Α ετσι ε; Εγω πιστευω οτι εισαι alpine.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:27να ψάξεις να τα δεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:26Να τρως λιγο ελαιολαδο φιλε.plouf έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:21Ψηφισα wimp μαλλον προς τα εκει κλινω.Ακομα και στα 36 που ειμαι τωρα εχω καποια παιδικα χαρακτηριστικα συν οτι ειμαι πολυ λεπτος 1.73 στα 53 κιλα.Αυτον τον σωματοτυπο εχω απο τα 16 μου και παρολο που διεκοψα το καπνισμα για 7 χρονια(τωρα βεβαια καπνιζω) δεν πηρα ουτε ενα κιλο.και ποια ειναι τα κρομανιον χαρακτηριστικα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:10
όχι βέβαια που ξέρω τι θα κάνουν άγνωστοι με φωτό μου.
είχαμε κάνει μια γενετική ανάλυση με βάση τα χαρακτηριστικά μας πριν χρόνια με ένα βιολόγο στο φροντιστήριο.
μασημένη τροφή θέλεις!
Warrior ή wimp;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Warrior ή wimp;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κι ελαιολαδο τρωω και απ'ολα αλλα δεν παχαινω ποτε.Καλυτερα ετσι απο το να ημουν χοντρος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:26Να τρως λιγο ελαιολαδο φιλε.plouf έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:21Ψηφισα wimp μαλλον προς τα εκει κλινω.Ακομα και στα 36 που ειμαι τωρα εχω καποια παιδικα χαρακτηριστικα συν οτι ειμαι πολυ λεπτος 1.73 στα 53 κιλα.Αυτον τον σωματοτυπο εχω απο τα 16 μου και παρολο που διεκοψα το καπνισμα για 7 χρονια(τωρα βεβαια καπνιζω) δεν πηρα ουτε ενα κιλο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τετράγωνο κεφάλι, προγναθισμός , Άλφα, αμόρφωτο βλέμμα, όλες οι γκόμενες στα πόδια σου.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θα έμοιαζα με Γαλλίδα τότε η με ΙταλίδαΟρέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:28Α ετσι ε; Εγω πιστευω οτι εισαι alpine.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:27να ψάξεις να τα δεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:26
Να τρως λιγο ελαιολαδο φιλε.
και ποια ειναι τα κρομανιον χαρακτηριστικα;
μασημένη τροφή θέλεις!

SpoilerShow

(✿ ♥‿♥)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
enterprise-psi έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:30Τετράγωνο κεφάλι, προγναθισμός , Άλφα, αμόρφωτογκαβλιάρικο βλέμμα, όλες οι γκόμενες στα πόδια σου.

(✿ ♥‿♥)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κλασσικός άλφα Κρο-Μανιόν
The business man whose master plan controls the world each day,
τραγούδι για το εμμηνο χύσι??
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ δεν ξέρω τι να ψηφίσω, είμαι κρο μανιόν warrior όταν έχω φουλ μούσι, και wimp όταν είμαι φρεσκοξυρισμένος.
WimpNameless Ghoul έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 16:06Εγώ δεν ξέρω τι να ψηφίσω, είμαι κρο μανιόν warrior όταν έχω φουλ μούσι, και wimp όταν είμαι φρεσκοξυρισμένος.
Για σχημα κρανιου ρωταει η δημοσκοπηση.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Καλά την νέα τάση δεν την πήρατε πρέφα; Γιγαντοάριοι Βόρειο-Ευρασιάτες Ντενισοβιανοί.

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Όχι, δεν ισχύει στα αλήθεια τέτοια κατηγοριοποίηση που είναι χαζώς κωμική. Υφίστανται παραπάνω πιο πολλά μορφολογικά-κρανιακά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην γενική έλξη. Άλλοι κυμαίνονται μεταξύ αυτόν τον χαρακτηριστικών, εγώ έχω "warrior" κρανίο περισσότερο μα έχω το μεγάλο μέτωπο και τα χείλια ενός "wimp". Επίσης authentic black people don't have a chin or warrior skulls.