Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Για να ξεκαθαρίσω κάτι εγώ τρώω ξύλο από τη γυναίκα μου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δυνατότερη από μένα. Αν ήταν πιο αδύναμη φυσικά θα την έδερνα εγώ. Όπως λέει κι ο προφήτης.
H Ronda Rousey είναι η γυναίκα σου, ρε δικέ μου;
Περίπου. Είναι νταρντάνα και έκανε πυγμάχος μικρή. τώρα δέρνει μόνο εμένα.
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν δεν μπορώ να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.
Η αντίφαση έχει επισημανθεί επανειλημμένα, στη νέα Μέκκα του νεοφεμινισμού που είναι οι ΗΠΑ. Ρωτήθηκαν οι νεοφεμινιστές γιατί συντάσσονται με τους ισλαμιστές, των οποίων η πατριαρχία αποτελεί θρησκευτική πεποίθηση.
Η απάντηση -όπου υπήρξε και δεν προσπεράστηκε με αδιάφορα σφυρίγματα- ήταν στο περίπου ότι "ας κοιτάξουμε εμείς τα δικά μας προβλήματα, γιατί το ισλάμ κείται μακράν".
Το κωμικό στη χώρα μας, όπου έχει εισαχθεί ο αμερικάνικος νεοφεμινισμός ως μόδα, είναι ότι στην περίπτωσή μας, το ισλάμ δεν κείται μακράν. Η μέση ανατολή βρίσκεται σχεδόν δίπλα μας, ενώ οι μετανάστες που ασπάζονται το ισλάμ αποτελούν ένα αξιόλογο ποσοστό του εγχώριου πληθυσμού.
Γι' αυτό και περιορίζονται συνήθως στο πρώτο μόνο σκέλος της απάντησης που λέει "ας κοιτάξουμε τα δικά μας προβλήματα". Το οποίο όμως το αναιρούν όταν οι ίδιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, κάθε φορά που κάποιος προσβάλει το ισλάμ.
Η απάντηση βρίσκεται στους λομπίστες που χρηματοδοτούν την ιδεολογία του νεοφεμινισμού. Οι ίδιοι χρηματοδοτούν και την αντι-ισλαμοφοβία, γι' αυτό και βλέπουμε αυτά τα τραγελαφικά.
Στην δεκαετία του 80 είχα βρεθεί ως παιδί σε μία φεμινιστική λέσχη (του 2ου κύματος) όπου συζητούνταν διάφορα προβλήματα των γυναικών. Το πρώτο πρόβλημα που συζήτησαν ήταν "Η καταπίεση των γυναικών στη Μέση Ανατολή".
Σήμερα αυτές θα χαρακτηρίζονταν alt-right.
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές.
Πρέπει να ζυγιάσουν στο μυαλό τους πρωτίστως, τα περί ουσιαστικής καταπίεσης, πριν βρεθούν αντιμέτωπες, με τον κυκεώνα του θρησκευτικού δογματισμού που προελαύνει στην Ευρώπη. Και προφανώς δεν μιλάω για μια υγιή συνύπαρξη νορμάλ ανθρώπων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γι'αυτό μίλησα περί αναχρονιστικών θρησκευτικών ηλιθιοτήτων που συντηρούνται σθεναρά ακόμη και στις μέρες μας. Σαφώς και δεν είναι δεδομένο πως μια γυναίκα ακάλυπτη απ'το ζοφερό μανδύα της επιβολής, γίνεται αυτομάτως σκεύος ηδονής ή πόρνη.
Η αισθηση που εχω ειναι οτι -στα χαρτια τουλαχιστον- δεν θελουν να τις βλεπουν ετσι οι αντρες. Οι οποιοι ειναι αδιαμφισβητητο οτι σεξουαλικοποιουν μια γυναικα σε χρονο dt, εστω και αν ειναι η γιαγια τους. Θυμιζω πχ την περιοδο μετα την Βικτωριανη εποχη που ανεβηκαν 20 ποντους τα φορεματα και ο γυναικειος αστραγαλος εγινε φετιχ.
