Κατηγορίες ανθρώπων που ΔΕΝ θα έπρεπε να ψηφίζουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κατηγορίες ανθρώπων που ΔΕΝ θα έπρεπε να ψηφίζουν
Ένας από τους βασικότερους λόγους που είμαι αντι-δημοκράτης είναι ότι δεν πιστεύω στην έννοια της ισότητας όπως μας επιβάλλεται από την σύγχρονη κοινωνία. Εξηγούμαι...
Δεν δέχομαι εγώ να θεωρούμαι ίσος και να έχω την ίδια ψήφο με έναν αγράμματο που δεν έβγαλε ούτε δημοτικό.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με κάποιον που έχει iQ κάτω από τον μέσο όρο και άρα μπορεί πολύ εύκολα να πέσει θύμα δημαγωγίας από τον κάθε τυχάρπαστο.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με μια πόρνη ή με κάποιο άλλο παρακμιακό στοιχείο.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με έναν που δεν ασχολείται ποτέ με την πολιτική (στην αρχαιότητα αυτούς τους έλεγαν "ιδιώτες" δηλαδή "ηλίθιους").
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με έναν αστράτευτο βουτυρομπεμπέ που το παίζει αντιρρησίας συνείδησης . Πρώτα πρέπει να γίνεσαι ΟΠΛΙΤΗΣ και μετά ΠΟΛΙΤΗΣ.
κλπ κλπ...
Ψηφίστε ποιες κατηγορίες ανθρώπων πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου και άρα να επηρεάζουν την ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι πέντε (5) επιλογές.
Δεν δέχομαι εγώ να θεωρούμαι ίσος και να έχω την ίδια ψήφο με έναν αγράμματο που δεν έβγαλε ούτε δημοτικό.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με κάποιον που έχει iQ κάτω από τον μέσο όρο και άρα μπορεί πολύ εύκολα να πέσει θύμα δημαγωγίας από τον κάθε τυχάρπαστο.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με μια πόρνη ή με κάποιο άλλο παρακμιακό στοιχείο.
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με έναν που δεν ασχολείται ποτέ με την πολιτική (στην αρχαιότητα αυτούς τους έλεγαν "ιδιώτες" δηλαδή "ηλίθιους").
Δεν δέχομαι να έχω την ίδια ψήφο με έναν αστράτευτο βουτυρομπεμπέ που το παίζει αντιρρησίας συνείδησης . Πρώτα πρέπει να γίνεσαι ΟΠΛΙΤΗΣ και μετά ΠΟΛΙΤΗΣ.
κλπ κλπ...
Ψηφίστε ποιες κατηγορίες ανθρώπων πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου και άρα να επηρεάζουν την ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι πέντε (5) επιλογές.
- Πηγαδίσιος
-
Re: Κατηγορίες ανθρώπων που ΔΕΝ θα έπρεπε να ψηφίζουν
Ψηφισα 3,4,6,10,14.
Θα 'θελα να ειχα 2-3 επιλογες ακομη.
Θα 'θελα να ειχα 2-3 επιλογες ακομη.
- hellegennes
Ψήφισα μόνο το «άλλο» και εννοώ μ' αυτό την κατηγορία ανθρώπων που κάνουν λίστες για το ποιοι άλλοι δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν εκτός απ' αυτούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αν κάποιος/α δεν είναι "ευειδείς", δεν εμπνεει, έχει όψη περίεργη, δεν φταίεει ο ίδιος/α για αυτό, φύση είναι, δεν μπορεί να παντερυτεί διότι δεν μπορεί να ταιριαστεί, και έτσι τα έχει κάνει τα μαλιά και αλλιώς και τα βλέφαρα και όλα τα έχει δοκιμάσει αλλά...δεν...
Γιατί πρέπει να τους αποκλείσουμε ;
Άεργοι Τεμπέληδες, κατηγορία με πολύ ενδιαφέρον και άποψη. Γιατί να τους αποκλείσεις; επειδή εσύ τρέχεις μέρα νύχτα πάνω κάτω για ένα μισθό και ένα ένσημο; , νοικοκύρης είσαι, δε λέω,αλλά ο άλλος δε μπορεί... Γιατί να τους αποκλείσουμε?
7. Πόρνες, μοιχοί, τοξικομανείς και λοιπά περιθωριακά στοιχεία, μα τι λέτε τώρα;
Οι πόρνες έχουν μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για την κοινωνία, την βλέπουν γυμνή καθημερινά. Τις τους χρειαζόμαστε.
