κατσαρίδα ή μια μύγα, αλλά αν σκοτώσεις μια γάτα σε κράζουν όλοι?
Εγώ προσωπικά δεν σκοτώνω τίποτα απολύτως, αν δω κάποιο έντομο σπίτι μου το πιάνω και το βγάζω έξω, αλλά γιατί αν το σκοτώσω δεν θα μου πει κανείς τίποτα? Και αυτό ένα είδος ρατσισμού δεν είναι? Και η μύγα ζωντανός οργανισμός δεν είναι με το ίδιο δικαίωμα στην ζωή όπως και ο σκύλος και ο άνθρωπος πχ?
- Otto Weininger
Re: Γιατί είναι εντάξει να σκοτώσεις μια κατσαρίδα ή μια μύγα, αλλά αν σκοτώσεις μια γάτα σε κράζουν όλοι?
Κούρασες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Souvlatzis
Re: Γιατί είναι εντάξει να σκοτώσεις μια κατσαρίδα ή μια μύγα, αλλά αν σκοτώσεις μια γάτα σε κράζουν όλοι?
Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι.
Απλά επειδή η γάτα μας εξυπηρετεί τόσα χρόνια, ενώ η κατσαρίδα όχι, είναι αναμενόμενο να έχει μια πιο ευνοϊκή μεταχειριση
Απλά επειδή η γάτα μας εξυπηρετεί τόσα χρόνια, ενώ η κατσαρίδα όχι, είναι αναμενόμενο να έχει μια πιο ευνοϊκή μεταχειριση
Άμα το πάμε έτσι και τα μικρόβια κι οι υιοί ζωντανοί οργανισμοί είναι, γιατί να θυσιάζουμε εκατομμύρια για να επιβιώσουμε μόνο εμείς (ως άτομα, όχι ως ανθρωπότητα);Souvlatzis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 01:23Εγώ προσωπικά δεν σκοτώνω τίποτα απολύτως, αν δω κάποιο έντομο σπίτι μου το πιάνω και το βγάζω έξω, αλλά γιατί αν το σκοτώσω δεν θα μου πει κανείς τίποτα? Και αυτό ένα είδος ρατσισμού δεν είναι? Και η μύγα ζωντανός οργανισμός δεν είναι με το ίδιο δικαίωμα στην ζωή όπως και ο σκύλος και ο άνθρωπος πχ?
Οι κατσαρίδες μου επιτίθενται. Μου κάνουν μπούλινγκ οι μαλακισμένες. Θάνατος.
- Souvlatzis
- Souvlatzis
Οι κατσαρίδες, οι μύγες κλπ ζωύφια που συναντάμε στο μέσο Ελληνικό σπίτι δεν παρουσιάζουν κανέναν κίνδυνο προς την υγεία μαςΓραφικός έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 01:29Άμα το πάμε έτσι και τα μικρόβια κι οι υιοί ζωντανοί οργανισμοί είναι, γιατί να θυσιάζουμε εκατομμύρια για να επιβιώσουμε μόνο εμείς (ως άτομα, όχι ως ανθρωπότητα);Souvlatzis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 01:23Εγώ προσωπικά δεν σκοτώνω τίποτα απολύτως, αν δω κάποιο έντομο σπίτι μου το πιάνω και το βγάζω έξω, αλλά γιατί αν το σκοτώσω δεν θα μου πει κανείς τίποτα? Και αυτό ένα είδος ρατσισμού δεν είναι? Και η μύγα ζωντανός οργανισμός δεν είναι με το ίδιο δικαίωμα στην ζωή όπως και ο σκύλος και ο άνθρωπος πχ?
Οι κατσαρίδες μου επιτίθενται. Μου κάνουν μπούλινγκ οι μαλακισμένες. Θάνατος.
Ρε συ, μου επιτίθενται. Με βλέπουν και λένε "πάνω του". Εϊναι τώρα συμπεριφορά αυτή; Μου τρώνε και τα βιβλία, λίγο το έχεις;Souvlatzis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 01:33Οι κατσαρίδες, οι μύγες κλπ ζωύφια που συναντάμε στο μέσο Ελληνικό σπίτι δεν παρουσιάζουν κανέναν κίνδυνο προς την υγεία μας
στην αυστραλία σκοτώνουν τις γάτες γιατί είναι υπεύθυνες για την εξαφάνιση διαφόρων ζωυφίων, από τότε που τις φέρανε στο νησί.
Όχι μόνο δεν μου ξέφυγε, αλλά και τώρα που μου το διευκρινίζεις δεν μπορώ να εντοπίσω το λάθος. Ξεμπρόστιασέ με τον αγράμματο!
SpoilerShow
το γαμημένο το γκουγκλ πατάς υιός και σου βγάζει "υιός της γρίπης". Εγώ φταίω μετά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 22 Νοέμ 2018, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες μου ότι με δουλεύεις !
Πού βρέθηκε τόση ευγένεια εδώ μέσα; Μπας και μπήκα σε λάθος πχόρουμ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενταξει, δεν εβρισαν και ΛΟΑΤΚΤΙ+++
από panos291 » 14 Μαρ 2024, 07:34 » σε Εγκληματικότητα - 56 Απαντήσεις
- 1578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
18 Μαρ 2024, 19:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενταξει αλλοδαπο βασανισαν,ΟΧΙ καποιον ανθρωπο !!
από Frappezitis » 15 Μαρ 2024, 17:12 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
16 Μαρ 2024, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εντάξει, τελικά μπορεί να μην είναι ούτε 2-3 τόνοι...
από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 18:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 367 Απαντήσεις
- 6777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
08 Μαρ 2025, 23:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όποια δεν ψηφισει ΝΔ και Γιωργιo Αυτια απολυεται.Ενταξει κοριτσια?
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2024, 09:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Ιουν 2024, 10:42
-