Εχω δει παντως αρκετους μουσουλμανους να διαμαρτυρονται για το ποσο η δυση αντικειμενοποιει την γυναικα μεσω της σεξουαλικοτητας. Πιθανον για αυτους να ειμαστε εμεις οι αναχρονιστες και οι ηλιθιοι.
Γιατί ένας άλλος φίλος είπε ότι τις γυναίκες τις χωρίζετε μόνο αν σας απατήσουν, ότι είναι ίσες με εσάς και τελικώς τον σταύρωσαν
Για μενα απο τα χαιλαητς της Καινης διαθηκης
Λεει ο Χριστος :«Ο Μωυσής επέτρεψε να χωρίζετε τις γυναίκες σας, γιατί είστε σκληρόκαρδοι· αρχικά όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. 9Σας βεβαιώνω πως όποιος χωρίσει τη γυναίκα του, για άλλον λόγο εκτός από πορνεία, και παντρευτεί άλλη, διαπράττει μοιχεία. Αλλά και όποιος παντρευτεί χωρισμένη γυναίκα διαπράττει μοιχεία».
Και απαντουν οι μαθητες «Αν τέτοια είναι η σχέση του άντρα με τη γυναίκα, καλύτερα να μην παντρευτεί κανείς».
έτσι
και για να απάντησαν αυτό οι μαθητές φαντάσου τι απάντησε ο Καιάφας
Γενικώς ανάμεσα στον Χριστό και τον Μωάμεθ υπάρχει χάος. Αλλά είπαμε, για αυτό τον έναν τον σταύρωσαν και τον άλλον τον έκαναν Χαλίφη
Γι'αυτό μίλησα περί αναχρονιστικών θρησκευτικών ηλιθιοτήτων που συντηρούνται σθεναρά ακόμη και στις μέρες μας. Σαφώς και δεν είναι δεδομένο πως μια γυναίκα ακάλυπτη απ'το ζοφερό μανδύα της επιβολής, γίνεται αυτομάτως σκεύος ηδονής ή πόρνη.
Η αισθηση που εχω ειναι οτι -στα χαρτια τουλαχιστον- δεν θελουν να τις βλεπουν ετσι οι αντρες. Οι οποιοι ειναι αδιαμφισβητητο οτι σεξουαλικοποιουν μια γυναικα σε χρονο dt, εστω και αν ειναι η γιαγια τους. Θυμιζω πχ την περιοδο μετα την Βικτωριανη εποχη που ανεβηκαν 20 ποντους τα φορεματα και ο γυναικειος αστραγαλος εγινε φετιχ.
Εχω δει παντως αρκετους μουσουλμανους να διαμαρτυρονται για το ποσο η δυση αντικειμενοποιει την γυναικα μεσω της σεξουαλικοτητας. Πιθανον για αυτους να ειμαστε εμεις οι αναχρονιστες και οι ηλιθιοι.
για αυτους χριστιανοι κ εβραιοι εχουν την αξια υποζυγιων
αθειστες - ομο κλπ ειναι για λεπιδι
Έχω την αίσθηση πως και οι ίδιες οι γυναίκες που προέρχονται από χώρες του Ισλάμ, προσπαθούν τρόπον τινά να ενδυναμώσουν αυτό το ''δικαίωμα'' στην θρησκευτική έκφραση που θεωρώ τουλάχιστον αποτρόπαιο σαν ιδέα και συνέχεια, κυρίως για τις ίδιες. Εξακολουθεί να μην μου ''κάθεται καλά''. Και απορώ. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πετάξουν από πάνω τους τέτοιο ζυγό, αρέσκονται σε μιαν αέναη χειραγώγηση και επαφίενται στο πως θα εκλάβει ο καθένας τον τρόπο που θα πρέπει να ζουν. Με όλα τα παρελκόμενα που αυτό συνεπάγεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω την αίσθηση πως και οι ίδιες οι γυναίκες που προέρχονται από χώρες του Ισλάμ, προσπαθούν τρόπον τινά να ενδυναμώσουν αυτό το ''δικαίωμα'' στην θρησκευτική έκφραση που θεωρώ τουλάχιστον αποτρόπαιο σαν ιδέα και συνέχεια, κυρίως για τις ίδιες. Εξακολουθεί να μην μου ''κάθεται καλά''. Και απορώ. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πετάξουν από πάνω τους τέτοιο ζυγό, αρέσκονται σε μιαν αέναη χειραγώγηση και επαφίενται στο πως θα εκλάβει ο καθένας τον τρόπο που θα πρέπει να ζουν. Με όλα τα παρελκόμενα που αυτό συνεπάγεται.
