Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 12:26η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυνανίζονται μέσα στα σώματά μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έναν είπες και τον παντρεύτηκες για να κάνεις παιδί
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Δεν έχω πει ποτέ τέτοια ψέμματα, με συκοφαντείς. Φέρε λινκ, πού τα είδες αυτα; Μήπως με μπερδεύεις με καμία αλλη;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλες παρθένες ήμασταν μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Κι όσες δεν παντρεύτηκαν, ακόμη παρθένες είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΕπιβεβαιώνωGherschaagk έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:09Όλες παρθένες ήμασταν μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Κι όσες δεν παντρεύτηκαν, ακόμη παρθένες είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στείλτε φωτό να επιβεβαιώσω 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εγω είπα κανέναν αλλά είπες ότι έχεις παιδί και δεν γίνεται μυριζωντας το κρινο
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- hellegennes
Έχω εκφράσει την άποψή μου για τέτοιου είδους εξυπναδούλες. Είναι φανερό όμως ότι ο Otto κάνει χιούμορ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σου στείλω το σεντόνι. Το έχω κρατήσει ενθύμιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Το οποίο σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν, μην μπερδεύεσαι λοβ
Σε μένα άλλα πράγματα είναι φανερά, το ότι κάνει χιούμορ δεν είναι ένα απ αυτάhellegennes έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:12Έχω εκφράσει την άποψή μου για τέτοιου είδους εξυπναδούλες. Είναι φανερό όμως ότι ο Otto κάνει χιούμορ.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Good ,good ,escalation 

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
-
ΝαιNaida έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 22:05Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:55Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνειblackpaint έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 12:26η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια κατηγορία αθλητριών του στίβου έχουν τα ωραιότερα σώματα;
από Μαδουραίος » 16 Σεπ 2023, 10:53 » σε Αθλητικά - 92 Απαντήσεις
- 3568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος