Kauldron
κνδ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 23:17ειδες οι τροτσκιστες τι ωραια συμφωνουν μεταξυ τους και προστατευουν ο ενας τον αλλον?plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 23:12Ναι οκ οτι πεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 17:46και τα είχε προβλέψει ο Μαρξ τη νομοτέλεια στον καπιταλισμό ότι η μικρή ιδιωτική περιουσία θα απορροφηθεί σταδιακά από τα μεγάλα τραστ Sol
Αλ. Παπαρήγα: η λύση έξω από το ευρώ στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφική
https://www.news247.gr/koinonia/agios-p ... 52604.htmlΤο περιστατικό, όπως μεταδίδει το 902.gr, έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να απομακρύνουν από το σπίτι της μια 50χρονη γυναίκα με αναπηρία, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.
Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στο χώρο, έξω από την οικία μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.
Το είχα βάλει κι εγώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 17:08η χώρα της ντροπής
Πρωτοφανής βία σε έξωση στην Καστοριά - Βίντεο με τις εικόνες ντροπής
οι τυροπιταδες δεν δικαιολογουν και γλυφουν τους μπατσους?Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 00:41Το είχα βάλει κι εγώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 17:08η χώρα της ντροπής
Πρωτοφανής βία σε έξωση στην Καστοριά - Βίντεο με τις εικόνες ντροπής
Στους μαφιόζους που σκοτώνουν κόσμο με κουμπουριές σε καφετέριες, κυρίες οι μπάτσοι.
Στους φουκαράδες, μάγκες.
Τσόγλανοι.
για να φτασει το δανειο σε φαντ, σημαινει οτι εχει περασει καμποσος χρονος, και εχουν γινει πολλες προσπαθειες να βοηθηθει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 21:44
είναι ξένο φαντ, το διάβασα σε δημοσείυμα
το σωστό θα ήταν να δοθεί μια παράταση χρόνου, ένα εναλλακτικό σχέδιο αποπληρωμής του δανειακού του χρέους από την τράπεζα
να υπάρξει κατανόηση απέναντι σε έναν μεροκαματιάρη μικρομεσαίο που λόγω οικονομικής κρίσης και κορονοϊού έχει πληγεί και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει
όχι να του γαμήσεις τη ζωή
αλλά έτσι λειτουργεί το σύστημα πλέον, δεν δείχνει υπομονή, θέλει άμεσα τα λεφτά του και αν σου τύχει κάτι κακό ετοιμάσου να σου πάρουν ό,τι έχεις. το κράτος φρόντισε με τους νόμους του γι'αυτό
και όσοι χαίρονται ή δικαιολογούν τέτοιες καταστάσεις να θυμούνται ότι η ζωή είναι αναπάντεχη και μπορεί αύριο να είναι η δική τους σειρά
εγώ θέλω ένα κράτος που να προστατεύει τον αποδεδειγμένα επί σειρά ετών καλοπληρωτή και να μην επιτρέπει στα κοράκια να τον τινάζουν στον αέρα με τη πρώτη στραβή που θα του κάτσει