πρόσφατα μια φίλη της θείας μου έλεγε για τα πρόσφατα περιστατικά που διάφοροι σκότωσαν τις γυναίκες τους ότι για να γίνονται όλα αυτά μάλλον οι γυναίκες έχουν γίνει πολύ καριώλες και κόντεψα να τις κατεβάσω κάτι καντίλια χριστουγεννιάτικα. Μετά σκέφτηκα ότι η φίλη της θείας μου είναι ένα αμόρφωτο ζώο και στκρατήθικα. Οι μουσουλμάνες όπως και στην Ευρώπη πολλές είναι μεγαλωμένες να πιστεύουν τέτοιες μαλακίες. Στην Αμερική όταν έσκασε το πρώτο φεμινιστικό κίνημα που είχε δίκαια αιτήματα οι περισσότερες γυναίκες ήταν κάτι φραγκόκοτες που ήταν κατά της ισονομίας. Δεν είναι εύκολο να πείσεις ούτε τον δούλο ότι στην πραγματικότητα έχει δικαιώματα
Αναχρονιστικές θρησκευτικές παπάρες που καλλιεργούν νοοτροπίες μέχρι σήμερα.
Συμφωνώ.
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν *δεν μπορώ* να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.
Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.
για αυτους χριστιανοι κ εβραιοι εχουν την αξια υποζυγιων
αθειστες - ομο κλπ ειναι για λεπιδι
Για καποιους απ αυτους ετσι ειναι. Για ολους τους φανατικους ισχυει αυτο, θυμαμαι και τον Αγ Παισιο με το ψωνιο που ειχε να ψοφησουν οι Τουρκοι
Επειδη ομως εχουν πολλες διαφορετικες τασεις στο ισλαμ, θελω να πιστευω οτι υπαρχουν και σκεπτομενοι αναμεσα τους.
τοσο σκεπτομενοι οσο οι κατοπιν εορτης αντιναζι ;
αυτο θα εχουμε στη δυση αν συνεχισουμε να ειμαστε αυτοκτονικοι ηλιθιοι
ενα απεραντο στρατοπεδο συγκεντρωσης με κυματιζουσα την ημισεληνο αντι της σβαστικας
Κακώς. Lord Brum. Κάνε κάτι και 'συ. Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στο κόσμο.
Γουστάρεις ανωμαλίες δικέ μου ε.
Εγώ δε σε προσέβαλα σκουπίδι.
Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς δεν σε προσέβαλλε κανείς δικέ μου, αλλά συζήτηση μπορεί να γίνει ούτως ή άλλως εφόσον εσύ δεν έχεις την δυνατότητα να προσβάλλεις κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτό σου, μπορείς όμως να πεις την άποψή σου, ελεύθερα.
Ναι ετσι ειναι. Εχω δει αρκετες απο αυτες να υπερασπιζονται και να προστατευουν αυτον τον τροπο ζωης. Το προβλημα ειναι οτι αυτες (και αυτοι) θεωρουν τον δυτικο τροπο σαν αποτροπαιο και νομιζω οτι μπορουμε να καταλαβουμε γιατι.
Δεν ξερω αν ειναι χειραγωγηση, δεν νομιζω οτι το βλεπουν ετσι παντως. Για αυτες ειναι το "σωστο" με την ιδια εννοια που ειναι σωστο για μια δυτικη γυναικα να βγει το βραδυ με μινι και ξωβυζο στους 3 βαθμους κελσιου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.