Η φραγκογιαννού των Ν.Προαστίων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Η φραγκογιαννού των Ν.Προαστίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 21 Ιούλ 2018, 19:57

Οκ το λήγω εδώ.
Εφόσων θεωρείς λογικό μιά νέα γυναίκα να αποβάλει επειδή μιά γριά της γειτονιάς της έκανε μάγια,ή ακόμα χειρότερα η νέα κοπέλα φοβήθηκε τα μάγια της γριάς με αποτέλεσμα να αποβάλει,το λήγω εδώ.Κρίμα για τη νέα κοπέλα,δεν της αξίζει να μεγαλώσει παιδί.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 21 Ιούλ 2018, 20:09

waldorf έγραψε:
21 Ιούλ 2018, 19:57
Οκ το λήγω εδώ.
Εφόσων θεωρείς λογικό μιά νέα γυναίκα να αποβάλει επειδή μιά γριά της γειτονιάς της έκανε μάγια,ή ακόμα χειρότερα η νέα κοπέλα φοβήθηκε τα μάγια της γριάς με αποτέλεσμα να αποβάλει,το λήγω εδώ.Κρίμα για τη νέα κοπέλα,δεν της αξίζει να μεγαλώσει παιδί.
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι διακρίνω και εγώ στοιχεία υπερβολής. Αλλά! Επειδή μια κοπέλα κακώς πιστεύει σε μάγια δεν μπορώ να μην δεχτώ ότι (κακώς) εκφοβίζεται. Έπειτα υπήρχαν και πιο απτές ενέργειες. Πέτρες στα παράθυρα - μπάλα από κρέατα και πρόκες στη είσοδο. Εγώ δεν θα ήθελα να μεγαλώνω παιδί σε γειτονιά με προβληματικό άτομο με τέτοια συμπεριφορά ξέροντας ότι με έχει βάλει στο μάτι. Αν μάλιστα κατατέθηκε και μήνυση καταλαβαίνεις ότι δεν μπαίνει κάποιος στον κόπο απλά για μια αλαφροΐσκιωτη γριά.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 21 Ιούλ 2018, 20:16

waldorf έγραψε:
21 Ιούλ 2018, 19:34
Μα τι να είναι αλήθεια;Πάτε καλά;
Ότι η μουρλόγρια της γειτονιάς (αν ισχύει κι αυτό) φτιάχνει κουκλάκια με καρφίτσες και έντερα σκύλων και εγώ φοβάμαι και έχασα το παιδί μου;
Να έγραφες στις "μανούλες" μάνα`μ` να σου έδιναν τη λύση.
Ρε γαμώτο δεν πάμε καθόλου καλά.Όχι η τρελή (αν είναι),η λογική δεν πάει καλά.
Εν έτη 2018 σκιαζόμαστε τους τρελούς και τους θεωρούμε μάγους που σκοτώνουν τα παιδιά μας (οι κορυφαίοι δε αυτών,τα τρώνε κιόλας).
Ε όχι κύριοι,η "λογική" της ιστορίας χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια απ`την "τρελή".
Σάλεμ 1700 κάτι 300τόσα χρόνια μετά;;;Ε όχι.Με την τρελή είμαι εγώ.
Ακόμη και να αγνοήσεις το ''υπερφυσικό'' κομμάτι που εγώ σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω
εσύ το θεωρείς πολύ ασφαλές το να υπάρχει κάποια στη γειτονιά που προβαίνει σε τέτοιες πράξεις κακού, δε φαίνεται να ναι στα καλά της και έχει βάλει στο στόχαστρο εσένα και την οικογένειά σου;
όλα φαίνονται πολύ ανώδυνα και μπορείς να τα σχολιάζεις από το πληκτρολόγιό σου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, άμα τα ζεις όμως και μάλιστα επί χρόνια;;;

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Ιούλ 2018, 20:25

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
Ανακουφισμένοι οι γείτονες της γυναίκας που χαράκωνε μωρά:
Εβριζε, μούντζωνε, μιλούσε χυδαία.

Εικόνα

Για τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχονταν μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1 οι γείτονες της 55χρονης, η οποία χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων. Μία γυναίκα περιγράφει το μαρτύριό της από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, ενώ η κατάσταση της 55χρονης επιδεινώθηκε από τη στιγμή που η γυναίκα γέννησε. "Όποτε κλαίει το παιδί βγαίνει έξω, το μουντζώνει, καταριέται...

Πρώτα περιοριζόταν μόνο στο μπαλκόνι της, έβριζε, μούντζωνε, μιλούσε χυδαία. Μετά πλησίαζε το σπίτι, προκαλούσε φθορές, έβαλα κάμερες για να τρομάξει και να μην πλησιάζει" σημειώνει η γυναίκα μιλώντας στον ΑΝΤ1. Άλλος γείτονας αποκάλυψε ότι όποιος περνούσε από την περιοχή δεχόταν πέτρες και πως όλη η γειτονιά υποφέρει καθώς η γυναίκα αυτή είναι επικίνδυνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι στη γειτονιά δηλώνουν ανακουφισμένοι, καθώς ούτε οι συστάσεις που δεχόταν από την αστυνομία στάθηκαν ικανές να διακόψουν τη συμπεριφορά της. Έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για εξύβριση αλλά η αστυνομία περιορίζεται σε συστάσεις, ενώ η μήνυση που υπάρχει εναντίον της από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 21 Ιούλ 2018, 21:05

απλώς σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που διαθέτουμε έφτιαχνε πάνινες κούκλες, πετούσε πέτρες και κρέατα μαζί με πρόκες και χαράκωνε μωρά
ποιος ο λόγος ανησυχίας από τους γείτονες;
υπερβολικοί και προληπτικοί
απα πα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών