Α. Τζιτζικώστας Με σεξιστικές ευχές και πορνογραφικές αναφορές αποχαιρετά το 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Α. Τζιτζικώστας Με σεξιστικές ευχές και πορνογραφικές αναφορές αποχαιρετά το 2019
Α ρε Μισέλ θα λέτε και θα κλαίτε, όταν ο "γύπας" χτυπούσε ώριμα και με τακτ.
Re: Α. Τζιτζικώστας Με σεξιστικές ευχές και πορνογραφικές αναφορές αποχαιρετά το 2019
Ε, καλα...
Να!
Να!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Alien666 έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 18:38Ελεος, ρε παιδιά. Μετά πρόσθεσε: "χολυγουντιανή θέλουμε, έτσι;". Το δε "ενδιαφέρεσαι", δεν το ρωτάει στην κυρία.
Μη παραχαράσσετε...
Στο 0.42
Το σκουπίδι
Χιούμορ 15χρονου

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
λεπτομέρεια ότι όλο το σόου το έδωσε μπροστά σε παιδιά. Πιωμένος ήταν ή μήπως είχε χτυπήσει καμιά χιονάτη για το καλό;
Εσύ για το "δάχτυλο" μου λες, ενώ εγώ λέω ότι πουθενά δεν ρωτά αν ενδιαφέρεται η κυρία.
Μπαμ κάνει ότι το νόημα του αστείου του ήταν ότι "Ελπίζουμε να μην θέλετε να σας δώσουμε τους υπαλλήλους μας για να γυρίσετε ταινίες τύπου σειρηνάκη, εμείς θέλουμε χολυγουντιανές".
Αυτό ήταν. Σεξιστικό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δέντρα,κάλαντα,παιδάκια,μες το κλίμα ο μπαγάσας
ΚαραγκιοζλικιAlien666 έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 18:55Εσύ για το "δάχτυλο" μου λες, ενώ εγώ λέω ότι πουθενά δεν ρωτά αν ενδιαφέρεται η κυρία.
Μπαμ κάνει ότι το νόημα του αστείου του ήταν ότι "Ελπίζουμε να μην θέλετε να σας δώσουμε τους υπαλλήλους μας για να γυρίσετε ταινίες τύπου σειρηνάκη, εμείς θέλουμε χολυγουντιανές".
Αυτό ήταν. Σεξιστικό;
Δε φταίει αυτός ,αυτή την ανατροφή τού έδωσαν και βγήκε έτσι ο γόνος και κληρονομικώ δικαιώματι επίσης κατέχει θέση.
- Μαυροβασίλης
σκέτος μαλάκας, όπως όταν ξεγιβέντιζε τη γυναίκα του για να χαζογελάει με τους δαπίτες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Ψυχικά σαλεμένος βουτυρομπεμπές.
καλά αυτό εξυπακούεται. Απλά ο μαλάκας σε γενικές γραμμές έχει την τάση να κρύβεται. Η ζουζού ή το αλκοόλ μειώνουν τις αναστολές. Επιτρέπουν στον μπετόβλακα να είναι ο εαυτός του χωρίς να πιέζεται προσπαθώντας να παριστάνει ότι είναι κάτι άλλοΜαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:01σκέτος μαλάκας, όπως όταν ξεγιβέντιζε τη γυναίκα του για να χαζογελάει με τους δαπίτες
Αυτοί είναι οι ψευτοσυντηρητικοί της νδ. Ο Τζιτζι δεν ήταν πιωμένος, ήταν ο πραγματικός του εαυτός και τα είπε αυτά. Σε όλη την άλλη πολιτική ζωή του υποκρίνεται όπως και οι περισσότεροι της νδ που το παίζουν καλοί χριστιανοί, οικογενειάρχες κτλ. Εμένα πάντως μου άρεσε που οι γυναίκες εκεί χασκογελούσαν μετά το "αστείο" του Τζίτζι μπροστά στα μικρά παιδιά τους κιόλας.
Nero έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:05καλά αυτό εξυπακούεται. Απλά ο μαλάκας σε γενικές γραμμές έχει την τάση να κρύβεται. Η ζουζού ή το αλκοόλ μειώνουν τις αναστολές. Επιτρέπουν στον μπετόβλακα να είναι ο εαυτός του χωρίς να πιέζεται προσπαθώντας να παριστάνει ότι είναι κάτι άλλοΜαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:01σκέτος μαλάκας, όπως όταν ξεγιβέντιζε τη γυναίκα του για να χαζογελάει με τους δαπίτες

Νομίζω ότι είναι πολύ εσωτερική του σιναφιουΣτύγιος έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:13Nero έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:05καλά αυτό εξυπακούεται. Απλά ο μαλάκας σε γενικές γραμμές έχει την τάση να κρύβεται. Η ζουζού ή το αλκοόλ μειώνουν τις αναστολές. Επιτρέπουν στον μπετόβλακα να είναι ο εαυτός του χωρίς να πιέζεται προσπαθώντας να παριστάνει ότι είναι κάτι άλλοΜαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Ιαν 2020, 19:01
σκέτος μαλάκας, όπως όταν ξεγιβέντιζε τη γυναίκα του για να χαζογελάει με τους δαπίτεςομολογώ ότι αυτή την ορολογία δεν την ήξερα
Αείποτε διδάσκομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζικώστας, πιστεύετε πως πήρε την θέση για λόγους ασφαλείας;
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Νοέμ 2024, 10:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 17:32
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Σεπ 2024, 21:54
-