Μοίχοι, τι είναι αυτό τώρα; Αν στην πέση η γειτόνισσα και δεν πας, είναι αμαρτία κατά Καζαντζάκη, τους θέλουμε και υποψήφιους.
Γιατί πρέπει να τους αποκλείσουμε ;
Άεργοι Τεμπέληδες, κατηγορία με πολύ ενδιαφέρον και άποψη. Γιατί να τους αποκλείσεις; επειδή εσύ τρέχεις μέρα νύχτα πάνω κάτω για ένα μισθό και ένα ένσημο; , νοικοκύρης είσαι, δε λέω,αλλά ο άλλος δε μπορεί... Γιατί να τους αποκλείσουμε?
7. Πόρνες, μοιχοί, τοξικομανείς και λοιπά περιθωριακά στοιχεία, μα τι λέτε τώρα;
Οι πόρνες έχουν μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για την κοινωνία, την βλέπουν γυμνή καθημερινά. Τις τους χρειαζόμαστε.
Μοίχοι, τι είναι αυτό τώρα; Αν στην πέση η γειτόνισσα και δεν πας, είναι αμαρτία κατά Καζαντζάκη, τους θέλουμε και υποψήφιους.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 22:35Ψήφισα μόνο το «άλλο» και εννοώ μ' αυτό την κατηγορία ανθρώπων που κάνουν λίστες για το ποιοι άλλοι δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν εκτός απ' αυτούς.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Esperos
15. Οι νέοι ηλικίας 18-24 ετών.
Αν το έχουν μάθει-πληροφορηθεί ότι έχουμε εκλογές, φυσικά και να πάνε.
9. Όσοι κατά το παρελθόν μπήκαν στην φυλακή για σοβαρά αδικήματα.
Αν μπήκαν βγήκαν και δεν ξαναμπήκαν, ναι, να ψηφίσουν και να τους κάνουμε και opinion leaders
Αν το έχουν μάθει-πληροφορηθεί ότι έχουμε εκλογές, φυσικά και να πάνε.
9. Όσοι κατά το παρελθόν μπήκαν στην φυλακή για σοβαρά αδικήματα.
Αν μπήκαν βγήκαν και δεν ξαναμπήκαν, ναι, να ψηφίσουν και να τους κάνουμε και opinion leaders
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Ποιο τσακαλι ψηφισε και το 4 και το 5 μαζι;
Δεν καταλαβαινει οτι βαζοντας το 4 συμπεριλαμβανει και το 5;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
΄
Ψήφισα το 21. Όλοι οι ακροδεξιοί, χουντικοί, χρυσαύγουλα, ΝεοΝαζιάρες και λάτρεις του Χίτλερ και γενικά του μαύρου φασισμού.
Εκτός αν αυτοί περιλαμβάνονται στο Νο 8, με το χαμηλό IQ!
.
Ψήφισα το 21. Όλοι οι ακροδεξιοί, χουντικοί, χρυσαύγουλα, ΝεοΝαζιάρες και λάτρεις του Χίτλερ και γενικά του μαύρου φασισμού.
Εκτός αν αυτοί περιλαμβάνονται στο Νο 8, με το χαμηλό IQ!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Να ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες, και να μην έχουμε ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.
- Esperos
Έχεις δίκιο, το 5 εγώ το ψήφισα.stergiosbik έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 22:48Ποιο τσακαλι ψηφισε και το 4 και το 5 μαζι;
- hellegennes
Νάνδρε, αν ψηφίσεις το Νο8, έτσι κι αλλιώς αποκλείεις τεράστιο μέρος του πληθυσμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Esperos
Έλα ρε, σοβαρέψου, αν είναι ένας καλός, και θέλει, και μετέχει της ελληνικής παιδείας, γιατί όχι;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2018, 22:51Να ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες, και να μην έχουμε ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.
Δυο παρατηρήσεις :
1. Αυτό το μοιχοί στην επιλογή 7 βγάζει τα 3/4 του συνόλου των ψηφοφόρων εκτός δικαιώματος.
2. Αν μπει κριτήριο IQ η ΧΑ μένει εκτός κοινοβουλίου.
1. Αυτό το μοιχοί στην επιλογή 7 βγάζει τα 3/4 του συνόλου των ψηφοφόρων εκτός δικαιώματος.
2. Αν μπει κριτήριο IQ η ΧΑ μένει εκτός κοινοβουλίου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Μάιος 2023, 14:11
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια απ'αυτές τις κατηγορίες ανήκει ο Έκτορας;
από Εκτωρ » 01 Νοέμ 2023, 17:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
02 Νοέμ 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-